15.06.2013 Płomienie FENIXA XIX (pre-Poznań) [Włocławek]
Re: 15.06.2013 Płomienie FENIXA XIX (pre-Poznań) [Włocławek]
Też fakt - a z tego co wiem to z Torunia się ktoś wybiera. Może ktoś z Bydgoszczy. A w ogóle dawniej za czasów ŚP Oka Terroru na turniej się po prostu przychodziło i tyle - nie ogłaszało się obecności XX dni wstecz ...
Chłopska Bretka : W/R/P: 4/2/4
Ok - tzn., że nawet jak przyjdą tylko te zadeklarowane 4 osoby to się będziesz cieszył z przyjazdu do Włocławka ??? Nie sądzę Poza tym by zorganizować turniej potrzebne chyba jest więcej osób ! Nawet z Włocławka frekwencja jest mizernaNijlor pisze: dawniej za czasów ŚP Oka Terroru na turniej się po prostu przychodziło i tyle - nie ogłaszało się obecności XX dni wstecz ...
@Shinue - kto będzie obsługiwał sędziówkę czy sędziował ? Czy oprócz Ciebie ktoś ogarnie ten turniej ? Będzie faktycznie wszystko przygotowane na godzinę 9-tą ???
To jednak mamy drużynówkę 3-ososbową wg zasad Poznania ???
Klub Gier Bitewnych SALAMANDRA - Włocławek
Heptunie, ja się ucieszę, że pogram, bo w Kłodawie nie mam z kim A poza tym wyrwę się z domu
BTW - w związku z tym, że jest singiel pewnie wyrobimy się wcześniej
BTW - w związku z tym, że jest singiel pewnie wyrobimy się wcześniej
Ostatnio zmieniony 13 cze 2013, o 07:48 przez Nijlor, łącznie zmieniany 1 raz.
Chłopska Bretka : W/R/P: 4/2/4
stety niestety tego dnia byłem na weselichu, acz szkoda, bo chętnie bym się wybrał. turniej się odbył?
The messanger bowed low. "Speak-speak" snarled the Grey Seer, to agitated to appreciate the fawning. "Unexpected complications, most powerful of the potentates" said the Scurrier. Before the creature finish,Grey Seer sent bolt of lightning to roast him alive."Bad news can always wait" thougt the mage..