ORCZE GNIAZDO 25-26 maja Szczyrk
Re: ORCZE GNIAZDO 25-26 maja Szczyrk
Ciśnij Furion, dawno nie było HE na podium na masterze
- swieta_barbara
- habydysz
Bez kitu - 5 punktow straty do Furiona :]
Kilka niezlych paringow:
Gasior - Szaitis - gra o ETC
kudlaty - bless
Furion - crus
Fajna 5ta runda!
Kilka niezlych paringow:
Gasior - Szaitis - gra o ETC
kudlaty - bless
Furion - crus
Fajna 5ta runda!
Ciekawi mnie w jakim stopniu BoTWD, jeśli Furion go ma, pomógł mu w 2 i 3 bitwie, kiedy to grał z Wochem.
Puszka Pandory, o immersji w grach
http://polygamia.pl/Polygamia/1,94534,1 ... .html?bo=1
Nosił Wilk razy kilka, czyli inaczej o grach TellTale Games
Nosił Wilk razy kilka, czyli inaczej o grach TellTale Games
-
- Kretozord
Wypluj to! Nie zapeszaj. On wylosuje stopę, ja nie; ja sobie wysadze maga/dd i już.
Wątpię ze padnie duży wynik.
Wątpię ze padnie duży wynik.
Myslalem o wampirkach, Bobers Cisnij tam ile wlezie! Jeszcze sie okaze, ze na 1wszym sie pominoruja, twoje 2 unity trolli zajadaja jeden golonki, zrobisz maske i wygrasz turniej. Easy ?
Z życia europejskiego battlowca: "im going to play on UB cause we have a bomb in school, so unexpectedly some free time".
- Cauliflower
- Ciśnieniowiec
Ja pisałem o demonachKrólik pisze:Widze ze Furion zrobil 20 z Dymitrem. Ktos ostatnio pisal, ze he robia w porywach do 8 w tym paringu
Poza tym Furion jest mistrzem wszech dyscyplin i umie takie rzeczy!
Proste! Prawdziwe trolle tylko w Nemezisie!Rince pisze:Myslalem o wampirkach, Bobers Cisnij tam ile wlezie! Jeszcze sie okaze, ze na 1wszym sie pominoruja, twoje 2 unity trolli zajadaja jeden golonki, zrobisz maske i wygrasz turniej. Easy ?
malfoj pisze:Ty to zawsze musisz kogos upokorzyc przy stole
- Cauliflower
- Ciśnieniowiec
Z tego co wiem, to DE zostały w Warszawie.Królik pisze:I widze, ze de jak zwykle na topowych stolach.
Nikt inny nie ma w Polsce tylu assassinów pomalowanych.Cauliflower pisze:Z tego co wiem, to DE zostały w Warszawie.Królik pisze:I widze, ze de jak zwykle na topowych stolach.
- Cauliflower
- Ciśnieniowiec
Rince z Królikiem mają po 3, to po 1 mogliby komuś pożyczyć.Lidder pisze:Nikt inny nie ma w Polsce tylu assassinów pomalowanych.Cauliflower pisze:Z tego co wiem, to DE zostały w Warszawie.Królik pisze:I widze, ze de jak zwykle na topowych stolach.
Tylko komu?
Do kazdej armii jest 2 max 3 ogarnietych grajkow, ale DE nie sa latwe do prowadzenia, wiec rzadko widuje sie srednich graczy na wysokich stolach.
Coz, zdaje sie, ze 2 dosc istotne kwestie wyjasnila jednak ostatania bitwa.
Coz, zdaje sie, ze 2 dosc istotne kwestie wyjasnila jednak ostatania bitwa.
Z życia europejskiego battlowca: "im going to play on UB cause we have a bomb in school, so unexpectedly some free time".
- Cauliflower
- Ciśnieniowiec
Z ciekawszych:
Dębek remis z krasnalami, nie miał komety.
Szaitis faktycznie pokonał Gaskę 20:0, w pierwszej turze słonko zajeba zniszczyło 1 ghule, potem pojedynek lordów i baj giną. Szaitis ma bodajże jeszcze jakiegoś necrosa, a Gąska się sypie.
U Paulinki, póki co fart nowicjusza. Paula 7 trolami zadała mniej ran, niż 5 troli golonki i tu się coś obsrało, ale dokładnie nie wiem co.
U Crusa jakoś remisowo. Jednego feniksa zagoniła horda, ale nie dogoniła. Do tego 2 razy obniżał inicjatywe PG, ale nie wchodziło mu słonko. Gra się toczy.
Tutaj podobno wygrywa z Laikiem i pokazuje kto jest lepszym pedałem w tym lesie.
Karli jest tak daleko, że mój reporter tam nie dotarł
Dębek remis z krasnalami, nie miał komety.
Szaitis faktycznie pokonał Gaskę 20:0, w pierwszej turze słonko zajeba zniszczyło 1 ghule, potem pojedynek lordów i baj giną. Szaitis ma bodajże jeszcze jakiegoś necrosa, a Gąska się sypie.
U Paulinki, póki co fart nowicjusza. Paula 7 trolami zadała mniej ran, niż 5 troli golonki i tu się coś obsrało, ale dokładnie nie wiem co.
U Crusa jakoś remisowo. Jednego feniksa zagoniła horda, ale nie dogoniła. Do tego 2 razy obniżał inicjatywe PG, ale nie wchodziło mu słonko. Gra się toczy.
Tutaj podobno wygrywa z Laikiem i pokazuje kto jest lepszym pedałem w tym lesie.
Karli jest tak daleko, że mój reporter tam nie dotarł
Bless - pogromca Kudłacza xD
(to również informacja z tych ciekawszych )
(to również informacja z tych ciekawszych )
Dębek pisze:Polska to jednak dziki kraj, więc jak tylko zbierzesz odpowiednie poparcie dla swojego pomysłu, możesz odrzucić reguły wykładni i interpretować każdy wyjątek rozszerzająco, per analogiam, a nawet, tak bo kurwa tak.