ORCZE GNIAZDO 25-26 maja Szczyrk
- Paraszczak
- Falubaz
Re: ORCZE GNIAZDO 25-26 maja Szczyrk
Dark Elfy 32, 61, 78 i 91...masakra...
- Arbiter Elegancji
- Niszczyciel Światów
Nie bylo Rinca to kto mial walczyć o podium DE?
Barbarossa pisze:Piszesz o pozytywnych wypowiedziach ludzi z Heelenhammera, którzy "zjedli zęby na WFB" - sorry, ale zęby na WFB to zjadłem ja, a to są angielscy gracze, których wiele razy bez problemów rozjeżdżaliśmy bo nigdy nie ogarniali na takim poziomie, jak top w Polsce. Ci ludzie nie są dla mnie ekspertami, to leszcze z podcastem..
Co tu dużo gadać - świetny master, do tego blisko Krakowa
Żarcie mega wypas, hotel świetny, tylko ja obessałem na maksa
Gratulacje dla topki i Marysia że z maski odbił się na 9 miejsce
Żarcie mega wypas, hotel świetny, tylko ja obessałem na maksa
Gratulacje dla topki i Marysia że z maski odbił się na 9 miejsce
Wisła Kraków.
Sevi cicho jestem chyba najnizej z True Legionu
Graty dla Ogrow Naprawdę fajnie to ogarnęliście wszystko.Żarełko super miejscówka tez.
Graty dla Ogrow Naprawdę fajnie to ogarnęliście wszystko.Żarełko super miejscówka tez.
-
- Pseudoklimaciarz
Nic by to nie zmieniłoCauliflower pisze:Z ciekawszych:
Dębek remis z krasnalami, nie miał komety.
-
- Pseudoklimaciarz
Dałbym rade, stanął bym na głowie zeby jej nie wpuścić hehe
Myśle że skończyło by sie bardzo podobnie
A zreszta remisem sie skończyło więc nie ma co dywagować
Myśle że skończyło by sie bardzo podobnie
A zreszta remisem sie skończyło więc nie ma co dywagować
-
- Pseudoklimaciarz
No oczywiscie że ifka by weszła...
Jeju ale moze nic by nie zabiła, a moze by zabiła wszystko...
taką samą rozmowe mozna poprowadzić dywagując nad tym co by się zdało gdyby BSB nei zdał lookouta na kule armatnią...
Magia zawsze zmienia gre ale krasie które jej nei maja stają na głowie żeby jednak nie zmieniała gry za bardzo.
Jeju ale moze nic by nie zabiła, a moze by zabiła wszystko...
taką samą rozmowe mozna poprowadzić dywagując nad tym co by się zdało gdyby BSB nei zdał lookouta na kule armatnią...
Magia zawsze zmienia gre ale krasie które jej nei maja stają na głowie żeby jednak nie zmieniała gry za bardzo.
Na której stronie wyniki?
Dla mnie najlepszy master ever pod względem organizacyjnym. Podziękowania dla organizatorów, sędziów, graczy.
Gremlin pisze: 5. Kosmo (99% szans obecności; Przewodnie motto turniejowe: mam chimerę i kranczerów, wyssę życie z wrogów wielu)
- Khuman
- Ciśnieniowiec
- Lokalizacja: Wrocławskie pastwiska / The Gamblers ()====[]>>>>>>>>>>>>
Dzieńdobry
wrócili do domów... przynajmniej większość
dziękuję za wdzwystkie bitwy.. a w szczególności KrzyśkowiW. która została zagrana na relaksie
za jakiś czas wrzucie jakiś raporcik, ale tak krótko mówiąc... jestem średnio zadowolony z wyniku... minimum jakie zawsze sobie stawiam to 50pkt. które zostało osiągnięte.. ale liczyłem na 65pkt. z wszystkich bitew.. no nic, opisy później
do zobaczenia na następnych masterach
wrócili do domów... przynajmniej większość
dziękuję za wdzwystkie bitwy.. a w szczególności KrzyśkowiW. która została zagrana na relaksie
za jakiś czas wrzucie jakiś raporcik, ale tak krótko mówiąc... jestem średnio zadowolony z wyniku... minimum jakie zawsze sobie stawiam to 50pkt. które zostało osiągnięte.. ale liczyłem na 65pkt. z wszystkich bitew.. no nic, opisy później
do zobaczenia na następnych masterach
Warszawski dowcip.Cauliflower pisze:Z tego co wiem, to DE zostały w Warszawie.Królik pisze:I widze, ze de jak zwykle na topowych stolach.
+5 do długości penisa
Turniej klasa. Dobra organizacja, dobrzy i dostępni sędziowie, dużo miejsca, tania knajpa, dobre żarcie. Mam nadzieję, że za rok będzie znowu. Fajnie by było, gdyby taki standard był na wszystkich masterach.
Warhammer Pro-Tip #2: If Purple Sun isn't winning the game for you, consider using it more.
https://docs.google.com/spreadsheet/pub ... fVXc&gid=1Oki pisze:Na której stronie wyniki?
Imperialna moc!Azgaroth pisze:30 savage orków z wardem na 5+ i dodatkową bronią + lord na dziku i szaman walczą z 40 halabardnikami imperium (I tura - działa choppas). Dzikusy wbijają jedną ranę ( ), lord na dziku zapomina jak się walczy i nie wbija nic, szaman nie trafia. Halabardnicy wbijają 10 ran, test LD na stubborna dwukrotnie oblewam, na dystans ucieczki rzucam dwie jedynki
No pięknie bez Pana Golonki i Fisha Liz nie gniotły przeciwników. Crus nieźle! Brawo Furion!
Dobry master, miejscówka fajna, fajne pomysły jak tacki pod armię.
6 bezspinowych bitew, nocne z ludźmi rozmowy, dobra gastronomia. Podobało mi się.
Dziękuję organizatorom za włożoną robotę, przeciwnikom z abitwy, gratulacje dla topu.
6 bezspinowych bitew, nocne z ludźmi rozmowy, dobra gastronomia. Podobało mi się.
Dziękuję organizatorom za włożoną robotę, przeciwnikom z abitwy, gratulacje dla topu.
I wzajemnie <ukłon>.Khuman pisze:dziękuję za wdzwystkie bitwy.. a w szczególności KrzyśkowiW. która została zagrana na relaksie
o ja mam powiedzieć. Ale jak człowiek nie słucha bardziej doświadczonych i upiera się przy klimatach, to musi boleć.Khuman pisze:ale tak krótko mówiąc... jestem średnio zadowolony z wyniku...
-
- Kretozord
Wow. Ja ledwo do zwardonia dojechalem.Smiechu pisze:W domu.
I niech mi ktoś powie że ze Szczyrku do Wawy nie da sie w 3h
Turniej spoko, dziękuje przeciwnikom i przezabawnej ekipie, z którą miałem okazje spędzić te dwa dni: Idze, Yudo, Jankielowi, Sergiuszowi, faraonom, warbossom, śmiechowi, butanowi i just5 z JH.
Jechałem po zwycięstwo, jak kazdy Nemezis. Troche szkoda, ze podium ucieklo. Golone opierdolilem do zera, ale niestety 3 godziny za późno.
I dalej myślicie że zielonym potrzeba +200?