Galeria Krasnoludów
Moderatorzy: Arbiter Elegancji, Rakso_The_Slayer
Re: Galeria Krasnoludów
Ostatnia ogólna pokazówa jakby ktoś nie widział. Na wieczór zapowiadam kolejny model
Pan Mamikon
Bardzo fajne armiowe chłopaki! Kompozycja kolorów mi się bardzo podoba !
Таki wip ziomka .Odkupiony od pewnej kolekcjonerki za ciężkie pieniądze( ). Z tym że jest plastikowy, ma 20 lat i był pomalowany też trzeba sobie jakoś było poradzić... heh :
Jak widać pozostało kilka elementów do skończenia bądź poprawienia(np prawy biceps).
Proszę o jakieś opinie w końcu , heh
Pozdro Chopaki
Таki wip ziomka .Odkupiony od pewnej kolekcjonerki za ciężkie pieniądze( ). Z tym że jest plastikowy, ma 20 lat i był pomalowany też trzeba sobie jakoś było poradzić... heh :
Jak widać pozostało kilka elementów do skończenia bądź poprawienia(np prawy biceps).
Proszę o jakieś opinie w końcu , heh
Pozdro Chopaki
Pan Mamikon
A żeby nie było to w kuźni praca wre i kolejne krasnoludy - tym razem regiment klanowych - trochę zajmie, bo nowi wstępują co chwila w szeregi a i tarcz brakuje zacnych.
Podstawek nie zrobiłem i nie zrobie dopóki nie będę miał tarcz. Nie chce psuć ich nowymi tarczami a staroedycyjne zostawiłem dla hamków i ironów. Mus zrobić sobie urlop ;] malowanie nocą dobija.
Podstawek nie zrobiłem i nie zrobie dopóki nie będę miał tarcz. Nie chce psuć ich nowymi tarczami a staroedycyjne zostawiłem dla hamków i ironów. Mus zrobić sobie urlop ;] malowanie nocą dobija.
""A Dwarf is'n short, he is concentrated in every aspect" !"
- smiejagreg
- Ciśnieniowiec
Dla mnie clansmeni wszelkiej maści to esencja starych krasków. Cieszy, że są jeszcze długobrodzi podzielającuy mój pogląd .
- smiejagreg
- Ciśnieniowiec
Znaleźć łatwo - kupić za rozsądne pieniądze - baaardzo trudno. Swoje zbierałem prawie dwa lata, ale najdroższy kosztował mnie 25 zł, więc warto było się nie podpalać ...
Zrobisz sobie specjalizacje - malarz slayer'ów ;] Ten figs ma potencjał. Wygląda naprawde dobrze.
A tu coś ode mnie. Niestety nie chce mi się bawić więc fotka dość poglądowa (czerwony jest ciemniejszy, podobnie jak niebieski). Nors od Dixona - u mnie jako pierwsza linia klanowych. Tak przy okazji - niby to samo przeznaczenie, podobny okres, ale skubaniec jest masywniejszy.
Oto Nordri Wargrimson.
A tu coś ode mnie. Niestety nie chce mi się bawić więc fotka dość poglądowa (czerwony jest ciemniejszy, podobnie jak niebieski). Nors od Dixona - u mnie jako pierwsza linia klanowych. Tak przy okazji - niby to samo przeznaczenie, podobny okres, ale skubaniec jest masywniejszy.
Oto Nordri Wargrimson.
""A Dwarf is'n short, he is concentrated in every aspect" !"
Jeden z mych ulubieńców z fajnym malowaniemdzikki pisze:Zrobisz sobie specjalizacje - malarz slayer'ów ;] Ten figs ma potencjał. Wygląda naprawde dobrze.
Oto Nordri Wargrimson.
misha pisze:heh gorzej jak przez taką nędzę stół ci spadnie czy cuś i figurki za tysiaki polecą po podłodze w otchłań płaczu i rozpaczy