Jeeeszcze jeden i jeszcze raz...Czołg!

Jak zaszarżować trzy oddziały na raz, strzelać z łuku ze sztandarem w ręku i schować przed ostrzałem wielkiego spaślaka w grupie pokurczów.

Moderatorzy: Shino, Lidder, kudłaty, Furion

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Kotlet
Wodzirej

Jeeeszcze jeden i jeszcze raz...Czołg!

Post autor: Kotlet »

Nie wiem czy to gdzies juz bylo,ale czy czolg moze wplacac ataki stojac bokiem?Argumentacja jest taka,ze to nie sa impacty tylko jakis "griding" czy cus.Jak dla mnie to jest kapa straszna bo co ten czolg sie kiwa na boki i wplaca ciosy?W sumie jakby tam 20 chlopa zaladowac to moze by rozbujali tak,ze 7 driad na boku by zabili.Ale po pierwsze to tylko malczar jest taki pakowany...Farmazon!LS zakazac tego!;P

Wymyslilem!Chopaki z czolgu bujaja czolg na dana strone i sie przewracaja na te driady biedne.Doszedlem do wniosku,ze tak sie moglo zdarzyc...tylko,ze powinien reszte bitwy na tym boku lezec i misfajera zaliczyc...

Dobra niech sie wypowiedza magistrzy WFB.:D

Awatar użytkownika
Christos
Kretozord
Lokalizacja: FKCC, sekcja Gdańsk Południe, oddział Zakoniczyn (na emeryturze)

Post autor: Christos »

Polecam lekturę Przygód "Gotreka i Felixa". Bodajże drugi tom "Zabójca Skavenów" . Tam możesz sobie poczytać o czołgu rozjeżdżającym co mu sie nawinie pod koła (w czasie ataku szczurów na Nuln).

I odpowiadając na zarzuty które zaraz usłyszę że zasady z fluffem nie zawsze mają coś wspólnego: tak doskonale o tym wiem. Odpowiedziałem jedynie na jakże barwne dywagacje Kotleta.

@ Kotlet - nie odgrzewaj strych kotletów ;) tylko poczytaj sobie istniejący już temat o czołgu.

Awatar użytkownika
Górken
Falubaz

Post autor: Górken »

czołg.... powinni tego zabronić xD imho też czołg powinien być warzywkiem od boku a nie kiwać się a po turze walki mógłby sobie spokojnie odjechać... to tak patrząc na to logicznie.... ale zasady to zasady a o ile pamiętam to cośtam w tym temacie pisało że wg zasad czółg grinduje na boki (chyba te driady musiały zapuścic korzenie pod gąsiennice żeby tego grinda dostać:P)

Awatar użytkownika
Rakso_The_Slayer
Postownik Niepospolity
Kontakt:

Post autor: Rakso_The_Slayer »

heh...z tym rozjeżdżaniem boków... a potrafisz przestawić samochód o metr dwa w bok manewrujac sobie troszke? jeśli tak to już masz odpowiedź na pytanie jak się to dzieje...

czołg rozjeżdża a to oznacza że nie stoi w miejscu gdy "atakuje" na dobrą sprawe walcząc czołgiem powinno sie co chwila go cofac 2-3 cale i ruszac o przodu żeby później niektórzy nie mieli wątpliwości jak to sie dzieje, ze czołg nie ma rak a "atakuje" ;)

Awatar użytkownika
Kotlet
Wodzirej

Post autor: Kotlet »

Dobra to teraz bez medrkowania niech mi ktos napisze,ze czolg moze to robic i bylo to juz omawiane.Najbardziej nie lubie na forach jak ktos pisze:"ech co za plew,zamiast przeczytac 124 strony tematu o czolgu lub uzyc opcji search to pyta!skandal".Co to jest jaka tajemna wiedza?:]Jakbys nie mogl Christos napisac:"Czolg moze atakowac do boku"...

Awatar użytkownika
Shino
Nerd Forumowy

Post autor: Shino »

impactuje do boku co niejako zostalo uscislone, zeby nie bylo wlasnie tak, ze 65 harpii od boku walczy przez cala gre z czolgiem. Za to nie wyplaca impactow wszystkim oddzialom tlyko 1mu :)

ODPOWIEDZ