Dobra już wiem zwierzoludzie albo wojownicy chaosu. A teraz poradzcie co lepiej i ewentualnie jakie zakupy

Buźka!
Pocisk pisze:No sztandar jest mocny... dużo rzeczy jest mocnych, zamknijcie japy i nauczcie się grać
Pisz drugi raz to samo co ja, +10 do długościmnp21 pisze:Już podpytała, WoCH albo Beastmeni.
Co do WoCHu, jeśli zamierza grać nim na turniejach, to NIE kupuj batlionu. Jest tam co prawda dużo figurek i taniej niż w osobnych pudełkach, ale prawie nic stamtąd się na turnieje nie nadaje. To co Szczur proponował jest fajne, rozpiszę ci dokładne nazwy tych zestawów:
Po pierwsze polecam kupić mu księgę armii, bo jej NA PEWNO będzie potrzebował, czyli mamy:
1 x Warriors of Chaos Army Book
3 x Chaos Chariot
2 x Skullcrushers of Khorne
1 x Chimera
Jak zostaną wolne środki to musem jest jeszcze
1 x Chaos Hellcannon
Hah, skoro na turnieje jeździ to nie ma opcji by tu nie zaglądał. Pewnie czyta to wszystko i ma polewę. Ciekawe kto to taki szczęściarz
Pocisk pisze:No sztandar jest mocny... dużo rzeczy jest mocnych, zamknijcie japy i nauczcie się grać
Idziesz do podpisuNaviedzony pisze:Zawsze tak jest, że jak na forum pojawia się kobieta (kobieeeta! kobieeeta! <zombie style>) to wszyscy nagle biją się, żeby pomagać i koniecznie zaznaczyć, że to oni pomogli najbardziej.
WoCh -10 do ambicji- ci wojownicy na takich dużych krowach
A co ty byś chciał ;D alkomat jak znalazł dla Ciebie :]swieta_barbara pisze:No kurde mać, ja od żony dostałem ostatnio alkomat :/
Winszować!
Fumijako pisze: Przepraszam bardzo, ale mag Khorna na dysku jest rzeczą , którą nie nazwałbym , że jest dla słabych
Mam wrażenie, że chodziło o Skullcrusherów...Klafuti pisze:Jak mniemam chodzi o cyckowęże. Niby te cycki to jak wymiona u krowy. Tylko ryj jak u mrówkojada.
Wypraszam sobie, moi skullcrusherzy z dumą nazywają swoje wierzchowce krowołakami!Naviedzony pisze:WoCh -10 do ambicji- ci wojownicy na takich dużych krowach![]()
Mialem identyczna refleksjeNaviedzony pisze:Zawsze tak jest, że jak na forum pojawia się kobieta (kobieeeta! kobieeeta! <zombie style>) to wszyscy nagle biją się, żeby pomagać i koniecznie zaznaczyć, że to oni pomogli najbardziej.