Termole (WIP) (update 07.10.07) (2 termol)
Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
Termole (WIP) (update 07.10.07) (2 termol)
no. kiedy skonczylem czolg (no prawie ) pomysalem zeby moze sobie walnac termoli.
niesety to dopiero wip pierwszego, ale juz widac jakis obraz jak to bedzie wygladac (po 3-5 godizach pracy)
oto fotki
niesety to dopiero wip pierwszego, ale juz widac jakis obraz jak to bedzie wygladac (po 3-5 godizach pracy)
oto fotki
Ostatnio zmieniony 7 paź 2007, o 19:34 przez Siasek, łącznie zmieniany 2 razy.
Przegiąłeś trochę z tymi zaciekami
Twarz spoko ,podoba mi się .
Twarz spoko ,podoba mi się .
no niestety masz calkowita racje zbroja pojdzie pod poprawke (ale tylko prawa reka bo reszte uwazam za ok.)Lesthad pisze:Wyglada duzo gorzej niz czolg za maly model na tak duza ilosc zaciekow itp. Zbroja mi sie wogole nie podoba , na rece zacieki leca w bok zamiast w dol ?;p . Twarz fajna tyle odemnie ;p
mysle jeszcze co by na bannerku zrobic... hmm...
-
- Kretozord
extra mold na rurce
Troszku nieregulaminowo za duża ta sygnaturka była, nie sądzisz? -- Tomash
nie rozumiem?kurka_z_podworka pisze:extra mold na rurce
-
- Kretozord
Troszku nieregulaminowo za duża ta sygnaturka była, nie sądzisz? -- Tomash
sie szczegolow czepiacie
to dla mnie (chyba)
na zamowiniene bym ne robil na szybko
poprostu niemam czego malowac, a ze mi sie nudzi to maluje sobie mala armjke UM.
Jezeli to dla ciebie to spox ,ale mi nie odpowiada tak duza ilosc zaciekow ;d praktycznie z kazdego miejsca , musial chlopak siedziec na jakiejs strasznie mokrej planecie.
Dobrze ci radze o 50% zmniejsz ilosc zaciekow ;p
Co z tym zrobisz twoja sprawa.
BTW: Ja niedlugo wrzuce oddzial thousand sonow Bedziesz mogl sie ty na mnie wyzyc
No juz mozesz
Dobrze ci radze o 50% zmniejsz ilosc zaciekow ;p
Co z tym zrobisz twoja sprawa.
BTW: Ja niedlugo wrzuce oddzial thousand sonow Bedziesz mogl sie ty na mnie wyzyc
No juz mozesz
ojjj wyzyje wyzyje ;]Lesthad pisze: BTW: Ja niedlugo wrzuce oddzial thousand sonow Bedziesz mogl sie ty na mnie wyzyc
No juz mozesz
nie no co do zaciekow to bede zmniejszal. mzoe nei o 50% ale bede.
chyba za szybko może go trochę zrobiłeś i wyszedł tak jak widać. I może nie do końca przemyślałeś malowanie. A swoją drogą to podoba mi się pomysł . To ma być zakon ultramaryna? Fajnie beze się prezentował cały skończony zespół uderzeniowy
a nie lepiej wrzucić do rozpuszczalnika i później szczoteczką?
no... to powoli zaczyna wygladac posunalem sie troche w strone rad lesthada (czy ja tam sie pisze, przepraszam) i fakt- wyglada lepiej
no ale to dopeiro jeden z 5...
no i przepraszam za jakosc fotek ale robione "na szybko"
a tak sie prezentuje:
no ale to dopeiro jeden z 5...
no i przepraszam za jakosc fotek ale robione "na szybko"
a tak sie prezentuje:
- Rakso_The_Slayer
- Postownik Niepospolity
- Kontakt:
Flejtuch ale ładny dobrze że poprawiłes ten naramiennik bo był szpetny... Twarz super... bannerek jakby ktos kawe rozlał ale tez może być...