Dlaczego bez FCG na minosach?
Ogólnie to cieszę się, że to właśnie Dibo odpowiedziałeś na moje pytanie, bo z różnorakich relacji wyziera twój wizerunek hardcora i może dzięki temu nie zbluzgałeś pomysłu kupowania mino-aemii na samym początku

Moderator: Dibo
+1Khuman pisze:uważam że +300 to stanowczo za duży bonus, bestie to nie jest słaba armia tylko średnia, +200 stanowczo wystarczało, a tak szczerze
Moje też się od dwóch miesięcy malują, ale debiut będzie po DMPKhuman pisze:no nic na razie bardzo się wkręciłem w Khornowe demony.. krówki nie co na bok są odłożone, to nie znaczy że o nich zapomniałem![]()
2x death (4+2), 3x shadow (4+2+1), do tego 2x plusy do casta i herdstone -> 4 snajperki, 3 miasmy, a po nich i pita i słoneczko. W kontrze: bestigory, 3 klocuszki gorów, komplet odginaczek, a do tego znowu miasmy, soulblight, -d3 do S i do T oraz D&D na stubbornowców. A teraz weź do tego podejdź, przecinek.Caledor19 pisze:Kozy w defensie?^^ moze 2 cygory?:D
Ej! To był mój pomysł...Dibo pisze:A mi te dodatkowe punkty są bardzo potrzebne!! ponieważ zwiększają limit w "hero", nie mam klocków bo wracam do grania na Ghorgonach, Doombullach i Gorebulach w ridersach. Bez tych punktów nie mieszczę ich.
mnie też ich brakowało przed ostatnim draftem na wykoksowanie 2 doombulliDibo pisze:A mi te dodatkowe punkty są bardzo potrzebne!! ponieważ zwiększają limit w "hero", nie mam klocków bo wracam do grania na Ghorgonach, Doombullach i Gorebulach w ridersach. Bez tych punktów nie mieszczę ich.