Moje WE
Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
Moje WE
witam.
oto wiekszosc mojej nowej armii WE.
czesc z Was mogla ja juz okazje ogladac na ETS.
Milego ogladania.
to by bylo na razie na tyle.
co sadzicie?
niestety co do zdjec to pozostawia naprawde wiele do zyczenia... ale niestety nic z tym nie zrobie...
oto wiekszosc mojej nowej armii WE.
czesc z Was mogla ja juz okazje ogladac na ETS.
Milego ogladania.
to by bylo na razie na tyle.
co sadzicie?
niestety co do zdjec to pozostawia naprawde wiele do zyczenia... ale niestety nic z tym nie zrobie...
The wood hold peace for thos who desire it, but those who seek battle will find me...
The forest has as many eyes as leaves...
Far over, the misty mountain Cold, to dungeons deep and caverns old.
The pines were roaring, oooooon the hight...
Abandoned
The forest has as many eyes as leaves...
Far over, the misty mountain Cold, to dungeons deep and caverns old.
The pines were roaring, oooooon the hight...
Abandoned
Od czasu kiedy posluchales rad malarskich nietylko moich to duzo lepiej Ci to wychodzi. Moznaby sie przyczepic do jakis szczegolikow , ale po co , jako caloksztalt armia robi zajebiste wrazenie. Moim ulubiencem jest zdecydowanie War Daner Noble. Jak dla mnie koles jest genialny...
- FIFI (_!_)
- Chuck Norris
Bardzo fajna i klimatyczna armia, podstawki rządzą!!!
Armia świetna, ale:
*driady troche kiepsko wygladaja w zielonym
*podstawki pod konnicą są trochę bez sensu, gdzie moga gnac konie skoro przed nimi jest urwisko, to wygląda jak konie- kamikaze.
*trawa na tych podstawkach stoi zbyt idealni, widziałeś kiedys taka trawe??
To teraz na +:
*różnoraki podstawki powoduja, że armia nie jest monotonna i nudna
* dobre malowanie
*świetne pomyły z wardancerami
* Kalafior ROX zajefajnie to wygląda, uwaga warzywa atakują
ocena ogólna 8/ 10
Pozdro
*driady troche kiepsko wygladaja w zielonym
*podstawki pod konnicą są trochę bez sensu, gdzie moga gnac konie skoro przed nimi jest urwisko, to wygląda jak konie- kamikaze.
*trawa na tych podstawkach stoi zbyt idealni, widziałeś kiedys taka trawe??
To teraz na +:
*różnoraki podstawki powoduja, że armia nie jest monotonna i nudna
* dobre malowanie
*świetne pomyły z wardancerami
* Kalafior ROX zajefajnie to wygląda, uwaga warzywa atakują
ocena ogólna 8/ 10
Pozdro
no cóż... moim zdaniem ta armia to typowy przykład przerostu formy nad treścią... niby ciekawe i przyciąga oko ale zdecydowanie przesadzone.
Oczywiście patrząc od strony czysto malarskiej to są świetni, ale niestety nie trafiają w moje gusta
Oczywiście patrząc od strony czysto malarskiej to są świetni, ale niestety nie trafiają w moje gusta
To nie jest zaden kalafior... On juz dawno zostal ochrzczony przez Kohorte inaczej... to jest......... BROKUL
- Tiger Brown
- Kradziej
Świetny pomysł ze strzelcami wyłaniającymi się z sitowia !
Kolorystyka mi nie leży - trochę zbyt żarówiasta, wolę leśniaki w przygaszonych barwach. Ale to kwestia gustu, więc można nie zwracać uwagi.
Dużo uznania za pomysłowość aranżacji.
A, i Brokuł jest fest!
Kolorystyka mi nie leży - trochę zbyt żarówiasta, wolę leśniaki w przygaszonych barwach. Ale to kwestia gustu, więc można nie zwracać uwagi.
Dużo uznania za pomysłowość aranżacji.
A, i Brokuł jest fest!
"Pomaluję wasze figsy" - w przypadku niektórych to brzmiałoby jak groźba.
Soby Ziemko, wybacz.
A tobie pasiaku gratuluję zajebistego brokuła
A tobie pasiaku gratuluję zajebistego brokuła
przedewszystkim gratuluje wytrwalosci. na jakim by oni poziomie nie byli to sztuka tyle figurek maznąc.
co do samych figurek:
niestety kompletnei mi si enei podobaja
strasznie cukierkwi, plastiowi sa damnie.
podstawki sa natomiast duzym plusem- naprawde niekroe sa swietne
pozdrawiam
co do samych figurek:
niestety kompletnei mi si enei podobaja
strasznie cukierkwi, plastiowi sa damnie.
podstawki sa natomiast duzym plusem- naprawde niekroe sa swietne
pozdrawiam
Wiec korzystajac z okazji i ja chcialbym wyrazic swoje uznanie dla zaprezentowanej armii.
Armia ta jest bardzo, bardzo ladna.
Moimi ulubiencami sa łucznicy stojacy w trawie (nie w trzcinach, nie na drzewie, ale wlasnie w trawie - prosty pomysl, a wyglada super)
Brawo Pasiak !
Armia ta jest bardzo, bardzo ladna.
Moimi ulubiencami sa łucznicy stojacy w trawie (nie w trzcinach, nie na drzewie, ale wlasnie w trawie - prosty pomysl, a wyglada super)
Brawo Pasiak !
Pasiaku Armia ogolem jest fajna ale super malarzem nigdy chyba nie bedziesz ... jak najbardziej na stolowe klimaty to ta armia jest bardzo porzadna (i chyba nie ma co sie obrazac za to bo przeciez w WFB chodzi o to by grac a nie trzymac figsy za szklem ). Konwersje jakie robisz sa zawsze z pomyslem i ciekawe choc czasem przeladowane jak ktos zauwazyl . Ogolem cala armia trzyma poziom choc przydaloby sie jej troche plynnosci w przejsciach i czasem wody dodawanej do farby - mi osobiscie sie malowanie szkieletow podoba choc sa takie no czyste . Driadki troche sa takie no slabe ... moglyby byc jasniejsze i jakos fajniej pomazane ... z wiekszym polotem ^^" . Brokulinio zawsze byl fajny ^^"
Podsumowujac + i - to wielkie gratki za wytrwalosc w dazeniu do posiadania unikalnej armijki ... bo nie ma co ale jest jedyna w swoim rodzaju ^^"
Podsumowujac + i - to wielkie gratki za wytrwalosc w dazeniu do posiadania unikalnej armijki ... bo nie ma co ale jest jedyna w swoim rodzaju ^^"
Fajne szkielety...
Wood elfy chyba najlepsze jakie widzialem... A to ze sa przesadzone to inna sprawa bo niektore unity powinny byc przesadzone troche w koncu mozna pobudzic wodze fantazji no nie... Brokul rzadzi tak samo podstawki gratki za wytrwalosc i wogule za wszystko...
Wood elfy chyba najlepsze jakie widzialem... A to ze sa przesadzone to inna sprawa bo niektore unity powinny byc przesadzone troche w koncu mozna pobudzic wodze fantazji no nie... Brokul rzadzi tak samo podstawki gratki za wytrwalosc i wogule za wszystko...
Blog o malowanych przeze mnie figurkach. http://celedorverminhorde.blogspot.com/
Tu sie chyba troche zapedziles... Owszem cenimy oryginalnosc, ale zeby mowic, ze armie, jak z podrecznika, sie plenia?wallace pisze:oby większość armii była unikalna, a nie pleniły się kolejne kopie armii z galerii podręcznikowych
Stary, to chyba w innych swiatach zyjemy. Ja bym niczego bardziej nie pragnal, jak tylko zobaczyc na turniejach armie pomalowane na standardy podrecznikowe. Marzenie... Niestety ten poziom jest dla wiekszosci graczy nieosiagalny i dlatego na 95% armia, przeciw ktorej bedziesz nastepnym razem gral na turnieju, przy dobrych wiatrach, bedzie pomalowana na 4 ( w skali 1-10).
Armia Pasiaka wynosi sie ponad standardowy poziom malowania tak wysoko, ze jej z ziemii nie widac.