ORCZE GNIAZDO 25-26 maja Szczyrk
Re: ORCZE GNIAZDO 25-26 maja Szczyrk
Adam się stęsknił, poza tym, od dłuższego czasu już nie wie, co musi brać do swoich DE.
Warhammer Pro-Tip #2: If Purple Sun isn't winning the game for you, consider using it more.
Rozpiski to ja mam armii mi brakuje i nowego booka ; pJankiel pisze:Adam się stęsknił, poza tym, od dłuższego czasu już nie wie, co musi brać do swoich DE.
No ja slyszalem Rince ze "na 100% pijemy w szczyrku" a Twojego nicku nie ma wśród zgloszonych
"W mojej ocenie byliśmy lepsi skillowo ale przeciwnicy byli lepiej ograni, przygotowani pod nas, mieli lepszy rozpiski, większy głód zwycięstwa i mieliśmy trochę peszka."
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"
Dobiliśmy do 90 osób - chaos ponad zielonymi - zobaczymy co będzie po turnieju
WOC 10
OG 9
DOC 8
DF 7
EMP 7
OK 6
BRE 6
VC 5
WE 5
HE 5
TK 4
SK 4
DE 4
LIZ 4
BOC 3
COD 3
WOC 10
OG 9
DOC 8
DF 7
EMP 7
OK 6
BRE 6
VC 5
WE 5
HE 5
TK 4
SK 4
DE 4
LIZ 4
BOC 3
COD 3
swieta_barbara pisze:Jesteś maszyna debelial, bez Ciebie to hobby dawno by umarło.
Pogoda nie jest ok?
Wisła Kraków.
jak jest chłodno wieczorem to znaczy, że będzie idealna pogoda na ognisko, koncert, finał LM czego dusza zapragnie:)
Barbara pisze:Może nie wszyscy się w tym środowisku lubimy, ale akurat prawie wszyscy się znamy. To że dwóch znajomych da sobie czasem po ryjach nie powinno chyba nikogo dziwić.
Cauliflower pisze:Chyba nieLoke pisze:Tomek zmień mi te Cardiff na Bristol. Jasif mieszka w Cardiff. Przebyłem 1815km żeby być na tym masterze, to chyba jakiś rekord, co?
Z Milano do Wawy 1568 + 360 z Wawy do Wrocka = 1928
Loke pisze:1928km? A to chylę czoła:)
No to jestem lepszy: Ivanovo (Rosja) do wawy 1616 + 384 do Szczyrku = 2000 km
Tak w ogóle to jest tam w pobliżu jakiś sklep czy coś?
Barbara pisze:Może nie wszyscy się w tym środowisku lubimy, ale akurat prawie wszyscy się znamy. To że dwóch znajomych da sobie czasem po ryjach nie powinno chyba nikogo dziwić.
To nie może być tak że w Orczym gnieździe najwięcej jest WOC,
zgłaszam nas:
Michał Słowian Krzysztoń 3985 Orki i Gobliny
Łukasz Nogul Noga 3986 Imperium
Największe Waghhhh w historii !!!!
zgłaszam nas:
Michał Słowian Krzysztoń 3985 Orki i Gobliny
Łukasz Nogul Noga 3986 Imperium
Największe Waghhhh w historii !!!!
"When you're a goblin, you don't have to step forward to be a hero-everyone else just has to step back!" - Biggum Flodrot, goblin veteran
Nie trzeba śpiworów itp to sobie zapasy zrobię:D
Zresztą tego jeszcze nie było w niedziele rano zamiast polować na cokolwiek po prostu pójdę na śniadanie;p
Zresztą tego jeszcze nie było w niedziele rano zamiast polować na cokolwiek po prostu pójdę na śniadanie;p
@Laik: dzięki za uznanie, miło mi
@Orgi: czy w tym hotelu, tak jak w każdym cywilizowanym hotelu powinno być: dostajemy w pokoju ręcznik, mydło i szampon? Odpowiedź na pewno ułatwiłaby pakowanie
@Orgi: czy w tym hotelu, tak jak w każdym cywilizowanym hotelu powinno być: dostajemy w pokoju ręcznik, mydło i szampon? Odpowiedź na pewno ułatwiłaby pakowanie
Byłoby afrontem nie napić się z Frontem!
doszło jeszcze kilka osób - łącznie mamy 94 graczy zgłoszonych.
Słowian przywrócił zieloną równowagę do Gniazda....
OG 10
WOC 10
EMP 8
DOC 8
BRE 7
DF 7
OK 6
HE 6
VC 5
WE 5
DE 4
SK 4
TK 4
LIZ 4
BOC 3
COD 3
@Karli
Dowiem się i dam znać w temacie asap.
Słowian przywrócił zieloną równowagę do Gniazda....
OG 10
WOC 10
EMP 8
DOC 8
BRE 7
DF 7
OK 6
HE 6
VC 5
WE 5
DE 4
SK 4
TK 4
LIZ 4
BOC 3
COD 3
@Karli
Dowiem się i dam znać w temacie asap.
swieta_barbara pisze:Jesteś maszyna debelial, bez Ciebie to hobby dawno by umarło.
WE>DE trochę szok po nowym FAQ. Na szczęście w Polsce gracze mają gdzieś jaki jest poziom armii, po prostu jadą, żeby się dobrze bawić
Lidder pisze:WE>DE trochę szok po nowym FAQ. Na szczęście w Polsce gracze mają gdzieś jaki jest poziom armii, po prostu jadą, żeby się dobrze bawić
KB obecnie występuje tylko w TK i WE (w większej liczbie) więc DE nie są aż tak strasznie zboostowane