Kraków Vanaheim 22.06.2013
Re: Kraków Vanaheim 22.06.2013
Wiem że było grubo w pojedynku Butan VS Andrzej
Efekt końcowy był taki ze:
nr 1 Butan
nr 2 Niedziel
nr 3 Leoh
Jak skończył Andrzej - nie wiem
nr 1 Butan
nr 2 Niedziel
nr 3 Leoh
Czcij Koze !!
Twoja Stara gra w Age of Sigmar !
Ej, dawać wyniki! Nie bylo mnie a tu juz taka hulanka i swawola. Ładnie, ładnie..
Wisła Kraków.
Nie ma szans żeby Niedziel był przed Leohem, czy przede mną W 2-giej bitwie dostał mocno od Leoha, a w 3-ciej bitwie wziął BYE.Dibo pisze:Wiem że było grubo w pojedynku Butan VS Andrzej
nr 1 Butan
nr 2 Niedziel
nr 3 Leoh
Fajna zabawa była, nawet oberwanie chmury nie poposuło za bardzo zabawy grającym na polu.
Butan pewnie wałował ; )
"W mojej ocenie byliśmy lepsi skillowo ale przeciwnicy byli lepiej ograni, przygotowani pod nas, mieli lepszy rozpiski, większy głód zwycięstwa i mieliśmy trochę peszka."
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"
W pierwszej 20, w drugiej 7, trzecią musiałbym grać na deszczu więc wziąłem remis
Lidder pisze:- Co się dzieje, gdy kawaleria normalnym ruchem, nie marszem, przechodzi przez murek?
- To samo co wtedy, gdy idziesz na imprezę poderwać jakąś dziewczynę.
Wyniki niekompletne. Fluffy i Kuba nie oddali kart.
1. Butan 46
2. Niedziel 44 (w ostatniej bitwie grał za niego Kosa i wbił 20)
3. Leoh 43
4. Andrzej 37 (+2028)
5. Maciek 37 (+1024)
6. Dibo 35
7. Gremlin 34
8. Fluffy 28
9. Pantera 28
10. Kuba 25
11. PSz 24
12. MNP21 14
13. Dydu 13
14. Horned Rat 12
Edit.. Update.
1. Butan 46
2. Niedziel 44 (w ostatniej bitwie grał za niego Kosa i wbił 20)
3. Leoh 43
4. Andrzej 37 (+2028)
5. Maciek 37 (+1024)
6. Dibo 35
7. Gremlin 34
8. Fluffy 28
9. Pantera 28
10. Kuba 25
11. PSz 24
12. MNP21 14
13. Dydu 13
14. Horned Rat 12
Edit.. Update.
Ostatnio zmieniony 23 cze 2013, o 20:03 przez c4h10, łącznie zmieniany 2 razy.
\/\
Przecież oddaliśmy, położyłem własnoręcznie Niedzielowi (więc organizatorowi) obie karty na stole (na tym na którym grał z Leohem) po zakonczeniu 2 bitwy, z wpisanymi wynikami z ID.
Butan, sam byłeś świadkiem że karty zostały wypełnione (bo nawet się mnie o to pytałeś).
Butan, sam byłeś świadkiem że karty zostały wypełnione (bo nawet się mnie o to pytałeś).
No i jak było?
Pozdrawiam, Marek
Forum PWSZ w Tarnowie - zapraszam
Forum PWSZ w Tarnowie - zapraszam
Moze po prostu podaj sumaryczna ilosc punktow jakie zdobyles i wyniki beda prawie kompletne.Fluffy pisze:Przecież oddaliśmy, położyłem własnoręcznie Niedzielowi (więc organizatorowi) obie karty na stole (na tym na którym grał z Leohem) po zakonczeniu 2 bitwy, z wpisanymi wynikami z ID.
Turniej sportowo fajny, trafilem na wymagajacych przeciwnikow,a jako ze nie modyfikuje rozpy to jestem w stanie grac w miare szybko. Nie dokonczylem tylko bitwy z Niedzielem (a szkoda ).
Butana rozkmina fajna acz wydaje mi sie ze jestem w stanie wpisac sie w przedzial 10-15 zdobytych punktow. Teraz udalo mi sie uratować 7 ale zepsulem pare rzeczy.
No to dobrze pamiętałem top3.
@Kosmo - Dziękuje bardzo
Gremlin - 11:9 - na styk różnica równo 150p. Pojedynek strzelecki pełną gębą - Green Knight to jest to !
Psz - 4:16 - pod koniec wystawiania zmieniłem koncepcje czego potem żałowałem. Po 2 turze było po temacie, moi kowboje dobrze trzymają punkty ale skoro oddałem cała resztę w tym niby bezpieczną magiczkę .. no cóż (ah te poisony na Orczych łukach)
znowu WE i 20:0 - bretoński ward na 5+ > każdy ward na 3+ .. sorry Dydu
Bardzo podobały mi się komentarze mojej kowbojsko-łuczniczej hybrydy:
Gremli - "Ja pie## jak z tym grać?!"
Andrzej - "Nie masz wystarczająco figurek rycerzy że ty ciągle z tymi łucznikami?"
Dydu - "Ale p###a rozpiska"
Psz-owi tłumaczyłem że mam tylko 90 łuczników bo ich przyciąłem
@Kosmo - Dziękuje bardzo
Gremlin - 11:9 - na styk różnica równo 150p. Pojedynek strzelecki pełną gębą - Green Knight to jest to !
Psz - 4:16 - pod koniec wystawiania zmieniłem koncepcje czego potem żałowałem. Po 2 turze było po temacie, moi kowboje dobrze trzymają punkty ale skoro oddałem cała resztę w tym niby bezpieczną magiczkę .. no cóż (ah te poisony na Orczych łukach)
znowu WE i 20:0 - bretoński ward na 5+ > każdy ward na 3+ .. sorry Dydu
Bardzo podobały mi się komentarze mojej kowbojsko-łuczniczej hybrydy:
Gremli - "Ja pie## jak z tym grać?!"
Andrzej - "Nie masz wystarczająco figurek rycerzy że ty ciągle z tymi łucznikami?"
Dydu - "Ale p###a rozpiska"
Psz-owi tłumaczyłem że mam tylko 90 łuczników bo ich przyciąłem
Czcij Koze !!
- Horned rat
- Pseudoklimaciarz
Hehe, gratuluję wyniku, jakbym sie postarał przeciwko demonom to może nie byłbym ostatni, chyba dosyć dobry wynik jak na pierwszy turniej.
nie od razu Rzym zbudowano - dwucyfrowy wynik w pierwszym tunrieju - gratulacjeHorned rat pisze:Hehe, gratuluję wyniku, jakbym sie postarał przeciwko demonom to może nie byłbym ostatni, chyba dosyć dobry wynik jak na pierwszy turniej.
swieta_barbara pisze:Jesteś maszyna debelial, bez Ciebie to hobby dawno by umarło.
- Horned rat
- Pseudoklimaciarz
Skavenblight też nie, ale na pewno w o wiele szybszym tempie (a właściwie przejęto) Teraz muszę zacząć jeszcze więcej grać, kiedy następny turniej? A jest może jakaś letnia liga Vanaheimowa? Bo w wakacje mam dużo czasu i nie wiem do końca co z nim zrobić, a ileż można malować skavenów?Laik pisze: nie od razu Rzym zbudowano - dwucyfrowy wynik w pierwszym tunrieju - gratulacje
Za jakies 3 tygodnie będzie turniej w nowej miejscówce, trzeba tylko dogadac szczególy.
W Kocie Karola będziemy robic teraz czasem turnieje, od razu zapraszamy przyjezdnych. miejsce to jest w samym rynku (10 metrów od mariackiego ) no i jest to knajpa. Zobaczymy co z tego wyjdzie
W Kocie Karola będziemy robic teraz czasem turnieje, od razu zapraszamy przyjezdnych. miejsce to jest w samym rynku (10 metrów od mariackiego ) no i jest to knajpa. Zobaczymy co z tego wyjdzie
Vanaheim 20 lipca.
Wisła Kraków.