Wybór
Wybór
Elo!
Z góry musze napisać że jestem początkującym graczem i mam już parę armii...
mianowicie mam; WoCh, HE, Dwarfs and DE która z tych armii bedzie najlepsza na początek?
Z góry musze napisać że jestem początkującym graczem i mam już parę armii...
mianowicie mam; WoCh, HE, Dwarfs and DE która z tych armii bedzie najlepsza na początek?
Hugo Boss, ralph lauren, tommy hilfiger, Trussardi Jeans, calvin klein, giorgio armani oraz La' Costa
Panowie, bez przesady, bo się wystraszy. =P
Też mi tak na początku pisali i się zesromałem tak, że tydzień na forum się nie pokazałem. Od tego jest mod, żeby dać kłodeczkę i po paru dniach wyrzucić, coby delikwent skapował, że jest opcja szukaj na forum. =D
Też mi tak na początku pisali i się zesromałem tak, że tydzień na forum się nie pokazałem. Od tego jest mod, żeby dać kłodeczkę i po paru dniach wyrzucić, coby delikwent skapował, że jest opcja szukaj na forum. =D
"Jeździec patrzy na nią. Ciri widzi błysk oczu w szparze wielkiego hełmu, ozdobionego skrzydłami drapieżnego ptaka. Widzi odblask pożaru na szerokiej klindze miecza trzymanego w nisko opuszczonej dłoni."
A nawet jeśli by tak było, to co? Znajdziesz nas wszystkich i pobijesz? Przestań zachowywać się jak kompletny kretyn i skończ z robieniem śmieciowych tematów.DevilsTom pisze:haha na forum większość z was udaje takich cwaniaków...
Bez poważania.
Matis.
M&M Factory - Up. 14.01.2017 Ostatnia trójka pegazów
panowie widze, ze wspaniale walczycie o nowych graczy.
tyle placzu, ze coraz mniej ludzi na masterach a co sie dziwic jak wy tak traktujecie nowych graczy. :/
tyle placzu, ze coraz mniej ludzi na masterach a co sie dziwic jak wy tak traktujecie nowych graczy. :/
DragoMir pisze:Jaka kurna nekromancja? Krasie nie używają magii ogarze! To nie Dragon age!Vallarr pisze:Dopiero zobaczylem date pierwszego posta. Nekromancja krasi to zboczenie
Odpowiadamy tylko na jego prowokacje...
M&M Factory - Up. 14.01.2017 Ostatnia trójka pegazów