8 czerwca 2400 ETC Jorgus - Tychy

Regulaminy, relacje, scenariusze, kampanie, pokazy etc.

Moderatorzy: Laik, Dymitr

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
PiotrB
Maruda

Re: 8 czerwca 2400 ETC Jorgus - Tychy

Post autor: PiotrB »

bez obrazy ale format Poznania mnie się nie podoba - są armie - jak moja które kompletnie nic nie zyskały :)..
Lidder pisze:Nie kłopocz się. Miarkę i kostki też zostaw w domu, zbędny balast i trud z Twojej strony.
Obrazek

Awatar użytkownika
Kosmo
Kradziej

Post autor: Kosmo »

WoCH ma lżejsze ograniczenia? czy chodzi wam o speciali?
Daemon Prince jest lekko poluzowany, wchodzi mu jedna więcej opcja niż na euro, dzięki temu rozważam granie na nim. Na Euro nie ma sensu żebym nim grał = nie będę mógł przetestować opcji na nim przed masterem = -10 do chęci ruszania dupy :P
Gremlin pisze: 5. Kosmo (99% szans obecności; Przewodnie motto turniejowe: mam chimerę i kranczerów, wyssę życie z wrogów wielu)

Awatar użytkownika
PiotrB
Maruda

Post autor: PiotrB »

faktycznie - pancerz +1 i mag 4 level Nurgla... to akurat słusznie... bo jest za bardzo przycięty na euro.
Lidder pisze:Nie kłopocz się. Miarkę i kostki też zostaw w domu, zbędny balast i trud z Twojej strony.
Obrazek

Awatar użytkownika
Kosmo
Kradziej

Ja tam mam teraz rozkmine nad DP 4 lvl, tsincz, lore of metal, +3 save z charmed shieldem, latanie, soul feeder :D
Gremlin pisze: 5. Kosmo (99% szans obecności; Przewodnie motto turniejowe: mam chimerę i kranczerów, wyssę życie z wrogów wielu)

QQrydza
Prawie jak Ziemko

Post autor: QQrydza »

no ciekawe zlozenie - Solo bedzie wieczorem to sie wypowie

Nie graj na Dp - on sie wysadza nie slyszales :D ?

btw doszedl Denis do listy zglosoznych wiec mamy juz 17 osob. jeszcze 3 miejsce i otwieramy rezerwe :D
"W mojej ocenie byliśmy lepsi skillowo ale przeciwnicy byli lepiej ograni, przygotowani pod nas, mieli lepszy rozpiski, większy głód zwycięstwa i mieliśmy trochę peszka."
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"

Awatar użytkownika
Kosmo
Kradziej

Tak jak pisałem wcześniej, na ojro DP jest niegrywalny, na Poznańskie zasady jest już ciekawą opcją. Czekam na decyzję Sola :) Poza pucharem są jeszcze jakieś nagrody? :P

QQrydza
Prawie jak Ziemko

Kosmo pisze:Tak jak pisałem wcześniej, na ojro DP jest niegrywalny, na Poznańskie zasady jest już ciekawą opcją. Czekam na decyzję Sola :) Poza pucharem są jeszcze jakieś nagrody? :P
niestety - wszystko lapie sala i hamburger, duze piwo w cenie wejsciowki ^^ Lokal jest bardzo przyjazny, wygodny, fajna muza i tanie szamanko, ale jednak nie gratisowo ;)

Zobaczymy - mi to tito dla mnie nawet rozluxniony DP nie wygrywa konkurencji w sekcji Lord w WoCHu :D Solo bedzie jakos wieczorem
"W mojej ocenie byliśmy lepsi skillowo ale przeciwnicy byli lepiej ograni, przygotowani pod nas, mieli lepszy rozpiski, większy głód zwycięstwa i mieliśmy trochę peszka."
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"

Awatar użytkownika
Bombaj
Chuck Norris

Post autor: Bombaj »

Dajta spokój z tymi specialami. Warto sobie poćwiczyć, ale niekoniecznie na format poznania ;)

QQrydza
Prawie jak Ziemko

Lista
1.Solo
2.Marcin Krzemień
3.Eltharion
4.Qc
5.Jankiel
6.Bercik
7.Dydu
8. Leoh
9. Kosa
10 Kosmo
11 Młynek
12 Bombaj
13 Marek Ojciec Andrzeja
14 Andrzej Syn Marka
15 Cichy
16 Piotr B
17 Szczur
18 Denis

Awatar użytkownika
Bombaj
Chuck Norris

Post autor: Bombaj »

dopisz mi Adasiu jeszcze z Częstochowy

Sas HE
Bru Dwarfy
i Jaafa ze Skavami na rezerwę

Awatar użytkownika
Szczur22
Oszukista

Post autor: Szczur22 »

Ja i Cichy jednak odpadamy- studia to dziwka.
Pocisk pisze:No sztandar jest mocny... dużo rzeczy jest mocnych, zamknijcie japy i nauczcie się grać

Awatar użytkownika
Solo
Falubaz

Post autor: Solo »

Turniej gramy na Euro tak jak całą ligę, rozumiem że Master jest na inny format ale my nie ćwiczymy Poznańskiego formatu.
Zapraszam na godzinę 9:00, bitwy zaczynamy o 9:30 jeśli będzie jakieś opóźnienie związane z dojazdem proszę dzwonić pod nr 692-565-612
pozdro600 ! :D

Awatar użytkownika
Fluffy
Szef Wszystkich Szefów

Post autor: Fluffy »

Dopiszcie mnie, zniszcze Was wszystkich i zjem Wasze armie :mrgreen:

QQrydza
Prawie jak Ziemko

Lista
1.Solo
2.Marcin Krzemień
3.Eltharion
4.Qc
5.Jankiel
6.Bercik
7.Dydu
8. Leoh
9. Kosa
10 Kosmo
11 Młynek
12 Bombaj
13 Marek Ojciec Andrzeja
14 Andrzej Syn Marka
15 Bru
16 Piotr B
17 Sas co mam sposób na SS
18 Denis
19 Jaruu
20 Najważniejszy Najwspanialszy i Najwiekszy gracz w battle'a!

Robimy rezerwe, potwierdzenia od ludzi co nie wiedza czy beda prosze jak najszybciej ; ) Kosmo?

Awatar użytkownika
Eltharion
Szef Wszystkich Szefów

Post autor: Eltharion »

No ja ! więcej HE już nie mogło być :roll:
To już wiem czym ze He nie wezmę bo nienawidzę grac mirrorów a na taki jest aż 20% szans :|
Mówi się trudno i idzie się dalej ...

QQrydza
Prawie jak Ziemko

maly kocon na rezerwie

QQrydza
Prawie jak Ziemko

Kosmo, jak tam, wpadniesz mimo ze nie gramy na poznanski format?

Awatar użytkownika
Kosmo
Kradziej

Odpuszcze jednak. Musze projekty na studia porobić i tak :P

Awatar użytkownika
Szaitis
Falubaz

Post autor: Szaitis »

Kosmo pisze:Odpuszcze jednak. Musze projekty na studia porobić i tak :P
Zapraszam tydzień później do Rybnika :wink:

Awatar użytkownika
Kosmo
Kradziej

Duża szansa że się pojawię :)

ODPOWIEDZ