8 czerwca 2400 ETC Jorgus - Tychy
Re: 8 czerwca 2400 ETC Jorgus - Tychy
Za andrzeja i Kosma wchodza Marcin Kocon i Bartek Powrót Tyskiego Battle'a Oskędra!
mamy 19 osob bo Denis musi jechac na wies wiec jezeli ktos sie waha zapraszamy
w razie nieparzystej liczby graczy baya wexmie ktoś z SS
mamy 19 osob bo Denis musi jechac na wies wiec jezeli ktos sie waha zapraszamy
w razie nieparzystej liczby graczy baya wexmie ktoś z SS
"W mojej ocenie byliśmy lepsi skillowo ale przeciwnicy byli lepiej ograni, przygotowani pod nas, mieli lepszy rozpiski, większy głód zwycięstwa i mieliśmy trochę peszka."
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"
ja odpadam, myślałem, ze to prepoznań 

1 Solo
2 Bercik
3 Dydu
4 Mlynek
5 Qc
6 Marcin Krzemien
reszta jakos leciala
Dzieki za tur, swietna zabawa byla ; ) Pozdro MArcin i Tey Ktory Nie Byłeś ;*
2 Bercik
3 Dydu
4 Mlynek
5 Qc
6 Marcin Krzemien
reszta jakos leciala
Dzieki za tur, swietna zabawa byla ; ) Pozdro MArcin i Tey Ktory Nie Byłeś ;*
"W mojej ocenie byliśmy lepsi skillowo ale przeciwnicy byli lepiej ograni, przygotowani pod nas, mieli lepszy rozpiski, większy głód zwycięstwa i mieliśmy trochę peszka."
Dzieki specjalne dla wszystkich ktorzy zostali dłuzej - bez waszej pomocy Solo zrzcuilby przy tych wszystkich stolach mase na ktorą tak długo pracował!