Galeria jak c'tan chlapie farbą...
Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
Re: Galeria jak c'tan chlapie farbą...
młoda padawanka
- kubencjusz
- Szef Wszystkich Szefów
wybacz, ale orkowe komentarze ni grzyba nie pasują do tej misternej pracy
- Naviedzony
- Wielki Nieczysty Spamer
Łaaaaaał. Z podstawką robi niesamowite wrażenie. Patrząc na taką scenę aż czuć historię, która się za nią kryje. Inspirujące.
Wut? Dat iz very ork femal shaman!kubencjusz pisze:wybacz, ale orkowe komentarze ni grzyba nie pasują do tej misternej pracy
Możesz rozwinąć myśl z tą 'historią'? Strasznie mnie to ciekawi interpretacjaNaviedzony pisze:Łaaaaaał. Z podstawką robi niesamowite wrażenie. Patrząc na taką scenę aż czuć historię, która się za nią kryje. Inspirujące.
-Przeklęta zdrajczyni!! Zejdź i walcz!! Niech przepadnie cała wasza rasa przeklęta AARGGHH!!!ctan pisze:Naviedzony pisze:Naviedzony napisał(a):
Łaaaaaał. Z podstawką robi niesamowite wrażenie. Patrząc na taką scenę aż czuć historię, która się za nią kryje. Inspirujące.
Możesz rozwinąć myśl z tą 'historią'? Strasznie mnie to ciekawi interpretacja
-Głupia Dziewko, jesteście kłamstwem, aaa niech spowiją cię lody północnych pustkowi, cha cha!
-Nieeee! Jak to możliwe!? Jak sprawiasz że chłód przenika przestrzeń i spowija materię??? AAA!!!!
-Bo to C'tan malował, CHA CHA!
-NIEEEEEE....
Kiedyś grejtsłordy to były grejtsłordy, a nie jakieś "miecz + tarcza"...
- kubencjusz
- Szef Wszystkich Szefów
Owned Boyz need more dat shamanz! Dat az!ctan pisze:Wut? Dat iz very ork femal shaman!kubencjusz pisze:wybacz, ale orkowe komentarze ni grzyba nie pasują do tej misternej pracy
No i bardzo ładnie. Choć kolorystycznie bardziej podoba mi się poprzednia wersja (drow), to tutaj bardzo dobrze rozwiązana niejasność, jaką model posiada w okolicy linii bioder - co jest ciałem, co zbroją, a co czymś-zupełnie-innym. Nadal uważam, że mięsień skośny brzucha wygląda u kobiet zupełnie inaczej niż na tej figurce, ale zamaskowanie tego tłuszczykiem zrobionym aero rzondzi.
Po OSL wnioskuję, że czarownica właśnie dusi żywiołaka lodu. Tyle, że jest on niewidzialny
Po OSL wnioskuję, że czarownica właśnie dusi żywiołaka lodu. Tyle, że jest on niewidzialny
Tłuszczykiem zrobionym z aero?wenanty pisze: że mięsień skośny brzucha wygląda u kobiet zupełnie inaczej niż na tej figurce, ale zamaskowanie tego tłuszczykiem zrobionym aero rzondzi.
Na dziś taka mała zmiana broni, Krull dostał ciekawszy toporek, jeszcze pewnie trochę go będę jakoś upiększał, ale to wyjdzie w praniu.
- Naviedzony
Ten z kolei zbyt przekombinowany jak dla mnie. Poszedłeś dość mocno w anime z tym toporkiem.
Przedmówca ma rację wg mnie. Ostrze (to z przodu) powinno być jednolite. Rozumiem, że miało być na kształt rozdziawionej paszczy. Ładniej by wyglądała płaskorzeźba na ostrzu niż takie coś.
Dla mnie spoko, to jest fantasy, wiec impossible is nothing
- Naviedzony
Już wiem w czym problem. Pozbądź się tego języka z paszczy i będzie git!
Nie chce mi się już, jak dla mnie jest ok, za długo już go przygotowuję do malowania i mi się nie chce już grzebać. Podkład już jest, miecz też i w końcu można coś pokolorować...Naviedzony pisze:Już wiem w czym problem. Pozbądź się tego języka z paszczy i będzie git!
A mnie się miecz ze złamaną końcówką nie wpasowuje w koncepcje... Może jestem przeżarty wizją GW ale taki miecz pasuje mi tylko do Nugle'a. A ten demon zdecydowanie Khorne'owo wygląda. Ale to tylko moje gadanie. Czekam na końcowy efekt.
To nie jest demon Khorna, Tzeentcha, Nurgla czy Slaanesha. To jest po prostu wielki zły skur........ króry zabija wszystko.Equos pisze:A mnie się miecz ze złamaną końcówką nie wpasowuje w koncepcje... Może jestem przeżarty wizją GW ale taki miecz pasuje mi tylko do Nugle'a. A ten demon zdecydowanie Khorne'owo wygląda. Ale to tylko moje gadanie. Czekam na końcowy efekt.
Poza tym miecz nie jest złamany, on taki po prostu ma być
w międzyczasie maluję kolejnego Queeka
i dokończyłem tak full babeczkę, już nie ma żadnych niedoróbek itp. Wiem, że już wszyscy widzieli ale wrzucę jeszcze te końcowe foty.
Świetne prace, prawdziwa inspiracja!;)
Zdradź przepis na nmm ze zbroi Queeka
1. CzarnyGalharen pisze:Świetne prace, prawdziwa inspiracja!;)
2. Ciemny szary (np. Adeptus Battlegrey)
3. Jaśniejszy szary
4. Szaroniebieski (np. Russ Grey)
5. Jaśniejszy szaroniebieski (np. Space Wolves Grey)
6. Aż do białego później
na koniec dorzucasz glejzy z Dark Flesh jako imitację rdzy
(dokładnie tak samo jest na mieczu tylko później zglejzowałem to Hawk Turquoise, rozjaśniłem Ice Blue i sciemniłem jakimś granatowym gdzieniegdzie (dlatego powstał taki fiolet jakby tam gdzie był dark flesh i niebieski)
Jakby coś było niejasne to pisać