Dogs of War na zasady ETC!
Moderator: esgaroth
Re: Dogs of War na zasady ETC!
Ja mam gdzieś pdf Johanna van Hala i jego przydupasa I to też bodaj z WD...
Chłopska Bretka : W/R/P: 4/2/4
Marco Colombo jak najbardziejFurion pisze:Jeszcze jakiś columb był w white dwarfie i na pewno gotrek i felix.
Tej reszty nie wymieniałem bo to RoR tak jak Asarnil - są rarami a nie samodzielnymy postaciami.
Cała ta hałastra jest w army builderze, można podglądnąć zasady jeśli chodzi o ocenę balansu.
Ich zasady wymagały by przeredagowania pod 8ed, mogę się tym zająć, bądź wprowadzić do AB jeśli Furion ich przeredaguje.
Cała ta hałastra jest w army builderze, można podglądnąć zasady jeśli chodzi o ocenę balansu.
Ich zasady wymagały by przeredagowania pod 8ed, mogę się tym zająć, bądź wprowadzić do AB jeśli Furion ich przeredaguje.
Złomowisko: https://goo.gl/photos/xRMRQZGkEgCpcHcx5
- Infernal Puppet
- Masakrator
Ciekawy sposób powiedzenia "trzeba im napisać zasady od nowa" .
Ach te uroki bycia ciągle głodnym .Mad Mike pisze:To nie wypali. Zanim wjedzie, to sytuacja ulegnie odwróceniu i tort będzie w środku Cezarakwaku pisze:nawet gdyby miał tam wjechać tort z Cezarym w środku.
Czy ja wiem, w zasadzie nie widzę potrzeby. Chyba tylko pozmieniać zapis kontyngentu. Nie widzę kontrowersji w unitach.... A i Kasieńka ze swą magiją by się mogła pojawić.....
Chłopska Bretka : W/R/P: 4/2/4
Nie wiem czy ktoś z graczy DoW to zauważył, ale w pierwszych wzmiankach na temat poszczególnych armii w PKSie nie ma nic na temat Dogs of War.
W związku z tym, napisałem o jej uwzględnienie w temacie "PKS komentarze" oraz wysłałem dziś następujące PW do autorów projektu:
"Napisałem już posta w komentarzach do Waszych prac, ale mając na względzie fakt, że trwa tam "kłótnia o magię" i mój post wkrótce utonie w jej odmętach, zdecydowałem się na PW do każdego z twórców PKS.
Czy moglibyście włączyć (lub chociaż przedyskutować włączenie) armii Dogs of War do tego projektu ?"
Jeżeli jeszcze komuś na tym zależy, mógłby się ewentualnie podpiąć pod mój "apel".
Jeśli nawet w takim projekcie armia DoW nie zostanie ujęta, to już chyba całkiem po niej ślad zaginie...
W związku z tym, napisałem o jej uwzględnienie w temacie "PKS komentarze" oraz wysłałem dziś następujące PW do autorów projektu:
"Napisałem już posta w komentarzach do Waszych prac, ale mając na względzie fakt, że trwa tam "kłótnia o magię" i mój post wkrótce utonie w jej odmętach, zdecydowałem się na PW do każdego z twórców PKS.
Czy moglibyście włączyć (lub chociaż przedyskutować włączenie) armii Dogs of War do tego projektu ?"
Jeżeli jeszcze komuś na tym zależy, mógłby się ewentualnie podpiąć pod mój "apel".
Jeśli nawet w takim projekcie armia DoW nie zostanie ujęta, to już chyba całkiem po niej ślad zaginie...