Złoto dla zuchwałych! Pre Szczyrk - Strych, Kraków 18.05

Regulaminy, relacje, scenariusze, kampanie, pokazy etc.

Moderatorzy: Laik, Dymitr

ODPOWIEDZ
panterq
Masakrator

Re: Złoto dla zuchwałych! Pre Szczyrk - Strych, Kraków 18.05

Post autor: panterq »

Skaven, cały problem polega na tym, że "stara gwardia" TL z mojej perspektywy odeszła bez słowa.
Yes they drink blood. Yes, some of them have been known to command armies of the damned. But at least they're not Elves.
- Niles Valera, Agitator

Awatar użytkownika
Skaven
Masakrator
Kontakt:

Post autor: Skaven »

panterq pisze:Skaven, cały problem polega na tym, że "stara gwardia" TL z mojej perspektywy odeszła bez słowa.
E tam bez słowa. Właściwie jak ja odchodziłem to został tylko Butan, Dibo i Sevi (a reszta się nawet wcześniej niż ja wykruszyła) bo Was jeszcze nie było, więc ciężko było jeszcze komuś o tym powiedzieć. Ja de facto przez 2-3 lata w battla nie grałem, dopiero 2 miesiące temu chyba wróciłem i Was poznałem. Ja w Krk jeszcze półtora miecha jestem a potem przeprowadzam się do Wrocka, więc raczej nikogo nie powinno dziwić że aplikowałem tam a nie tu ;) Straszną demagogię niektórzy do tego dorabiają, ale w moim przypadku ( bo za siebie tylko mam zamiar mówić) nie ma tu hejta itd.

Maciek P.
Falubaz

Post autor: Maciek P. »

Byłem we Wrocławiu w długi weekend. Przereklamowany! Szczególnie pogoda ;)

Awatar użytkownika
Skaven
Masakrator
Kontakt:

Też tam byłem w długi weekend :D Fakt padało non stop za 2 dni które tam siedziałem :P

Awatar użytkownika
Sevi
Niszczyciel Światów
Kontakt:

Post autor: Sevi »

panterq pisze:Skaven, cały problem polega na tym, że "stara gwardia" TL z mojej perspektywy odeszła bez słowa.
Z mojej również, z aktywnych graczy zostałem ja i Dibo, bo Butan grał w Veto.
Po ostatniej Arenie wiekszość zniknęła, nikt się nie interesował.

Skaven - mi się zawsze wydawało że zarówno blaty i tereny są własnością klubu. Na starym forum TL nie było nigdy mowy że są własnością paru osób.
Wisła Kraków.

Awatar użytkownika
Skaven
Masakrator
Kontakt:

Bo widzisz "stara gwardia" trzymała się razem i nie było potrzeby pisania na forum itd ze odchodzimy bo widywaliśmy się praktycznie na co dzień, tak więc szopka zbędna ;)

No i widzisz wydawało a jest to dwie sprawy. Wielu osobom się różne rzeczy wydają , potem jeszcze przekręcają i przekazują innym. Dla tego warto pytać u źródła a nie bawić się w domysły ;)

Jak bardzo chcecie znać prawdę o wszystkich sprawach to albo dajcie mi dostęp do forum klubowego gdzie mogę wam to napisać, albo przy okazji turnieju możecie pytać. Zakładam że jest jeszcze wiele spraw o których nie wiecie jak np to kto ma prawa autorskie do logo klubu ;)
Ostatnio zmieniony 21 maja 2013, o 10:57 przez Skaven, łącznie zmieniany 1 raz.

panterq
Masakrator

Problem nie w tym, że nie chcieliśmy pytać, tylko w tym, że nie wiedzieliśmy że jest o co pytać.
Yes they drink blood. Yes, some of them have been known to command armies of the damned. But at least they're not Elves.
- Niles Valera, Agitator

Maciek P.
Falubaz

Hej co za różnica kto zrobił 30 stołów, a kto zrobił 100 terenów? Ważne żeby były ogólnodostępne i przyczyniały się do rozwoju hobby w Krk. Myśle, że nie ma żadnego problemu żeby korzystał z nich każdy kto zechce bylby się coś działo i żeby był buzz w środowisku :) przecież propozycja płacenia za tereny PiotraB to były jaja a wy spinacie poślady.

Najlepiej żeby po każdym Masterze tereny szły w miasto i żeby miejsc do grania było coraz wiecej - ostatnio doniosłem do Vanaheima całe pudło lasków i drzewek które robiliśmy z Niedzielem na Arenę, a które leżały u mnie w piwnicy (tak, te laski w kształcie penisów to efekt tego nocnego wycinania z Niedzielem ;) ) Na tej samej sesji zrobiliśmy domki (te z czerwonymi dachami, które są też są w Vanaheimie). A ja tam widziałem jeszcze kilka nieśmiertelnych domków które zrobił Nosferatu koło 2003/2004 (!!!) (te z dukowanym bluszczem).
Wśród górek na których gramy rozpoznaje też te które były robione u Gilotyny w garażu. I co z tego? Fajne że są, fajnie że ludzie na nich grają i fajnie że komuś się chce robić turnieje.

Na orgranizowanego przez TL mastera oba kluby wspólnie zrobią pewnie ze 100 nowych terenów, potem się je porozkłada po Strychach/Vanaheimach i innych miejsówkach (może nawet po domach, jak ktoś potrzebuje) i będzie git.

Kalesoner
Szczur Królów

Post autor: Kalesoner »

Ej dobra, powoli kończcie wyjaśnianie sobie tych zawiłych kwestii.
Obrazek

Maciek P.
Falubaz

Spam w krakowskich wątkach turniejowych to chyba tradycja :mrgreen:

panterq
Masakrator

Po prostu pewne kwestie trzeba było wyjaśnić.
- Niles Valera, Agitator

Awatar użytkownika
Opos
Falubaz

Post autor: Opos »

Hmm, a zamiast się wykłócać co-kto-komu-dlaczego-po co, nie łatwiej byłoby po prostu połączyć na powrót oba kluby? ;)
Let the River of Blood flow...

Gremlin
Masakrator
Kontakt:

Post autor: Gremlin »

Opos pisze:Hmm, a zamiast się wykłócać co-kto-komu-dlaczego-po co, nie łatwiej byłoby po prostu połączyć na powrót oba kluby? ;)
;D można też spróbować przesiedlić wszystkich ludzi do Afryki - przecież to ich prawdziwa kolebka skąd pochodzą, więc niech tam wszyscy żyją :)
xYz

Awatar użytkownika
Eldritch
Berserker Khorna

Post autor: Eldritch »

c4h10 pisze:A jak chcecie jakies dodwtkowe informacje to zawsse mozecie naslac na mnie prokuratorow na ktorych wciaz czekam :-D
:lol2:
Obrazek

Awatar użytkownika
Albo_Albo
Masakrator
Kontakt:

Post autor: Albo_Albo »

jako w sumie nowa osoba w towarzystwie uważam że warto robić małe punkty bo
1 że można ciekawe opcje poćwiczyć
2 że początkujący łatwiej ogarniają małe punkty niż duże i
3 że jednak taniej zebrać 1200 pts niż 2400 na euro

tak więc dziękuje za takie turnieje w Krakowie i mam nadzieje na nowe :)

niestety ja mogę być 1 maks 2 w miechu na turnieju :(

duże i mastery sobie podaruję bo by się ludzie za bardzo denerwowali jakby ktoś w 2,5 godziny rozegrał tylko 3-4 tury :) co nie znaczy że w Krk nie będę się pojawiać na formatach Euro jak czasu starczy ...

Awatar użytkownika
Xier
Falubaz

Post autor: Xier »

Te 1200 pkt różnicy to nie wiele można lordami i herosami zapchać, po za tym zawsze są proxy :wink:
nieregulaminowy podpis usunięty - administracja

Gremlin
Masakrator
Kontakt:

Post autor: Gremlin »

Xier wciąż gubisz idee małych punktów :) - jak będe chwile w krk ( może po wakacjach) to spróbuję oragnąć 2gi tur z serii ciupagi ;)
xYz

Kalesoner
Szczur Królów

Post autor: Kalesoner »

To bardzo ciekawy temat! Kontynuujcie. A ja będę wycinał.
Obrazek

Awatar użytkownika
Furion
Postownik Niepospolity

Post autor: Furion »

W dziale turniejów na BP czytam tylko dwa rodzaje tematów: wątki masterowe i wątki o lokalach w Krakowie :D

panterq
Masakrator

Dzięki Furion, człowiek przynajmniej ma świadomość że jego wypociny dostarczają komuś rozrywki.
- Niles Valera, Agitator

ODPOWIEDZ