PMotM3 Dragula jako chaos chariot z demonic legionu Nurgla

Każdy może się pochwalić swoim dziełem i wystawić na pochwały lub krytykę. Oceniają zdobywcy Golden Daemona - przeszli, przyszli i niedoszli.

Moderatorzy: Ziemko, wind_sower

Awatar użytkownika
max
Dziecię Zarazy
Kontakt:

Post autor: max »

Skavenblight pisze:Coś mi się widzi, synku, że gdybyś dostał statuetkę GD, to byś ją zaczął konwertować...
no na demon princa tylko na podstawce by usadzic ]:-> ale cicho z tym nie kazdy musi o tym wiedziec
Malowanie, konwertowanie, rzeźbienie od zera ... ceny do uzgodnienia
https://www.facebook.com/angerfish.studio
Prosił bym o kontakt na fanpage, ponieważ na forum wchodzę sporadycznie.

Awatar użytkownika
Kapitan Hak
Bosman
Kontakt:

Post autor: Kapitan Hak »

Z inszej beczki... czy mi się wydaje, czy Draguli nie umieściłeś jeszcze na Cool Mini Or Gniot?
Nietykalny pisze:NIE perManentny (stały-jednolity)!tylko PerNamentny!!! - np makijaż!
ObrazekObrazekObrazek

Awatar użytkownika
max
Dziecię Zarazy
Kontakt:

Post autor: max »

Kapitan Hak pisze:Z inszej beczki... czy mi się wydaje, czy Draguli nie umieściłeś jeszcze na Cool Mini Or Gniot?
dopiero teraz mialem czas odpisac ]:-> nie umiesilem bo mam kompa zasyfionego i nie dam rady sie tam zalogowac ];-< cos jakby blokada konta ale to nie blokada
Malowanie, konwertowanie, rzeźbienie od zera ... ceny do uzgodnienia
https://www.facebook.com/angerfish.studio
Prosił bym o kontakt na fanpage, ponieważ na forum wchodzę sporadycznie.

Awatar użytkownika
dead
Chuck Norris
Kontakt:

Post autor: dead »

zaloguj sie z ...
http://www.coolminiornot.com/go.php?go=userphp tez nie moge sie logowac na cmona normalnie ale prezz ten panel powinno wejsc ...

Awatar użytkownika
kotiuszko
Warzywo

Post autor: kotiuszko »

wyrzuc to albo chociaz rozbij o sciane, prosze.

Awatar użytkownika
GreatTaurus
Chuck Norris
Kontakt:

Post autor: GreatTaurus »

kotiuszko pisze:wyrzuc to albo chociaz rozbij o sciane, prosze.
Jakiś niedowartościowany?

Awatar użytkownika
LoGo
"Nie jestem powergamerem"

Post autor: LoGo »

Ty chyba nie wiesz o czym mówisz :lol2: max (według mnie) jest jednym z najlepszych pod względem pomysłów konwerterem na tym forum!!

Chariot MIAŻDŻY!!! Piękna praca!!! Czekam na następną (bardziej pooraną) figse!!
Obrazek

Awatar użytkownika
KrzysiekW
Wielki Śląski Ninja

Post autor: KrzysiekW »

Jest taki przyklejony temat. Mam wrażenie, że lektura tego wątku wydała Ci się wstrętną, a szkoda.

Awatar użytkownika
kotiuszko
Warzywo

Post autor: kotiuszko »

racja, przepraszam po pierwsze Maxa, a po drugie innych uzytkownikow ktorzy poczuli sie urazeni. Moze za doslownie sie wyrazilem. Zwyczajnie nie jestem zwolennikiem modeli wykonywanych z zabawek i innych "odpadkow" (bez urazy). Uwazam ze nie jest to w zaden sposob ladne, pomyslowe ani kreatywne. Jestem zdania ze nie powinno sie takich rzeczy robic, gdyz w moim przekonaniu (podkreslam - moim) a one zalosne i smieszne, a takie nie powinny byc. Jezli komus sie to podoba to smialo. Z tego co widze Max masz spore grono fanow, wiec tworz dalej dla nich i przyjmij moja krytyke i zarazem przeprosiny.

Awatar użytkownika
GreatTaurus
Chuck Norris
Kontakt:

Post autor: GreatTaurus »

kotiuszko pisze:Uwazam ze nie jest to w zaden sposob ladne, pomyslowe ani kreatywne.
Jeśli dobrze rozumiem, odrzucasz takie rzeczy na wstępie, uważając, że nie są ładne, nawet się im nie przyjrzawszy? Doprawdy, postawa godna zostania krytykiem.
Jestem zdania ze nie powinno sie takich rzeczy robic, gdyz w moim przekonaniu (podkreslam - moim) a one zalosne i smieszne, a takie nie powinny byc.
Dlaczego są żałosne i śmieszne? Bo co? Argument "nie powinny być" to żaden argument.

Patryk
Wodzirej

Post autor: Patryk »

GreatTaurus pisze: Dlaczego są żałosne i śmieszne? Bo co? Argument "nie powinny być" to żaden argument.
Bo są wykonane z zabawek z McDonalda do tego nie przeznaczonych. Również nie odzwierciedlają świata, w którym rozgrywana jest gra.
Jeśli dobrze rozumiem, odrzucasz takie rzeczy na wstępie, uważając, że nie są ładne, nawet się im nie przyjrzawszy?
Skoro na pierwszy rzut oka widzę, że są wykonane z kiczowatych zabawek, to po co mam się lepiej przyglądać?

Sykstus
Masakrator

Post autor: Sykstus »

Patryk@ nie wiem czy w ogóle popatrzyłeś na ten "pojazd" bo z McDonaldem nie ma on nic wspólnego :P A jedynie z modelem auta retro... A że nie ma nic wspólnego ze światem wfb to nie oznacza że jest żałosny albo śmieszny....

ODPOWIEDZ