Galeria by roc3s - UP
Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
Re: Galeria by roc3s - UP - Trochę Ogrów C.D.
Naprawdę cudowne pracę niemogę się już doczekać żeby z tymi ogrami pograć
” Rozejrzyj się dookoła. Zobaczysz ludzi, bez których ten świat byłby lepszy.”
Death Note
Galeria :
http://forum.wfb-pol.org/viewtopic.php?f=10&t=35349
Strona Malarska na Facebooku:
https://www.facebook.com/pages/Fallen-A ... 9393055688
Death Note
Galeria :
http://forum.wfb-pol.org/viewtopic.php?f=10&t=35349
Strona Malarska na Facebooku:
https://www.facebook.com/pages/Fallen-A ... 9393055688
Ogrów końca nie widać, pora nieco odkopać temat bo mchem zarósł Podstawki jeszcze nie zrobione, będzie śnieg i masa Gnoblarów. Dziurawy ten Finecast jak ser...
i na koniec kilka rozpoczętych malunków moich armii, które leżą na półce i czekają na swoją kolej (jakość zdjęć niestety różna)
i na koniec kilka rozpoczętych malunków moich armii, które leżą na półce i czekają na swoją kolej (jakość zdjęć niestety różna)
to światło bijące ze spaczenia za bardzo skupione na ścianie za szczurem. Wygląda to jakby ktoś reflektorem świecił - za słabo rozproszone na całość pracy. A poza tym zapowiada się wszystko bardzo ciekawie
Lechu pisze:to światło bijące ze spaczenia za bardzo skupione na ścianie za szczurem. Wygląda to jakby ktoś reflektorem świecił - za słabo rozproszone na całość pracy. A poza tym zapowiada się wszystko bardzo ciekawie
Masz ojciec rację. Nie miałem pomysłu na podstawkę, ta powstała całkiem przypadkowo,a sam szczuras jeszcze nie skończiny. Jeśli mam chwile, albo chce od czegoś choć na chwilę odpocząć, to wóczas maluje swoje figurki. Efekt jest taki, że polowa zaczętych i kurzą sie na półce. Na ścianie światło trza będzie przytłumić na reszcie je domalować
- smiejagreg
- Ciśnieniowiec
+1Naviedzony pisze:OSL na ostatnim jest turbo.
I w górę hejjjj...
Co jakiś czas wracam do tego skaveńskiego mutanta. właściwie już malowanie dobiega finiszu, więc postanowiłem zrobić kilka zdjęć, ciemno już jak w nosie toteż się z deka prześwietliło Może jutro będzie leszy dzień na robienie fot...
I na koniec kolejny WIP (mam głupi zwyczaj malowanie czegoś z własnej półki do połowy toteż tu Seer, a dzwonek - można powiedzieć jego druga połowa ^^ kiedyś tam). Szczurka postanowiłem pomalować bez aerografu, oprócz podkładu oczywiście. Człowiek strasznie uzależnia się od "psikania", więc postanowiłem zrobić nałogom na przekór Efekt taki jak ponizej, z tym, że to nadał WIP.
Nadal zastanawiam się nad kolorem nosa dla niego... czarny? Obawiam się, że z daleka mógłby wyglądać jak niejaki Adolf H. Dylemat jak nic...
Co jakiś czas wracam do tego skaveńskiego mutanta. właściwie już malowanie dobiega finiszu, więc postanowiłem zrobić kilka zdjęć, ciemno już jak w nosie toteż się z deka prześwietliło Może jutro będzie leszy dzień na robienie fot...
I na koniec kolejny WIP (mam głupi zwyczaj malowanie czegoś z własnej półki do połowy toteż tu Seer, a dzwonek - można powiedzieć jego druga połowa ^^ kiedyś tam). Szczurka postanowiłem pomalować bez aerografu, oprócz podkładu oczywiście. Człowiek strasznie uzależnia się od "psikania", więc postanowiłem zrobić nałogom na przekór Efekt taki jak ponizej, z tym, że to nadał WIP.
Nadal zastanawiam się nad kolorem nosa dla niego... czarny? Obawiam się, że z daleka mógłby wyglądać jak niejaki Adolf H. Dylemat jak nic...
Dużego - Abomke - jak widać głównie aero. Mały tylko pędzlem, poza podkładem, który zresztą na korku widać, trza to jeszcze trochu dopracowaćKuros pisze:świetny!
powiedz mi ty pędzlem to malujesz czy aero?
Edit, a nie mówiłem, że będzie o korku ? :D:D
Ho ho niesamowite efekty, naprawdę klasa malowanie, zwłaszcza te ogry mi się podobają i jak zamieniłeś jeden z najgorszych modeli GW (butchera) w fajny, klimatyczny model!
Kiedyś grejtsłordy to były grejtsłordy, a nie jakieś "miecz + tarcza"...
- smiejagreg
- Ciśnieniowiec
Dobra robota. Może spróbuj ciemnoburobordowego nosa
- kubencjusz
- Szef Wszystkich Szefów
Nie, nie mogę. Co by się z abomką nie robiło nigdy mi się podobać nie będzie Ale greyseer jest świetny
Wolnej chwili wymalowałem dziewczynę i chłopka z własnych szeregów. Leżą w pudłach i nie mogą doczekać się na swoją kolej, to w ramach przerwy od zleceń pomalowałem odkopałem figurki i trochę je ubarwiłem. Efekt taki...
wzorek na nodze trochę nieudany (przekombinowałem i musiałem jakoś ratować nogę)
wzorek na nodze trochę nieudany (przekombinowałem i musiałem jakoś ratować nogę)
Ostatnio zmieniony 27 cze 2013, o 00:08 przez roc3s, łącznie zmieniany 1 raz.
- smiejagreg
- Ciśnieniowiec
Bardzo ciekawy ten chosen, długo go paciałeś?