Dymitr pisze:Robert - grasz w totalnie inną grę. Przestań teoretyzować i pograj a zobaczysz
Przepraszam nie będe trollował nie chce być jak Przemcio
Moderator: JarekK
Dymitr pisze:Robert - grasz w totalnie inną grę. Przestań teoretyzować i pograj a zobaczysz
Pocisk pisze:No sztandar jest mocny... dużo rzeczy jest mocnych, zamknijcie japy i nauczcie się grać
Pocisk pisze:No sztandar jest mocny... dużo rzeczy jest mocnych, zamknijcie japy i nauczcie się grać
Tak. Ten sam. Zarobił mi więcej pkt. niż oddawał, statystyka stoi za nim.Eldritch pisze:Ten który zabija się sam ?Szczur22 pisze:Weź mi powiedz co ty masz z tymi lancami na skullach? A jak pokazują testy, jak dyskowiec, to tylko z hellfire swordem i wardem 4+ z rerollema pał. Amen.
Wilk czy koń jeden ch... . Przecież jak mi grozi taki kozak to:Eldritch pisze:Konna plewa.