Salamandrowe PeKaeSy - 25.05.2013 [Włocławek]
Re: Salamandrowe PeKaeSy - 25.05.2013 [Włocławek]
Napisałem do Toruniaków - czekam na odzew 

- krystian1wielki
- Niszczyciel Światów
Jak bardzo będzie problematyczny fakt posiadania przeze mnie proksów w ilości 3x3 jezzaile i dwie latarki? komuś będzie przeszkadzać? (proksy będą dość chamskie typu koniki zamiast jezzaili chyba że ktoś pożyczyłby coś lepszego)
- krystian1wielki
- Niszczyciel Światów
Oj widzę że zaciekła rywalizacja sie szykuje 
A moja rozpa jest tak fajna że możecie śmiało liczyć mnie jako godnego siebie rywala w walce o ten zaszczytny tytuł

A moja rozpa jest tak fajna że możecie śmiało liczyć mnie jako godnego siebie rywala w walce o ten zaszczytny tytuł

- Pedrodilgur
- Chuck Norris
Pożyczy ktoś na turniej 2 rydwany i 3 skullcrushersów?
znajdą sięPedrodilgur pisze:Pożyczy ktoś na turniej 2 rydwany
thunderersi?? (mam) armatki?? (może Heptun??)krystian1wielki pisze:Jak bardzo będzie problematyczny fakt posiadania przeze mnie proksów w ilości 3x3 jezzaile i dwie latarki? komuś będzie przeszkadzać? (proksy będą dość chamskie typu koniki zamiast jezzaili chyba że ktoś pożyczyłby coś lepszego)
podpis był nieregulaminowy
oddajcie podpis łobuzy
oddajcie podpis łobuzy
- krystian1wielki
- Niszczyciel Światów
jakieś maszynki sobie skołuję na podstawkach odpowiednich, gorzej że jezzaile są chyba na kawaleryjskich...
Czyżbyś nie miał kawaleryjskich podstawek ?
Przypominam, że dziś do północy jest czas by wysłać zgłoszenie z rozpiską i dostać za nie w prezencie całe 5 punkciorów do klasyfikacji turnieju
Przypominam, że dziś do północy jest czas by wysłać zgłoszenie z rozpiską i dostać za nie w prezencie całe 5 punkciorów do klasyfikacji turnieju

- krystian1wielki
- Niszczyciel Światów
mam koniki a nie podstawki- po prostu pytam czy komuś to przeszkadza bo mogę wziąć standardową rozpę ale mi sie już znudziła ona więc gram nowy tworem