Master w Poznaniu - 29-30 CZERWCA
Re: Master w Poznaniu - 29-30 CZERWCA
Zgłaszam Siebie,
Sola,
Bartka Lethariona Bez Speciali Mimo Że Jęczał O Nie Ale Tylko PoŁ Roku Zreszta Czym Jest To Przy Fakcie Ze O Dopuszczenie Elthariona Jęczałem 3 Lata A Jak Dopuścili To Mnie Nie było
Bercika
Sola,
Bartka Lethariona Bez Speciali Mimo Że Jęczał O Nie Ale Tylko PoŁ Roku Zreszta Czym Jest To Przy Fakcie Ze O Dopuszczenie Elthariona Jęczałem 3 Lata A Jak Dopuścili To Mnie Nie było
Bercika
"W mojej ocenie byliśmy lepsi skillowo ale przeciwnicy byli lepiej ograni, przygotowani pod nas, mieli lepszy rozpiski, większy głód zwycięstwa i mieliśmy trochę peszka."
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"
Nie trafiłeś - Kuc jest lewakiem.
No jak zwykle ktoś na moim nazwisku chce coś osiągnąć... choć jemu nawet moje nazwisko nie pomoże
Ale fakt - jadę wygrać! ^^ Rozpiske mam przygotowaną by zniszczyć każdego
Ale fakt - jadę wygrać! ^^ Rozpiske mam przygotowaną by zniszczyć każdego

"W mojej ocenie byliśmy lepsi skillowo ale przeciwnicy byli lepiej ograni, przygotowani pod nas, mieli lepszy rozpiski, większy głód zwycięstwa i mieliśmy trochę peszka."
- Paraszczak
- Falubaz
Jest wymóg Trayów pod Skirmisz? Jeśli tak, to jak to wygląda?
Jest. Jak nie masz to tracisz punkty za brak treyów, a wszelkie sytuacje gry na czas lub mierzenia są rozgrywane na Twoją niekorzyść.
jak w końcu z czarami u Teclisa?
Ustalone z Lidderem i Kudłatym - wybiera co bitwę. Tym niemniej pamiętajcie, że jak ktoś chce mieć specherosa, to musi mieć model specherosa. Inaczej degradujemy do rangi ich odpowiedników.
Furion pisze:Ustalone z Lidderem i Kudłatym - wybiera co bitwę. Tym niemniej pamiętajcie, że jak ktoś chce mieć specherosa, to musi mieć model specherosa. Inaczej degradujemy do rangi ich odpowiedników.
dzięki

no co do figurki to rzecz raczej oczywista z samej definicji

Chlopaki kumam treje pod 10-15 osobowe skirmishe, ale treje pod 3 terradony, czy 5 chamelonow - MERCY.
w kwestii uściślenia figurek speców na przykładzie Manfred'a
Count Mannfred(Lord) jest dostępny na koniu :
http://www.games-workshop.com/gws/catal ... od1160136a
Manfred The Acolyte(Heroes) jest dostepny na piechotę ale tylko z mail ordera:
http://www.games-workshop.com/gws/catal ... od1460020a
Czy jeśli chce wystawić Count Mannfred(Lord) na piechotę to muszę użyć model Manfred The Acolyte(Heroes) czy mogę użyć dowolny model wampira Lorda ?
Count Mannfred(Lord) jest dostępny na koniu :
http://www.games-workshop.com/gws/catal ... od1160136a
Manfred The Acolyte(Heroes) jest dostepny na piechotę ale tylko z mail ordera:
http://www.games-workshop.com/gws/catal ... od1460020a
Czy jeśli chce wystawić Count Mannfred(Lord) na piechotę to muszę użyć model Manfred The Acolyte(Heroes) czy mogę użyć dowolny model wampira Lorda ?
5 chamków potrzebuje - to fakt. Pograsz i zobaczysz, że takie wymogi są potrzebne. Na masterze w Gda mieliśmy wymóg trejów od 4+ modeli i w tym roku również go podtrzymamZiemko pisze:Chlopaki kumam treje pod 10-15 osobowe skirmishe, ale treje pod 3 terradony, czy 5 chamelonow - MERCY.

Kupię bretońskie modele z 5tej edycji:
Metalowi quesci,
French Games Day Knight 'L'Hermite De Malemont' !! ,
4ed rycerze na piechotę.
Snot Fanpage <<--- , klikać!
Metalowi quesci,
French Games Day Knight 'L'Hermite De Malemont' !! ,
4ed rycerze na piechotę.
Snot Fanpage <<--- , klikać!

Dzięki Golonka, nie chce mi się robić pod takie małe oddziały treje.
zagrasz kiedyś z kimś kto nie ma i potrafi to wykorzystać to się przekonasz, że treje to przydatna rzecz.Ziemko pisze:Dzięki Golonka, nie chce mi się robić pod takie małe oddziały treje.