Dyskusja Ogólna
Moderatorzy: Albo_Albo, Asassello
Re: Dyskusja Ogólna
masz tam statue of the knight
- Azurix
- Szef Wszystkich Szefów
- Lokalizacja: Łódź Klub:"Ośmiornica Łódzka" Stowarzyszenie:"Wargaming"
Zauważyłem ją, ale okropna jestAlbo_Albo pisze:masz tam statue of the knight
W sumie ładny model, ale myślisz, że będzie pasować do Swordmasterów, albo High Elves w ogóle?Pretor pisze:ew przerobić statuę z kociołka DE
tak.
To jest Khain, HE też w niego "wierzą"
Tylko zamiast tego serducha walnąłbym w ręke tego posągu jakiś ogromniasty miecz.
To jest Khain, HE też w niego "wierzą"
Tylko zamiast tego serducha walnąłbym w ręke tego posągu jakiś ogromniasty miecz.
jest bogiem wojny...
HE nie są monoteistami więc w czym problem?
HE nie są monoteistami więc w czym problem?
- Azurix
- Szef Wszystkich Szefów
- Lokalizacja: Łódź Klub:"Ośmiornica Łódzka" Stowarzyszenie:"Wargaming"
Hmm, to 3 sprawy:
1. Może jednak masz pomysł jak przedstawić Hoetha?
2. Jeśli nie da rady z Hoethem, to może jednak jakiś ładny posążek w stylu tego: http://www.ianscovell5.webspace.virginm ... rs_big.jpg tylko gdzie można kupić jakieś ładne rzeźby w tym stylu?
3. Zdajesz sobie sprawę, że o Cauldron of Blood nie jest łatwo i swoje on jednak kosztuje, więc jeśli nie ma wyjścia, to może znasz sposób aby go w miarę tanio można było dostać?
1. Może jednak masz pomysł jak przedstawić Hoetha?
2. Jeśli nie da rady z Hoethem, to może jednak jakiś ładny posążek w stylu tego: http://www.ianscovell5.webspace.virginm ... rs_big.jpg tylko gdzie można kupić jakieś ładne rzeźby w tym stylu?
3. Zdajesz sobie sprawę, że o Cauldron of Blood nie jest łatwo i swoje on jednak kosztuje, więc jeśli nie ma wyjścia, to może znasz sposób aby go w miarę tanio można było dostać?
nie wiem jak go przedstawić zbytnio, nie ma żadnych opisów? Może są. Zawsze można dać temu posągowi ksiegę zamiast miecza chociaż sam posąg jest chyba zbyt "grożny" jak na Hoetha.
Po prostu trzeba go zwyczajnie kupić, tak sądzę
Kombinuj dalej.
Ewentualnie przyszedł mi taki pomysł cobyś wystawił Swordmastera na koniu po prostu ucinasz go w pół, dajesz nóżki od silvera itp i wsadzasz na rumaka. Myślę, że może być naprawdę okey. Kiedyś miałem takich jeźdzców jak była 6edycja, czasem grałem na takich kowbojach z grejtami
Po prostu trzeba go zwyczajnie kupić, tak sądzę
Kombinuj dalej.
Ewentualnie przyszedł mi taki pomysł cobyś wystawił Swordmastera na koniu po prostu ucinasz go w pół, dajesz nóżki od silvera itp i wsadzasz na rumaka. Myślę, że może być naprawdę okey. Kiedyś miałem takich jeźdzców jak była 6edycja, czasem grałem na takich kowbojach z grejtami
nowy plik do ArmyBuildera 2.2c z najnowszymi zasadami HE 8th - jak by ktoś potrzebował: http://www.ulthuan.net/forum/viewtopic. ... 3&p=816096
KUPIĘ: Bitsy (głównie kusze i bicze) od Dark Elves
--
"In a mad world, only the mad are sane." - Akira Kurosawa
mój blog: Sand and Glue
--
ale żeś to zalinkował po chińsku.
na BP Debelial wrzuca to na podforum "dyskusja ogólna".
Zalinkowałem temat, bo może pojawić się update, to raz. Dwa, że nie wiedziałem, że jest to wrzucane tu gdzieś na forum. Sam szukałem i dopiero wygooglowałem na ulthuanie, to się podzieliłem.Furion pisze:ale żeś to zalinkował po chińsku.
KUPIĘ: Bitsy (głównie kusze i bicze) od Dark Elves
--
--
No właśnie, Azurix dobrze prawi. Jest mi całkowicie obojętne czy będą 40 x 40 czy 50 x 50 ale chciałbym mieć zrobione docelowo takie jak trzeba. To samo pytanie dotyczy smoka, rozumiem że w tej edycji obowiązuje podstawka tzw. rydwanowa czyli 50 x 100.