+1Mapet pisze:będzie kolejna edycja?
Play Mini Of The Month XLIV
Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
jak będzie coś z fcg to się zgłoszę
Panowie serio trzeba ogarnąć nowy temat i proponuję bohatera.
Myślę że pora zakończyć rozważania o tym co powinno być tematem bo bohater to dobry temat i uniwersalny , każdemu , powtarzam KAŻDEMU podpasuje. Tak mi się wydaję. We wcześniejszych postach napisałem czemu.
Pozdrawiam Panowie!
EDIT: Rastiaczu , chopie no nie widzisz jak ludzie sie tematu domagają? Wiadomo że będą tłumy !
Myślę że pora zakończyć rozważania o tym co powinno być tematem bo bohater to dobry temat i uniwersalny , każdemu , powtarzam KAŻDEMU podpasuje. Tak mi się wydaję. We wcześniejszych postach napisałem czemu.
Pozdrawiam Panowie!
EDIT: Rastiaczu , chopie no nie widzisz jak ludzie sie tematu domagają? Wiadomo że będą tłumy !
Pan Mamikon
+1Nokimam pisze:Panowie serio trzeba ogarnąć nowy temat i proponuję bohatera.
Pozdrawiam Panowie!
i tak na Poznań muszę bohatera pocisnąć
heros może być na dużym targecie również
Klub Adeptus Mechanicus http://admech.club Warszawa, Okęcie, Al Krakowska
Sklep FGB Figurkowe Gry Bitewne http://fgb.club Warszawa, Zelazna 69A
Sklep FGB Figurkowe Gry Bitewne http://fgb.club Warszawa, Zelazna 69A
Sławol na razie nie podsyci, bo musi nadgonić kilka zaległości i jest strasznie poirytowany, że jeszcze się ciągnąKuros pisze:jeszcze jak by sławol podsycił nagrodą to odrazu było by tak jak wtedy 13-16 prac;)
E tam Kuros, na cholere Ci materialna nagroda. Wątpię żeby ktokolwiek chciał zapewnić Ci(nam też) taką nagrodę która materialnie byłaby lepsza niż świadomość że jesteś lepszy od wszystkich innych uczestników konkursu. Niby może być i to i to ale nikt chyba nie będzie fundował nagród .
Pozdro
Pozdro
Pan Mamikon
zapomniałem że jesteś nowy;)
nie chodzi tu o materialną nagrode tylko o malarska;)
kiedyś zgłosiłem sie jak była taka nagroda bo miałem strasznie cieżką figurke do malowania, stary bsb do vampirów;)
strasznie zlana i mało szczegółowa figurka
a free handy mi niestety wogóle nie wychodzą
może po wakacjach ja coś fundnę , ale jeszcze zobaczymy;)
nie chodzi tu o materialną nagrode tylko o malarska;)
kiedyś zgłosiłem sie jak była taka nagroda bo miałem strasznie cieżką figurke do malowania, stary bsb do vampirów;)
strasznie zlana i mało szczegółowa figurka
a free handy mi niestety wogóle nie wychodzą
może po wakacjach ja coś fundnę , ale jeszcze zobaczymy;)
Nie jestem tu aż tak nowy żeby nie wiedzieć że Sławol maluje wygranym modele ale to dla Cb nie nagroda materialna? Przecież jak masz dla przykładu trudnego BSB do malowania i chcesz mieć go dobrze pomalowanego to wydasz na to co najmniej 6 dyszek czyli powiedzmy że od Big S dostajesz w nagrodę 6 dyszek
Pan Mamikon
Chopie co mnie obrażasz , ja nic nie chce. To już nie śmieszne
Ja chcę tylko mieć świadomość że jestem lepszy od wszystkich Was
Także tego , Rastiks nie obrażej mie hahaha
Lepiej zamiast pisać jacy to my pazerni załóż temat, już 18 czerwca jest...
Ja chcę tylko mieć świadomość że jestem lepszy od wszystkich Was
Także tego , Rastiks nie obrażej mie hahaha
Lepiej zamiast pisać jacy to my pazerni załóż temat, już 18 czerwca jest...
Pan Mamikon