PMOTM 4 - bestio-szaman (wip)
Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
PMOTM 4 - bestio-szaman (wip)
Ostatnio zmieniony 16 wrz 2007, o 18:00 przez bigees, łącznie zmieniany 1 raz.
"Nigdy nie oszukuję i nie kradnę. Nie noszę także cylindra do płaszcza i nie wcinam bananów idąc ulicą, bo dżentelmen nie robi żadnej z tych rzeczy. Zrobiłbym jedno tak samo niechętnie jak drugie – bo jedno i drugie jest sprawą harmonii i dobrego smaku".
- Rakso_The_Slayer
- Postownik Niepospolity
- Kontakt:
Wow... elegancki... czekam na pomalowana wersje
to familiar, citadel miniaturesBuXi pisze:Miodny, co to za figurka ten sługusek z tyłu ??
"Nigdy nie oszukuję i nie kradnę. Nie noszę także cylindra do płaszcza i nie wcinam bananów idąc ulicą, bo dżentelmen nie robi żadnej z tych rzeczy. Zrobiłbym jedno tak samo niechętnie jak drugie – bo jedno i drugie jest sprawą harmonii i dobrego smaku".
no fajny wiadomo ale cos czarno widze szybkosc jego pomalowania ]:-> no ale fajnie by bylo go juz zobaczyc gotowego
Malowanie, konwertowanie, rzeźbienie od zera ... ceny do uzgodnienia
https://www.facebook.com/angerfish.studio
Prosił bym o kontakt na fanpage, ponieważ na forum wchodzę sporadycznie.
https://www.facebook.com/angerfish.studio
Prosił bym o kontakt na fanpage, ponieważ na forum wchodzę sporadycznie.
Maksiu ja wiem , ze polska byc trudna jezyk , ale staraj sie naprawde pisac poprawniej. Twoj styl pisania jest naprawde tragiczny.
Konwersja wyglada miodnie , czekam na malowanie.
Konwersja wyglada miodnie , czekam na malowanie.
Zapowiada się syto. Maluj
Admin-cieć: póki forum działa, jestem niewidoczny
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl
chyba niestety predko pomalowany nie bedzie, bo idzie mi to, jak krew z nosa ;/max pisze:no fajny wiadomo ale cos czarno widze szybkosc jego pomalowania ]:-> no ale fajnie by bylo go juz zobaczyc gotowego
chcialem zrobic mu siwe futro, ale jakos nie wychodzi, jakbym chcial.
on wcale czytac tej ksiazki nie musi, powiedzmy, ze widzial starszych kolegow - chaos sorcererow - z takimi gadzetami i pomyslal, ze tez bedzie z takim cudkiem wygladal powazniejSebollus pisze:Miazdzy ! . Jedno mnie tylko zastanawia.... po co mu książka ??chyba że do jedzenia , w końcu to koza, Meee ;p
dla wszystkich spragnionych nowosci - wzialem sie za malowanie
No to pochwal sie fotkami
beda, jak skonczeMotyl pisze:No to pochwal sie fotkami