Play Mini Of The Month XLIV - głosowanie
Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
Play Mini Of The Month XLIV - głosowanie
Hey!
Lekka obsuwa, zagapiłem się, za dużo mam ostatnio na głowie, a tutaj już pora na głosowanie
Jednak trochę słaba frekwencja :<
Standardowo, każdy użytkownik ma jeden głos, oddajemy je poprzez napisanie postu z samym numerkiem pracy.
Głosowanie trwa do 7 czerwca do godziny 23:59.
#1. Legion i rycerz
#2. Nokimam i plugawy hero
Czy ja dobrze widzę? Tylko 2 prace? Tylko tyle mam zgłoszeń :/
Lekka obsuwa, zagapiłem się, za dużo mam ostatnio na głowie, a tutaj już pora na głosowanie
Jednak trochę słaba frekwencja :<
Standardowo, każdy użytkownik ma jeden głos, oddajemy je poprzez napisanie postu z samym numerkiem pracy.
Głosowanie trwa do 7 czerwca do godziny 23:59.
#1. Legion i rycerz
#2. Nokimam i plugawy hero
Czy ja dobrze widzę? Tylko 2 prace? Tylko tyle mam zgłoszeń :/
1.
ps: Trudny wybór. Wydaje mi się że mało chętnych bo to kawaleria a nie piechota, czyli większość modeli
ps: Trudny wybór. Wydaje mi się że mało chętnych bo to kawaleria a nie piechota, czyli większość modeli
misha pisze:heh gorzej jak przez taką nędzę stół ci spadnie czy cuś i figurki za tysiaki polecą po podłodze w otchłań płaczu i rozpaczy
1
"Nie może być kompromisu między wolnością a nadzorem ze strony rządu. Zgoda choćby na niewielki nadzór jest rezygnacją z zasady niezbywalnych praw jednostki i podstawieniem na jej miejsce zasady nieograniczonej, arbitralnej władzy rządu." - Ayn Rand
Wiem że niewolno pisać postów innych niż o głosowaniu ale to jest o głosowaniu.
Chcę zapobiec dużemu zamieszaniu. A więc i ja i kolega od Bretonii mamy nr 1 więc puki niema Rastiego żeby poprawić numerki może prosiłbym o precyzowanie na którą pracę głosujemy np: "1. Nurgle" albo "1.Bretnionia"
Sory za niejaki spam!
Dzięki
Chcę zapobiec dużemu zamieszaniu. A więc i ja i kolega od Bretonii mamy nr 1 więc puki niema Rastiego żeby poprawić numerki może prosiłbym o precyzowanie na którą pracę głosujemy np: "1. Nurgle" albo "1.Bretnionia"
Sory za niejaki spam!
Dzięki
Pan Mamikon
#1. Legion i rycerz
Tylko dwie prace?
Tylko dwie prace?
Wisła Kraków.