Dyskusja Ogólna
Moderatorzy: Albo_Albo, Asassello
Re: Dyskusja Ogólna
w kazdej armi sa fasty 0-3 wiec tu to tylko konsekwencja
ograniczenie pestek absurdalne na singla, ale na druzynowke juz ma sens takie Haje na samych pestkach i lukach a do tego shadow juz by mogly byc ciezkie...
smutne jest ze frost 0-1...
ograniczenie pestek absurdalne na singla, ale na druzynowke juz ma sens takie Haje na samych pestkach i lukach a do tego shadow juz by mogly byc ciezkie...
smutne jest ze frost 0-1...
- Naviedzony
- Wielki Nieczysty Spamer
Dobrze, że prace nad PKSem są już zaawansowane...
mnie to w ogóle nie łapie
chyba będzie trzeba przetestować ognistego...Semi pisze:smutne jest ze frost 0-1...
Poza tym, dobrze że poluzowali lataczy - teraz już 2 orły wchodzą do rozpiski.
No właśnie, jak jest?PiotrB pisze: Phenix 0-1 a może być Penix i generał na Penixie?
Chociaż zakładam, że Frost, to Frost.
GrimgorIronhide pisze:Tą logiką Kudłaty jest wzorem uczciwości i nieprzekupnościZiemko pisze:Cholera jak od lapowek sie lysieje to gdzie moje miliony
wstawisz smoka i dwa różne feniksy, albo dwa ogniste i frosta, nie jest zlediuk pisze:No ja muszę wyrzucić 2 fasty z rozpiski.
Skąd się w ogóle wziął ten limit lataczy ? Naprawdę HE gniotą tak system na latającym cyrku ?
Semi, widzę że spochmurniałeś, bo aż dwa wielokropki w poście powyżej
Musisz pytać na każym turnieju, ale z tego co pamiętam, to na któymś masterze nie było problemu o ile wszystkie feniksy ogniste były lodowymi wtedy, a nie występowały w 2 rodzajach, żeby nie było to mylące dla przeciwnika.
Szukam: zamienników do Silver Helmsów
Kontakt PM
Kontakt PM
- Naviedzony
- Wielki Nieczysty Spamer
Ja też wolę ognistego. Na lodowym wkurzają mnie te infantylne gwiazdki.
- Azurix
- Szef Wszystkich Szefów
- Lokalizacja: Łódź Klub:"Ośmiornica Łódzka" Stowarzyszenie:"Wargaming"
To nie można wystawić Feniksa z Jeźdźcem jako tego w Rare dla samego wyglądu modelu, nawet jeśli w rozpisce nie mam Anointeda na Frostheartcie, ale Prox pomalowany w inny kolorek jest ok? Żałosne
Ale panowie problemy stwarzacie Oczywiście, że można wystawić ognistego zamiast lodowego, i z jeźdźcem chociaż w rozpie jeźdźca nie ma Najwyżej obetną wam 1-2pkt za wysiwig.
Lidder pisze:- Co się dzieje, gdy kawaleria normalnym ruchem, nie marszem, przechodzi przez murek?
- To samo co wtedy, gdy idziesz na imprezę poderwać jakąś dziewczynę.
- Azurix
- Szef Wszystkich Szefów
Stronę wcześniej napisano mi na takie pytanko, że mi zdejmą model ze stołu na MasterzeAndrzej pisze:Oczywiście, że można wystawić (...) z jeźdźcem chociaż w rozpie jeźdźca nie ma Najwyżej obetną wam 1-2pkt za wysiwig.
P.S.: Kwestia tego Jeźdźca na grzbiecie lub jego braku to pod WYSIWYG podchodzi, ale używanie Ognistego zamiast Lodowego, nawet przy odpowiednim malowaniu, lecz bez jakiejkolwiek konwersji, jest bezpośrednią definicją Proxa, bo to 2 różne modele są, no chyba że mogę np. grać Luminarchem jako Hurricanum w Imperium bez problemu?
W teori być może i masz rację, ale w praktyce to na masterach uchodzą ludziom takie rzeczy, że ognisty zamiast lodowego to pikuś
Poza tym, no cmon, na prawdę myślisz, że ktoś kazałby Ci zdjąć ładnie pomalowany oryginalny model feniksa, tylko dlatego, że ma zły kolor? No bez jaj
Poza tym, no cmon, na prawdę myślisz, że ktoś kazałby Ci zdjąć ładnie pomalowany oryginalny model feniksa, tylko dlatego, że ma zły kolor? No bez jaj
Lidder pisze:- Co się dzieje, gdy kawaleria normalnym ruchem, nie marszem, przechodzi przez murek?
- To samo co wtedy, gdy idziesz na imprezę poderwać jakąś dziewczynę.
- Azurix
- Szef Wszystkich Szefów
Na pierwszy rzut oka oba Feniksy różnią się kolorem. Dokładniej rzecz ujmując to są 2 różne modele, które różnią się większością Bitzów, a nie tylko kolorem. Ciągle aktualny przykład, czy ktoś by mi zdjął ze stołu ładnie pomalowany model Luminarcha gdy grał bym w rozpisce na Hurricanum, bo to ten sam techniczny zabieg jeśli o model Feniksa chodzi (ten sam wózek, ten sam box, tylko "wichajster" na dachu inny, a tutaj "płomienie" i główki inne)?