Galeria Bretonni by Legion - up: kotr
Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
Re: Galeria Bretonni by Legion - up: zbrojni
Klimatyczne modele i malowanie
- smiejagreg
- Ciśnieniowiec
Srebrne metaliki wydają się płaskie, reszta git...
Dawaj pegaza w następnej kolejności!
Wisła Kraków.
Heh, pegazistę zasprejowałem na czarno parę miesięcy temu - jest pewien postępSevi pisze:Dawaj pegaza w następnej kolejności!
Wypadałoby pomalować jeszcze jednego graalowca, a będzie szóstka, pełny oddzialik. Teraz jednak myślę, co zrobić by żaden się nie powtarzał, niestety następnego mam tylko "klona"
Vae victis!
Z taśmy zjechał kolejny model. Stary, metalowy trębacz rycerzy królestwa, posadzony na nowym koniu. Malowanie pewnie mogło być lepsze, ale gdy w pokoju mam 30parę stopni i farba zasycha błyskawicznie nawet na mokrej palecie, cud że w ogóle znalazłem chęci do maziania
Ah, miałem zwiększyć tempo malowania, niestety Bretończyków zepchnęły na koniec kolejki inne projekty malarskie. Taki już los skostniałej monarchii
Ah, miałem zwiększyć tempo malowania, niestety Bretończyków zepchnęły na koniec kolejki inne projekty malarskie. Taki już los skostniałej monarchii
Vae victis!
- smiejagreg
- Ciśnieniowiec
Wszystko mi się podoba, poza srebrnym metalikiem. Jest płaski bardzo...
Fajnie tarcza Ci wyszła
Trzyma Twój poziom, elegancki
Trzyma Twój poziom, elegancki
Wisła Kraków.
Pewnie dlatego, że podkradłem ją Twoim elfom
To kalkomania jest, tylko poprawiona farbką później
To kalkomania jest, tylko poprawiona farbką później
Tia, ciągle te metaliki mnie męczą, chyba trzeba jakiegoś porządnego washa do nich kupić, powinno pomócsmiejagreg pisze:Wszystko mi się podoba, poza srebrnym metalikiem. Jest płaski bardzo...
Vae victis!
ZauważyłemLegion pisze:Pewnie dlatego, że podkradłem ją Twoim elfom
Wisła Kraków.
- smiejagreg
- Ciśnieniowiec
fajny, równo pomalowany. jedyne co bym zmienił w tym figsie to wyeliminowałbym błękit, bo nie pasuje do reszty. Zastapiłbym go żółtym na przykład, choćby takim, jak na kopii...
Ładne, schludne malowanie. Pogratulować kolejnego ładnego rycerza
M&M Factory - Up. 14.01.2017 Ostatnia trójka pegazów
Ładny, pasuje do pozostałych
Wisła Kraków.