Więc chyba wygra ten swój zakład co ?Lidder pisze: Golonka w top3
ORCZE GNIAZDO 25-26 maja Szczyrk
Re: ORCZE GNIAZDO 25-26 maja Szczyrk
Furion, mega graty
Ciekaw jestem tych raportów z tego turnieju
Ciekaw jestem tych raportów z tego turnieju
- Cauliflower
- Ciśnieniowiec
Ale łajno z wynikiami
Nie chciałbym być teraz w skórze selekcjonera
Wniosek jest prosty, chłopaki jednak potrafią grać w battla tylko muszą mieć bat nad głową
Gratki dla topu! Graty dla orków! Gratki dla mistrza wszechdyscyplin! Mówiłem, że tego mastera nie wygra Warszawa
Nie chciałbym być teraz w skórze selekcjonera
Wniosek jest prosty, chłopaki jednak potrafią grać w battla tylko muszą mieć bat nad głową
Gratki dla topu! Graty dla orków! Gratki dla mistrza wszechdyscyplin! Mówiłem, że tego mastera nie wygra Warszawa
malfoj pisze:Ty to zawsze musisz kogos upokorzyc przy stole
- Cauliflower
- Ciśnieniowiec
Nie napisałem, że nie wiem co bym zrobił, tylko że nie chciałbym być w skórzeRince pisze:Ja bym dokladnie wiedzial co zrobicCauliflower pisze: Nie chciałbym być teraz w skórze selekcjonera
Przegranie do 4 z HE i potencjalnym kandydatem oraz wylądowanie na jakimś 45 miejscu nie do końca się kombują podjęciem decyzji co do dwóch ostatnich miejsc
- Cauliflower
- Ciśnieniowiec
Klonowanie ludzi jest zabronione w Polsce...Rince pisze:Nie moge :*
- swieta_barbara
- habydysz
Orcze gniazdo dzieciaku! Brawo Golonka! Na nastepnym masterze masz u mnie flache!Rince pisze:Na pewno do myslenia powinno dac 3 orkow w top 6.
Wielkie graty dla topu, nazwa mastera zasłużona.
Turniej na wielkim plusie, choćbym chciał to nie mam się do czego konstruktywnie dojebać pod względem organizacyjnym itd! BRAWO!
Tak tylko sprostuję że chyba ktoś wpisał na odwrót wynik mojej 4 bitwy (8:12 zamiast 12:8 dla mnie), w zwiazku z czym mam z generalskiej 48 pkt zamiast 52, ale to szczegół, niezagrażający topowi
Obszerniejsza relacja potem
Turniej na wielkim plusie, choćbym chciał to nie mam się do czego konstruktywnie dojebać pod względem organizacyjnym itd! BRAWO!
Tak tylko sprostuję że chyba ktoś wpisał na odwrót wynik mojej 4 bitwy (8:12 zamiast 12:8 dla mnie), w zwiazku z czym mam z generalskiej 48 pkt zamiast 52, ale to szczegół, niezagrażający topowi
Obszerniejsza relacja potem
Pocisk pisze:No sztandar jest mocny... dużo rzeczy jest mocnych, zamknijcie japy i nauczcie się grać
Dajcie mu spokoj. Zagrał z Bombajem - to masakrycznie zmienia wszystko. Zapytacjie KudlategoCauliflower pisze: Karli jest tak daleko, że mój reporter tam nie dotarł
gratki dla topu i dla organizator - bezbłedny turniej po prostu. brawo
"W mojej ocenie byliśmy lepsi skillowo ale przeciwnicy byli lepiej ograni, przygotowani pod nas, mieli lepszy rozpiski, większy głód zwycięstwa i mieliśmy trochę peszka."
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"
ha ha i kto jest najlepszym imperialistą? Od dziś możecie mi mówić elektor południa!
A tak poważnie - super doskonała impreza o wysokim standardzie - świetnie miejsce - tania gorzała ,dobre jedzenie i doskonała zabawa!! Ostatnie raz tak samo dobrze bawiłem się na silesianie! Orcze gniazdo na pewno wytyczyło nowe standardy - nie mastery w ciasnych szkolnych aulach ale duża impreza w hotelu w doskonałym miejscu . Dziękuję organizatorom za to że mogłem w tej imprezie brać udział!
A tak poważnie - super doskonała impreza o wysokim standardzie - świetnie miejsce - tania gorzała ,dobre jedzenie i doskonała zabawa!! Ostatnie raz tak samo dobrze bawiłem się na silesianie! Orcze gniazdo na pewno wytyczyło nowe standardy - nie mastery w ciasnych szkolnych aulach ale duża impreza w hotelu w doskonałym miejscu . Dziękuję organizatorom za to że mogłem w tej imprezie brać udział!
- RedScorpion
- Falubaz
Fenomenalny master, jak dla mnie absolutna perfekcja! Gratulacje dla Laika, 8 Bili i Gnoma za całą organizację. Wydaje mi się, że lepiej się tego nie dało zorganizować. Co również bardzo ważne, moja żona tez była bardzo zadowolona z pobytu na Gnomiconie i bardzo chętnie przyjedzie ponownie za rok. Mam nadzieję, ze powtórzycie swoja ofertę w następnym sezonie.