Jak zostać Generałem - pytania o HE
Moderatorzy: Albo_Albo, Asassello
- Mistrz Miecza Hoetha
- Falubaz
Ja zawsze gram na HM, jak odtąd zawsze się sprawdzało.
Moja Galeria: http://forum.wfb-pol.org/viewtopic.php? ... 9#p1076079
"Ludzie uwierzą w każdą prawdę, jeśli tylko podasz ją w cudzysłowiu i podpiszesz nazwiskiem kogoś znanego".
Naviedzony
"Ludzie uwierzą w każdą prawdę, jeśli tylko podasz ją w cudzysłowiu i podpiszesz nazwiskiem kogoś znanego".
Naviedzony
- Mistrz Miecza Hoetha
- Falubaz
HM Jest bardzo wszechstronne i właśnie to decyduje o sile tej domeny. Mamy czary wzmacniające, ofensywne, pociski, snajperki itp.
Moja Galeria: http://forum.wfb-pol.org/viewtopic.php? ... 9#p1076079
Naviedzony
Naviedzony
Siema, doradźcie co kupić:
10 Dragon Princes (robiliby głównie za SH)
Fenix (raczej ognisty)
w armii mam (gdyby to mogło pomóc):
30 włóćzników
40 łuków
20 SM
30 PG
10 WL
2 RBT
5 ER
3 magowie są
BSB też
na korzyść fenixa przemawia łatwość transportu i czas malowania, na czas DP przemawia widok na polu bitwy
jakie jest Wasze zdanie?
10 Dragon Princes (robiliby głównie za SH)
Fenix (raczej ognisty)
w armii mam (gdyby to mogło pomóc):
30 włóćzników
40 łuków
20 SM
30 PG
10 WL
2 RBT
5 ER
3 magowie są
BSB też
na korzyść fenixa przemawia łatwość transportu i czas malowania, na czas DP przemawia widok na polu bitwy
jakie jest Wasze zdanie?
Kup rydwan - będziesz miał Tiranoca i jednocześnie filler 2x6 White lionów z dwóch lewków z rydwanu, do tego jeszcze 6 White Lionów wymodeluj z bitsów i dokup Feniksa. (oryginalny figs jednak poro kosztuje wiec moze byc zamiennik jakis jak masz cos na oku)
Tak jest najtaniej chyba.
Ja z jednego boxa feniksa zrobiłem dwa w sumie, ale ten drugi jest słabą konwersją na bazie gryfa na razie.
Tak jest najtaniej chyba.
Ja z jednego boxa feniksa zrobiłem dwa w sumie, ale ten drugi jest słabą konwersją na bazie gryfa na razie.
Szukam: zamienników do Silver Helmsów
Kontakt PM
Kontakt PM
Rydwan Lwi mam (bez koni :/) i go regularnie używam, więc odpada. Wybór istnieje jedynie pomiędzy tymi dwoma, ewentualnie dochodzi lord na smoku Dark elfów, przerobiłbym go odpowiednio rzecz jasna na High. Jednak innych rzeczy nie przewiduję raczej, WL też mnie nie pociągają
...a kto normalny kupuje po cenach GW? Błagam Ciędiuk pisze: oryginalny figs jednak poro kosztuje wiec może być zamiennik jakiś jak masz coś na oku
By nie zakładać nowego wątku zapytam się tutaj co powinienem dokupić do swojej armii by stworzyć dobrą rozpiskę nastawioną na deff.
Oto co posiadam
-30 LSG (w tym 3 commandy)
-20 SM (w tym 2 comandy
-2 gryfy z Iob
-10 WL,
-7 SH,
-5 DP
-2 magów
-5 ellyrianów
-25 łuczników
-2 balisty
Oto co posiadam
-30 LSG (w tym 3 commandy)
-20 SM (w tym 2 comandy
-2 gryfy z Iob
-10 WL,
-7 SH,
-5 DP
-2 magów
-5 ellyrianów
-25 łuczników
-2 balisty
Chcesz zarabiać na prowizji od sprzedanych gier? Zapraszam do programu dla każdego youtubera,streamera oraz dla ludzi mających wśród znajomych graczy.G2A.COM
Dwa bolce, ellyrianie, wł, feniks, orły, sioszczyczki. Taka kolejność. Najpierw ofc pograj sobie troszkę i sprawdź czym się gra najfajniej.
https://idefly.pl - robimy koszulki, bluzy itd dla klubów!
są tanim fastem zapychającym coryEquos pisze:Czemu Ellyrianie? Co w nich takiego uber?
sa w corach moga strzelac maja fast cavalry no i nie sa jacys przesadnie drodzy
- Naviedzony
- Wielki Nieczysty Spamer
Dlaczego nie? Celem czaru może być dowolny model w 24", a więc sztandarowy również, prawda?