A Wysadź Se Maga II (800)-Wschodni Patrol-1.06.2013 WAWA

Regulaminy, relacje, scenariusze, kampanie, pokazy etc.

Moderatorzy: Laik, Dymitr

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Bearded Unclean 'Un
Kretozord

Re: A Wysadź Se Maga II (800)-Wschodni Patrol-1.06.2013 WAWA

Post autor: Bearded Unclean 'Un »

Niestety nie mogłem dotrzeć na czas, dlatego ograniczyłem się do obserwacji zmagań na stole #1.
Postaram się zrobić raporty z rund 2-5.
A tu garść fotek:

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek
Ostatnio zmieniony 6 cze 2013, o 08:11 przez Bearded Unclean 'Un, łącznie zmieniany 1 raz.
"Każdy może, prawda, krytykować, a mam wrażenie, że dopuszczanie do krytyki, panie, to nikomu tak nie podoba się. Wiec dlatego z punktu, mając na uwadze, że ewentualna krytyka może być, tak musimy zrobić, zeby tej krytyki nie było, tylko aplauz i zaakceptowanie tych naszych, prawda punktów, które stworzymy."

Obrazek

Awatar użytkownika
Karli
Postownik Niepospolity

Post autor: Karli »

fajne fotki :)
Byłoby afrontem nie napić się z Frontem!

Awatar użytkownika
Siweusz
Kretozord

Post autor: Siweusz »

Dzięki chłopaki za turniej. Bardzo mi się podobało. Fajna atmosfera, tur na powietrzu, pizza, browar, chill, fajny format na expressowe bitewki i pogaduchy między bitwami. Dużo śmiechu i żartów. :D
Paradox rządzi. =D>
BU'Un, zajebiste fotki, wrzuć więcej gdzieś do ściągnięcia. :mrgreen:
Gratki dla Thaina, wpadł bretońskimi chłopami i porządził. =D>

Generalnie fajna miejscówka i jeśli obczaimy jakiś dobry środek transportu na powrót, to będziemy wpadać nawet jak nie będzie fury.
Dzięki i pozdro. :mrgreen:
GrimgorIronhide pisze:
Ziemko pisze:Cholera jak od lapowek sie lysieje to gdzie moje miliony :(
Tą logiką Kudłaty jest wzorem uczciwości i nieprzekupności :mrgreen:

Awatar użytkownika
JaceK
Szef Wszystkich Szefów

Post autor: JaceK »

Dziękuję za turniej. Fajnie wygrać lokala.
Demonom taki format bardzo służył.

Szkoda tylko, że organizator przy 32 graczach nie pokusił się choć o dyplomy dla podium.
Ani to wydatek, ani wielka praca.
A jakoś ładnie zamyka turniej.
Bearded Unclean 'Un pisze:Fuck, będe miał na pieńku z Drobnymi Wałeczkami :)
Obrazek

Awatar użytkownika
Jasiuuu
Undead, Flying, Lucky Git

Post autor: Jasiuuu »

Również dzięki za tur, spoko miejscówka a master of rain w 5tej bitwie nie przeszkodził jak przypuszczałem : )
fotki mega fajne - musi super lustrzanka!
FW next time niech na dłużej wpada !
Obrazek
T

Awatar użytkownika
Arbiter Elegancji
Niszczyciel Światów

Post autor: Arbiter Elegancji »

Od siebie chciałbym podziękować wszystkim graczom za tak liczne stawienie się i świetną atmosferę =D> . Fajnie bylo zobaczyć dużo nowych/dawno nie widzianych twarzy. Oczywiście ekipie z FW za przybycie specjalnie na nasz turniej, super było was znów zobaczyć :)
Dzięki również moim przeciwnikom za bitwy i Bearded Unclean 'Unowi za fotki (czekamy oczywiście na resztę).
Największe podziękowania dla Heliona za ogarnięcie calej imprezy.

Znów okazało się że małe punkty dają rade i wnoszą powiew świeżości. Zagranie jednego dnia 5ciu luzackich bitew z 5cioma różnymi graczami na śmieszny format przy piwku to przyjemna odmiana od młócenia po raz n-ty standardowych formatów.
Barbarossa pisze:Piszesz o pozytywnych wypowiedziach ludzi z Heelenhammera, którzy "zjedli zęby na WFB" - sorry, ale zęby na WFB to zjadłem ja, a to są angielscy gracze, których wiele razy bez problemów rozjeżdżaliśmy bo nigdy nie ogarniali na takim poziomie, jak top w Polsce. Ci ludzie nie są dla mnie ekspertami, to leszcze z podcastem..

Awatar użytkownika
SoCiu
Wodzirej

Post autor: SoCiu »

Zdecydowanie browarek na powietrzu, to jest mega plus turnieju . Punkty też odpowiednie do otaczającej aury. Mimo próby zdobycia darmowego browara i walenia co turę z 6 kości miiałem tylko 1-2 ifki na grę, z czego 2 miscasty były odpowiednie, nie udało mi się jednak wyssać maga do warpa - kości nie szły tego dnia ;).

Awatar użytkownika
Thain
Chuck Norris

Post autor: Thain »

Turniej fest. Grałem rozpiską bretonni w stylu chłopkiego marzenia i nawet niektórym udało się ze mną przegrać. 40 MaA trochę może postać na stubbornie, ale i tak docelowo giną. Do zobaczenia.

Pierwsze piwo skończyłem przed 10:)

Awatar użytkownika
#helion#
Szef Wszystkich Szefów

Post autor: #helion# »

i taka perełka na koniec

Obrazek

Dzięki jeszcze raz wielkie wszystkim uczestnikom i kibicom, do następnej edycji "Detonacji" :mrgreen:
"(...)Imperium raz zaatakowane, zawsze kontratakuje(...)"
Kajus C+, Misja Kleopatra
Obrazek
GALERIA

Awatar użytkownika
Bearded Unclean 'Un
Kretozord

Raporty z bitew na stole #1.
Chętnie wysłucham krytyki i porad, miejcie na uwadze, że mam bardzo małe doświadczenie w grze i mogą z tego wynikać jakieś kwasiory.

Runda #2
http://www.youtube.com/watch?v=EdWt3-WRZA0

Runda #3
http://www.youtube.com/watch?v=WEQen3w8P2w

Runda #4
http://www.youtube.com/watch?v=9YUhof4HH0s

Runda #5
http://www.youtube.com/watch?v=66dn-BH-6ZY
"Każdy może, prawda, krytykować, a mam wrażenie, że dopuszczanie do krytyki, panie, to nikomu tak nie podoba się. Wiec dlatego z punktu, mając na uwadze, że ewentualna krytyka może być, tak musimy zrobić, zeby tej krytyki nie było, tylko aplauz i zaakceptowanie tych naszych, prawda punktów, które stworzymy."

Obrazek

Kalesoner
Szczur Królów

Post autor: Kalesoner »

Dobra robota.
Masz głos jak Dem z "Ogarnij się". :D
Obrazek

sYsek
Kretozord

Post autor: sYsek »

świetna sprawa, dobrej jakości zdjęcia i relacja, jednak mógłbyś następnym razem robić sobie notatki aby dokładniej opisać co się działo. na 800 pkt łatwo to ogarnąć ze zdjęć, ale jakbyś robił 2400 to wypadałoby powiedzieć, kto szarżował, na ile nie dojechał, ile konkretnie ginie jednostek i w wyniku czego. ale ogólnie świetna sprawa ;)
Byłoby afrontem nie napić się z FRONTEM!

"Nie ma innych armii w WFB. Jest WoCh i są zbiory proxów na zasadach wochu prowadzone przez graczy nie mających jaj żeby grać WoChem oficjalnie!"
Szczur22

Awatar użytkownika
Bearded Unclean 'Un
Kretozord

Słuszna uwaga.
Robiłem notatki, ale bardzo lakoniczne, bo nie chciałem w żaden sposób przeszkadzac w grze, dopytywac itd, a podczas finału robiłem fotki i jednoczescie odpowiadałem na tyrrade pytan od 3 przechodniów, których gra bardzo zainteresowała :).
relacjonujac kolejny turniej będę kładł na to większy nacisk.

Obrazek

ODPOWIEDZ