http://forum.wfb-pol.org/viewtopic.php? ... 7#p1087137
Tam też (jeżeli chcecie) proszę o komentarze.
żeby bronić bolca i zakładać panikę na fastach przeciwnikaRobson pisze:wszystko spoko, tylko na cholere te 10 łuków?
pozdrawiam
Furion
Moderatorzy: Albo_Albo, Asassello
żeby bronić bolca i zakładać panikę na fastach przeciwnikaRobson pisze:wszystko spoko, tylko na cholere te 10 łuków?
Gniewko pisze:
Zarost zarostem, ale kolory inne - u mnie kudły jednolicie czarne, u Jagala ciemny łeb, a zarost (tu cytując Kubę) "z jakimiś idiotycznymi rudawymi akcentami", co w połączeniu z niebieskimi oczami jest bzdurne i podniecające zarazem.
Ziemko pisze:Ja Robert Mrozek kajam się przed Wami wszystkimi, zrobiłem błąd, chcemy bardzo wygrać, ale nie zrobiliśmy tego umyślnie, padamy na kolana - WYBACZCIE
Barbara pisze:Może nie wszyscy się w tym środowisku lubimy, ale akurat prawie wszyscy się znamy. To że dwóch znajomych da sobie czasem po ryjach nie powinno chyba nikogo dziwić.
taaa,Siweusz pisze:Jak z w styku jest Frost, to każda.Młody Pajak pisze:Jaka jazda ma 1+ sejv?
Chłopaku, ja nawiązuję do postów wyżej. Nie wyrywaj mojej wypowiedzi z kontekstu i nie dorabiaj własnej ideologii.Marek15 pisze:taaa,Siweusz pisze:Jak z w styku jest Frost, to każda.Młody Pajak pisze:Jaka jazda ma 1+ sejv?
Ellyrian Reaver też?
po drugie -1S to nie to samo +1 armour save: -1S przeważnie wpływa na rzut na zranienie (i to znaczy że -1S przeciwnikowi jest korzystniejsze niż +1 AS), przeważnie da mniejszy modyfikator do armour save (tu jest między nimi podobieństwo, ale z pozostałych powodów nie jest to to samo), ale jak trafisz na armour piercing (ze sztandaru np) to i SH i DP będą mieli amour save 3+ (albo mniejszy jak jeszcze siła obniży) a mieliby 2+ gdyby lodowy feniks dawał im +1 AS.
GrimgorIronhide pisze:Tą logiką Kudłaty jest wzorem uczciwości i nieprzekupnościZiemko pisze:Cholera jak od lapowek sie lysieje to gdzie moje miliony