Kraków Vanaheim 22.06.2013
A wildów znalazłeś?
Wisła Kraków.
Gremlin pisze:co za nekromancja!
ha, ja coś znalazłem na podłodze!
Miałem wyrzucić bo takie brzydkie, ale jak się przyjrzałem to okazało się, ze to draida Gremlina
Dobrze że Cię nie ugryzło
Wisła Kraków.
spoko, siedzi wśród white lionów
Drwale i drzewo - dobre połączenie
Wisła Kraków.
Ja też wysłałem zgłoszenie, Niedziel, zrób aktualkę
Wisła Kraków.
nie pierdol, mam Twe traye
xYz
- Horned rat
- Pseudoklimaciarz
Są może jeszcze miejsca bo bym się zgłosił, a nie wiem czy jest sens robić rozpiskę.
rób i wysyłaj rozpę, jutro dostaniesz info czy się załapałeś. Aktualizacja zrobiona, ale zbyt wielka to ona nie była. Jeżeli ktoś ze składu podstawowego nie wyśle rozpy na jego miejsce wchodzą ludzie z lsity rezerwowej.
Prawdziwy Legionista nie ma kaca...
przychodz śmiało na 100% nie wszyscy przyjda na turniej - zawsze 2-4ry osoby nie racza o tym poinformować, wiec wyślij rozpiske wczesniej by dostae te bonusowe punkty, a przy okazji taki noob jak Niedziel się napewno na Ciebie przysajduje, ot co!Horned rat pisze:Są może jeszcze miejsca bo bym się zgłosił, a nie wiem czy jest sens robić rozpiskę.
xYz
- Paraszczak
- Falubaz
Opos przestań się zapisywać na Tury bo kurwa zapisujesz sie na każdy a jesteś na co piątym. Nie wiesz wcześniej czy pracujesz?
No dokładnie razy dwa...
Co do turka, nie wiem czy będę grał ale na pewno będę na jego początku, tak tylko informuje... jakby np. była jakaś rezerwa to z miejsca mogę odstąpić.
Co do turka, nie wiem czy będę grał ale na pewno będę na jego początku, tak tylko informuje... jakby np. była jakaś rezerwa to z miejsca mogę odstąpić.
- Horned rat
- Pseudoklimaciarz
Dobra zrobię tą rozpę, tylko nie wiem czy mi modeli starczy, bo jestem w młotku "nowy" a gram skavenami Miałby ktoś może pożyczyć abomkę lub szturm szczury ?