Gildia Kupiecka
Moderatorzy: Arbiter Elegancji, Rakso_The_Slayer
Re: Gildia Kupiecka
Kupie staro edyc katpulte najlepiej ta co strzela goblinami
misha pisze:heh gorzej jak przez taką nędzę stół ci spadnie czy cuś i figurki za tysiaki polecą po podłodze w otchłań płaczu i rozpaczy
pingu pisze:Fuxiorr na ebay za jedyne 700- 1000 zł:D
No co ty gadasz mnie raz za ok 150zł udało się kupić raz też chyba była na allegro w podobnej cenie ;] po ok 500zł widziałem na jebaju nówki sztuki nieśmigane.
Fuxx to się nazywa Goblobber : http://www.solegends.com/citmd/md07goblobber.htm
Coś takiego tak? czy może jednak mówimy i różnych różnościach
Ja swoją jedną kupiłem hmmmm.....w komisie a 2gą przez ebaya wraz z zestawem innych maszyn ( łącznie 5 sztuk ) plusem aukcji było to że główne zdjęcie przedstawiało żyrka i dopiero jak się wlazło do środka były fotki reszty Na tą maszynę trzeba polować przez dłuższy czas ale warto
No jak znajde to kupuje ale i tak potrzebuje nowe katapulty nie tej co teraz jest [ 6 edyc] Wole jakas starsza Mial by kto ?
misha pisze:heh gorzej jak przez taką nędzę stół ci spadnie czy cuś i figurki za tysiaki polecą po podłodze w otchłań płaczu i rozpaczy
A posiadasz jakas na sprzedaz ?:Pdzikki pisze:Czuje, że się dogadamy ;]Fuxiorr pisze:No jak znajde to kupuje ale i tak potrzebuje nowe katapulty nie tej co teraz jest [ 6 edyc] Wole jakas starsza Mial by kto ?
Nom ale najpierw z WK trzeba skończyćdzikki pisze:Mogę mieć. Jak skończę z WK to ogarnę i coś się pomyśli. Trza sobie jakoś pomagać.
KUrde to ja mialem niezlego farciora ze kompletnego Goblobbera wychaczylem za 150 zeta z kompletem zalogi Gorzej jest wychaczyc 6-edycyjna katape kompletem raczek i dzwgni niz goblobbera
Oferta z komisu - http://forum.wfb-pol.org/viewtopic.php?f=54&t=39668 różności, ale tylko metal.
""A Dwarf is'n short, he is concentrated in every aspect" !"
Witam, mam na wymianę zestaw WE który nadaje się w sam raz do rozpoczęcia kolekcjonowania owej armii. W skład wchodzą:
Hero
Spellsinger
8 Wardancerów
14 Driad
43 Glade guardów
4 Waywatcherów
Wszystkie modele oprócz 4 Wardancerów(obecna ed.) są z 5 edycji.
Chętnie przyjmę Skaveny, Dwarfy, Emp, VC albo TK.
Hero
Spellsinger
8 Wardancerów
14 Driad
43 Glade guardów
4 Waywatcherów
Wszystkie modele oprócz 4 Wardancerów(obecna ed.) są z 5 edycji.
Chętnie przyjmę Skaveny, Dwarfy, Emp, VC albo TK.
Wierzę w Wolny Rynek, Niewidzialną Jego Rękę, kuców obcowanie, Unii rozwiązanie, lewaków zaoranie, Wolną Polskę. Amen.