2 małe punkty nie interesują mnie,Grolshek pisze:
2 małe punkty
wygrałem, wygrałem to ważne jest
PS
kontynuję darcie łacha z Grolshka
Moderatorzy: Heretic, Grolshek, Albo_Albo
2 małe punkty nie interesują mnie,Grolshek pisze:
2 małe punkty
przestał rzucać sześć jedynek na osiem kości w testach inicjatywy?AlMalik pisze:Grolshek drę z Ciebie publicznie łacha i drwię z Twojej porażki
No, nie inaczej !!!Dymitr do Lohosta pisze:Wrocław nie jest częścią Śląska, który jest powszechnie rozumiany jako Górny Śląsk, geograficzny matole
Na 2400 progi są co 150 pkt. Na 1800 wygląda na to że co 120 będą idealne. I jeszcze małe punkty schrzaniłem nie mogąc się zdecydować czy różnica czy pełne. Będą pełne bez minusów żadnych. I do tego jeszcze coś trzeba zrobić z mapkami żeby się o domek nie kłócić. PG Sławka z 3++ wyleczyli mnie z domku dość skutecznie...Kasia pisze:Może faktycznie na te punkty progi co 100 są trochę mało miarodajne?
A jak się gra na większe punkty?
Bo przecież procentowo armii wystarczy mniej wtedy wybić, żeby wygrać.
Wartu tutaj podkreślić najważniejszą walkę rozegraną w tej bitwie. Odginaczka vs odginaczka biły się przez chyba 3 tury. Nigdy nie uśmiałam się tak z 23 punktówMorog pisze:Morog : Kasia 17:3 1190:485
dałem ciała w ostatniej rundzie bez sensu oblegając domek ze szczurami plagusami, zamiast przejść nimi na stronę stołu Kasi
inna sprawa że powinienem ich wyciąć, zaliczyłem masę jedynek
No, nie inaczej !!!Dymitr do Lohosta pisze:Wrocław nie jest częścią Śląska, który jest powszechnie rozumiany jako Górny Śląsk, geograficzny matole