Bretoński wernisaż Matijjosa [Niemcy]
Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
Re: Bretoński wernisaż Matijjosa [Łucznicy]
W trakcie prac nad łucznikami zrobiłem sobie odskocznie na forumowy konkurs. Akurat miałem czarodziejkę do pomalowania. Jestem z niej dosyć zadowolony, malowało się dosyć przyjemnie, ale mogło by być lepiej. Ostatnie chwile pracy nad nią były jednak horrorem. Gdy zacząłem porywać ją lakierem matowym.... No w pewnym momencie miałem ochotę rzucić figsem za okno. Okazało się na szczęście że oszroniona jest tylko 1/4 konia, z tym że dało się to naprawić. Po akcji ratunkowej mamy coś takiego:
Na konkurs pierwsze zdjęcie.
Na konkurs pierwsze zdjęcie.
Całkiem przyjemne malowanie i ładna biel ci wyszła.
"Nie może być kompromisu między wolnością a nadzorem ze strony rządu. Zgoda choćby na niewielki nadzór jest rezygnacją z zasady niezbywalnych praw jednostki i podstawieniem na jej miejsce zasady nieograniczonej, arbitralnej władzy rządu." - Ayn Rand
- smiejagreg
- Ciśnieniowiec
Zdecydowanie najfajniejsza jest biała szata .
Bardzo ładnie, ale szata mogła by być bardziej... prześwitująca
Mój blog: http://arsbelli.blogspot.com/
"Kiedy atakujecie- wyjcie jak furie!"- Thomas "Stonewall" Jackson
"Kiedy atakujecie- wyjcie jak furie!"- Thomas "Stonewall" Jackson
- smiejagreg
- Ciśnieniowiec
Bardzo fajne figsy i malowanie . Choć mam wrażenie, że w realu wygladają jeszcze lepiej, niż na fotkach...
rewelacja ! Poza podstawką, na której można by coś więcej zdziałać
Strasznie mi się podoba, GJ!
Kupię bretońskie modele z 5tej edycji:
Metalowi quesci,
French Games Day Knight 'L'Hermite De Malemont' !! ,
4ed rycerze na piechotę.
Snot Fanpage <<--- , klikać!
Metalowi quesci,
French Games Day Knight 'L'Hermite De Malemont' !! ,
4ed rycerze na piechotę.
Snot Fanpage <<--- , klikać!
- smiejagreg
- Ciśnieniowiec
Że też Ci się chciało te romby nawalać .
Powinienem się cieszyć, dzięki temu mój nieszczęsny królewski nie zostanie na tym konkursie doszczętnie zdeklasowany. Tia, efekt niezły, niezłyMatijjos pisze:Przez freehandy nie zdążyłem na konkurs, ale cóż. Efekt jest, jak sądzę, niezły.
Vae victis!
- smiejagreg
- Ciśnieniowiec
Podstawka ciut słaba...
jakbym miał jakieś kwiatuszki listki czy inne pierdółki to bym przykleił- jest tam bardzo mało miejsca. Kiedyś coś z tym zrobię