Master w Poznaniu - 29-30 CZERWCA
Re: Master w Poznaniu - 29-30 CZERWCA
Teraz moj wynik jest bardziej prawdopodobny, a brak kostek przezyje, dzieki za szybkie poprawki, mam nadzieje ze nastepnym razem moj arkusz z ocena malowania i testem sie nei zagubi
"The best defense is a good offense." -Gen. George S. Patton
wprawdzie nie bylo mnie na masterze ale:
czyli mozna bylo na nic nie odpowiedziec i tak mialo by sie 7 punktow a nie 1 ktory byl za ostatnie pytanie? to po co byl ten test?
to jakas maskra.kudłaty pisze:Sokół miał 1pkt, który dawaliśmy zawsze bo 10pytanie traktowaliśmy jakby obie odpowiedzi były dobre. Musiałby zrobić 9/9 błędów a to nierealne.
czyli mozna bylo na nic nie odpowiedziec i tak mialo by sie 7 punktow a nie 1 ktory byl za ostatnie pytanie? to po co byl ten test?
DragoMir pisze:Jaka kurna nekromancja? Krasie nie używają magii ogarze! To nie Dragon age!Vallarr pisze:Dopiero zobaczylem date pierwszego posta. Nekromancja krasi to zboczenie
to znaczy tylko tyle ze jak zrobil 9bledow to mial jeden punkt co jest malo prawdopodobne bo musial przeciez choc jedno a zaznaczyc tam gdzie trzeba ; p
"W mojej ocenie byliśmy lepsi skillowo ale przeciwnicy byli lepiej ograni, przygotowani pod nas, mieli lepszy rozpiski, większy głód zwycięstwa i mieliśmy trochę peszka."
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"
Jak to jest sortowane? Nie powinno być Suma Total --> Suma dużych --> Różnica małych? Jeśli tak, to mam najwiecej z bitew pośród "89" -tekkudłaty pisze:Dzięki! Teraz jeszcze KJ i Sokół i mam komplet. Do końca tygodnia czekam na ewentualne reklamacje potem wrzucam do ligi.

W ogóle dzięki za mega wypas turbo master! Niedociągnięcia były, ale nie mogę sobie przypomnieć jakie, bo tak było fajnie

Gratki dla zwycięzców i dla rudego Epidemiusa za najlepszą kminę z rozpą

Relacja później, bo praca praca praca....
Nie sądzicie, że to nie uczciwe, ze jedni gracze mają za blood and glory dopisane małe punkty a inni nie? W ten sposób pare osób z równą ilością dużych punktów, które normalnie zagrały B&g moga być poszkodowane. Moim zdaniem ci gracze, którzy się zdecydowali zagrac piczkę powinni mieć wpisane też tylko duze punkty, a wyniki powinny być posortowane jeszcze raz.
Dokładnie. Remisy powinny być łamane. Suma dużych, różnica małych.Maciek P. pisze:Jak to jest sortowane? Nie powinno być Suma Total --> Suma dużych --> Różnica małych? Jeśli tak, to mam najwiecej z bitew pośród "89" -tekkudłaty pisze:Dzięki! Teraz jeszcze KJ i Sokół i mam komplet. Do końca tygodnia czekam na ewentualne reklamacje potem wrzucam do ligi.
W ogóle dzięki za mega wypas turbo master! Niedociągnięcia były, ale nie mogę sobie przypomnieć jakie, bo tak było fajnie
Gratki dla zwycięzców i dla rudego Epidemiusa za najlepszą kminę z rozpą
Relacja później, bo praca praca praca....
\/\
Takiego zamieszania z wynikami to już dawno nie było. Chyba musicie zmienić obsługę komputera, bo coś nie bardzo radzi sobie z excelem 

Lidder pisze:- Co się dzieje, gdy kawaleria normalnym ruchem, nie marszem, przechodzi przez murek?
- To samo co wtedy, gdy idziesz na imprezę poderwać jakąś dziewczynę.
Andrzej, Wy macie zamieszanie w klubie, jednak mimo to nikt Ci nie radzi jego zmiany. To pora kiedy się uciszasz i nie wyolbrzymiasz problemu, którego nie ma.Andrzej pisze:Takiego zamieszania z wynikami to już dawno nie było. Chyba musicie zmienić obsługę komputera, bo coś nie bardzo radzi sobie z excelem
daj mu spokój, przecież zrobił juz tyle masterow...Lidder pisze:Andrzej, Wy macie zamieszanie w klubie, jednak mimo to nikt Ci nie radzi jego zmiany. To pora kiedy się uciszasz i nie wyolbrzymiasz problemu, którego nie ma.Andrzej pisze:Takiego zamieszania z wynikami to już dawno nie było. Chyba musicie zmienić obsługę komputera, bo coś nie bardzo radzi sobie z excelem
Lohost pisze: Nie myslalem ze to kiedys powiem, ale za Dymitra byl ordnung i az mi tego brakuje.
To, że nie organizowałeś master nie oznacza, że nie możesz opierdzielić organizatorów za niedociągnięcia. Nie zmienia to faktu, że jest środa, a wyniki i tak będą wysłane w standardowym terminie. Dlatego proszę, aby inne straganowe wojowniczki poczekały z bojkotującymi tezami jakiś czas.
- swieta_barbara
- habydysz
Pięknie powiedzianeLidder pisze:To, że nie organizowałeś master nie oznacza, że nie możesz opierdzielić organizatorów za niedociągnięcia. Nie zmienia to faktu, że jest środa, a wyniki i tak będą wysłane w standardowym terminie. Dlatego proszę, aby inne straganowe wojowniczki poczekały z bojkotującymi tezami jakiś czas.

Nie jeb Andrzeja za klub, on i tak rzadko cokolwiek gra ^^ wyniki będą to będą, kudłaty jest na miejscu żeby poprawki wprowadzać na bieżąco, jest bardzo ok. A Ty andrew nawet nie byleś to co jęczysz ; p Dopoki nikt mi nie zabieram mojego 4tego miejsca wszystko jest ok ^^
"W mojej ocenie byliśmy lepsi skillowo ale przeciwnicy byli lepiej ograni, przygotowani pod nas, mieli lepszy rozpiski, większy głód zwycięstwa i mieliśmy trochę peszka."
- Paraszczak
- Falubaz
Myślałem o tym. W Krakowie za nigdy nie dostałbyś 8/13 z malowania. Może po znajomości w ogóle byś zagrał ale z zerem. No ale z drugiej strony 4 miejsce...nie ma Ci czego zabierać:)-Qc- pisze:Nie jeb Andrzeja za klub, on i tak rzadko cokolwiek gra ^^ wyniki będą to będą, kudłaty jest na miejscu żeby poprawki wprowadzać na bieżąco, jest bardzo ok. A Ty andrew nawet nie byleś to co jęczysz ; p Dopoki nikt mi nie zabieram mojego 4tego miejsca wszystko jest ok ^^
EDIT: Baaah...dzis masz już 9/13.
Ostatnio zmieniony 3 lip 2013, o 16:15 przez Dymitr, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: ;)
Powód: ;)