Galeria Kosy Szczury
Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
Re: Galeria Kosy <Lodowy Feniks>
No własnie nie
Piotrka
Na mojego kiedyś przyjdzie czas...
Piotrka
Na mojego kiedyś przyjdzie czas...
- smiejagreg
- Ciśnieniowiec
Bardzo ładny
DokładnieKosa pisze: fotki chyba najlepsze jakie mi sie udało zrobić do tej pory
Widziałem dziś na żywo - jest świetny!!
Wisła Kraków.
nie wierzę, że taki szczegół tyle zmienił bo tylko to udało mi się obcykać w mym aparacievocal pisze:daj wyzwalanie za 2sekundy
- Mistrz Miecza Hoetha
- Falubaz
Naprawdę Śliczny!
Moja Galeria: http://forum.wfb-pol.org/viewtopic.php? ... 9#p1076079
"Ludzie uwierzą w każdą prawdę, jeśli tylko podasz ją w cudzysłowiu i podpiszesz nazwiskiem kogoś znanego".
Naviedzony
"Ludzie uwierzą w każdą prawdę, jeśli tylko podasz ją w cudzysłowiu i podpiszesz nazwiskiem kogoś znanego".
Naviedzony
Co więcej, to naprawdę jest świetna figurka... odszczekuję to narzekanie po tym jak zobaczyłem to pierwsze zdjęcie-przeciek. Nic tylko kupować
Ma trochę dziur w sobie ale da się zalepić
Ma trochę dziur w sobie ale da się zalepić
niczym latawiec na delikatnym wietrze
No Ładnie ładnie Kosa zaczynamy konkurencje kto lepiej cisnie z malowaniem w KRK ??
o literek czarnego smirnoffa?^Karpiu^ pisze:No Ładnie ładnie Kosa zaczynamy konkurencje kto lepiej cisnie z malowaniem w KRK ??
tylko jakie kryteria?
lodowy musi być gejowato niebieski
moim zdaniem taki niebiestki jest zajebisty, a nie gejowaty. Moim zdaniem lodowy wygląda o niebo lepiej niż ognisty.
- smiejagreg
- Ciśnieniowiec
Niebieski - gejowaty czy zajebisty? Jedni wolą Królową Lodu a inni Królową Loda . Wszystkim nie dogodzisz, nie ma co brać do łba
40 warriorsów dla Kuby.
Kuwa... jak fotka feniksa wyszła okey to oni ni w ząb nie chcą mi wyjść jak powinni może to wina po prostu kolorystyki, że mój aparat niezbyt chce złapać takie kolory? (jest to możliwe?) Oświetlenie jest takie samo jak było przy robieniu feniksa i wszystko było robione dokładnie tak samo.
Może ktoś się zna, mój aparat to sony cyber shot 7.2 mega pixels, co to w ogóle jest?
- smiejagreg
- Ciśnieniowiec
Podziwiam zawsze ludzi malujących takie regimenty. Nigdy mi się nie chce czegoś takiego malować. Zbyt jednakowe toto jest. Co do fotek, to czerwony na fotkach wychodzi chyba najgorzej ze wszystkich, razem z białym do spółki...
zbroje owszem są dość mocno rozjasnione (mithril silver na końcówkach) ale w rzeczywistości sa nieco ciemniejsze. Za chwilę przylezie Kuba to powie czy przyciemniac czy zostawić
Toś Smiejagreg mnie pocieszył... głownie co maluje to czerwone i białe, więc nigdy nie będę miał dobrych fotek chyba tym aparatem
Co do regimentów, trudne są początku bo... za dużo tego samego, ale jak już się kończy i widzi sie efekty naprawdę się jest zadowolonym z klocuszka, który powstał
Toś Smiejagreg mnie pocieszył... głownie co maluje to czerwone i białe, więc nigdy nie będę miał dobrych fotek chyba tym aparatem
Co do regimentów, trudne są początku bo... za dużo tego samego, ale jak już się kończy i widzi sie efekty naprawdę się jest zadowolonym z klocuszka, który powstał