Kraków Vanaheim 22.06.2013
wlasnie zobaczylem ze ten turniej w Kielcach na ktory jestesmy zapisani jest na 2500 ma 3 bitwy po 120 minut ...Fluffy pisze:Przestań wreszcie stallować Nigdy nie miałęm problemu żeby w podanym czasie rozegrac bitwę2,5h na bitwe ... znowu zrobie w sumie 9 tur :/
wyczuwam 3 remisy
- Paraszczak
- Falubaz
To jest Open...Dark Elfikom styka 40 minut na zesłonkowanie każdego ale faktycznie, ty się masz o co martwić.
P.S. W sobotę gram na polu - ZAKLEPANE!
P.S. W sobotę gram na polu - ZAKLEPANE!
daj Seviemu - razem z opłatą manipulacyjną . Zresztą nie czarujmy się - nie mam motywacji bo do Poznanie nie jadę a tu jak przyjdę z Euro i będę grał z jakimiś głupawymi rozpami na specach to i tak wiele nie potrenuje... więc bawcie się dobrze! Ja zrobię grilla i wypije wasze zdrowie
PiotrB pisze:daj Seviemu - razem z opłatą manipulacyjną . Zresztą nie czarujmy się - nie mam motywacji bo do Poznanie nie jadę a tu jak przyjdę z Euro i będę grał z jakimiś głupawymi rozpami na specach to i tak wiele nie potrenuje... więc bawcie się dobrze! Ja zrobię grilla i wypije wasze zdrowie
zaiste zabawa będzie przednia, niczym sauna z bandą zawodników sumo, z malymi orzechami pod białym ręcznikem, acz ciekawi mnie inna rzecz - ten gril. Będziesz go robił z kamienia/cegły, czy spawał z blachy, bo jak co to tez bym się pisał - jak co to dzwoń z cena, transportem i montażem na pewno się dogadamy.
xYz
ja mam euro, Kuba z tego co gralem z nim "poznan" tez nie ma zadnego speca, Maciek ogry tez nie.PiotrB pisze:daj Seviemu - razem z opłatą manipulacyjną . Zresztą nie czarujmy się - nie mam motywacji bo do Poznanie nie jadę a tu jak przyjdę z Euro i będę grał z jakimiś głupawymi rozpami na specach to i tak wiele nie potrenuje... więc bawcie się dobrze! Ja zrobię grilla i wypije wasze zdrowie
IMO nie ma zagrozenia w postaci nowych zasad ale ostatecznie zobaczymy jutro
Ostatecznie mnie nie będzie.
Ale, dobra wiadomość jest taka że przed sklepem będzie cień przez większość dnia
Ale, dobra wiadomość jest taka że przed sklepem będzie cień przez większość dnia
Wisła Kraków.
hej jak sa ujemne punkty za brak rozpy to mnie tez nie bedzie adios
Upału w sumie nie było (w porównaniu do dni poprzednich). Nawet trochę popadało
Dziękuję za świetny turniej, mimo katastrofalnych rzutów bawiłem się świetnie.
Największą niespodziankę sprawiło mi natomiast to co stało się po turnieju, nigdy bym się czegoś takiego nie spodziewał, niech żyje nam Vanaheim
Dziękuję za świetny turniej, mimo katastrofalnych rzutów bawiłem się świetnie.
Największą niespodziankę sprawiło mi natomiast to co stało się po turnieju, nigdy bym się czegoś takiego nie spodziewał, niech żyje nam Vanaheim
Kiedyś grejtsłordy to były grejtsłordy, a nie jakieś "miecz + tarcza"...
nie no nie mogłem być z powodu braku figurek te byly u malarza mam nadzieje ze turniej wypadl wam ok
andrzje podobno wladowal same hity a ja nic nie wiem!
"W mojej ocenie byliśmy lepsi skillowo ale przeciwnicy byli lepiej ograni, przygotowani pod nas, mieli lepszy rozpiski, większy głód zwycięstwa i mieliśmy trochę peszka."
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"