Cauliflower pisze:Adres do zgłoszeń: nemezis sratatata@ voodoo gdzie jesteś i jaki był nasz adres?
Voodoo, to jeszcze podajcie ten adres, bo na powyższy nic nie dochodzi
Cauliflower pisze:Adres do zgłoszeń: nemezis sratatata@ voodoo gdzie jesteś i jaki był nasz adres?
regulamin pisze:UWAGA! Wzorem turniejów niemieckich, każdy gracz, który przyniesie przynajmniej jednemu z jubilatów (Kielon i Rince) dowolnie wybrany słodycz np. cukierka, otrzymuje dodatkowe 2 duże punkty do klasyfikacji generalnej!!!
malfoj pisze:Ty to zawsze musisz kogos upokorzyc przy stole
Było było! Tylko nie w naszym grajdołkuBretonnian pisze:Jednorazowo czy za każdy baton ? Przekupstwo w battlu, tego jeszcze nie było
Barbarossa pisze:Piszesz o pozytywnych wypowiedziach ludzi z Heelenhammera, którzy "zjedli zęby na WFB" - sorry, ale zęby na WFB to zjadłem ja, a to są angielscy gracze, których wiele razy bez problemów rozjeżdżaliśmy bo nigdy nie ogarniali na takim poziomie, jak top w Polsce. Ci ludzie nie są dla mnie ekspertami, to leszcze z podcastem..
Jeżeli nie jest to ktoś z rodziny i nie płaci wejściówki to nieoczko pisze:będę na 100% mogę wziąć Skawa the Falconera w wersji ze starego booka? jest bardziej klimatyczny :p
Policzyłem Ci laskę z mięsnegoSill pisze:zapisałeś mnie 2 razy
Wyrobisz wyrobisz, masz challange z Golonką w pierwszej. Nie daj plamy!Assur pisze:moje też wysłane, choć muszę zastrzec że jeszcze nie wiem czy się na 100% wyrobię