Galharena prac ciąg dalszy 26.09.2020 - Grey Knights
Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
Re: Galharena prac ciag dalszy...[31.05.13 lodowy feniks]
Nieźle to wygląda.
Podkładowałeś go na biało?
Szukam: zamienników do Silver Helmsów
Kontakt PM
Kontakt PM
Takdiuk pisze:Nieźle to wygląda.
- Cookie Monster
- Łysy oszukista
Ile masz lat,że uważasz słowo orgazm na wylgaryzm?:D
A feniks esktra. Mam gryfa z IoB i się ciągle zastanawiam co z nim zrobić...
A feniks esktra. Mam gryfa z IoB i się ciągle zastanawiam co z nim zrobić...
Komentuję to co widzę na zdjęciach. Jeśli chcesz żeby ludzie oceniali Twoje prace to licz się z krytyką.
Więcej wszystkiego:http://lysymaluje.blogspot.com/
Więcej wszystkiego:http://lysymaluje.blogspot.com/
Jak nie masz co zrobic to odkupie go od ciebie;p na małe punkty chce pograć na takim kowboju na gryfie.
Pierwsze wrażeniee z malowania feniksa - kto wpadł na pomysł tych płatków śniegu?! Cholery można dostać od malowania ich;p
Pierwsze wrażeniee z malowania feniksa - kto wpadł na pomysł tych płatków śniegu?! Cholery można dostać od malowania ich;p
Dla mnie malowanie super, ale generalnie - od góry wygląda jak płaszczka.
https://idefly.pl - robimy koszulki, bluzy itd dla klubów!
Daj mi trochę czasu bo zacząłem pracę w niemczech teraz i nie mm za bardzo czasu malować ale spokojnie, przez wakacje mam plan pomalować trochę modeli, bo mam że soba ellyrianow, 5tke silverow, tego feniksa, konwersję caradryana i arcymaga na koniu, bohaterowie będą na wyzszy poziom reszta na armijny, ale i tak myślę, że bedzie co pokazać tutaj w galerii;)Nokimam pisze:Czekamy na następne wipy! Albo lepiej - skończone prace! Jak otwieram Twoją galerię i niema nowych zdjęć czuję się zawiedziony :'(
Pewnie jak większość forumowiczów haha
Pozdro!
Mały update;)
Tym razem zacząłem wszystko od końca, czyli podstawki, tray i teraz malowanie. Poki co etam bazowych kolorów, przez pare nie ma łatwo.
Tym razem zacząłem wszystko od końca, czyli podstawki, tray i teraz malowanie. Poki co etam bazowych kolorów, przez pare nie ma łatwo.
Pierwszy testowy ellyrian:
- smiejagreg
- Ciśnieniowiec
Ładne, bajkowe malowanie, najbardziej podoba mi się niebieski kolor...
Dla sprostowania dodam tylko, że to do mojej prywatnej armii, poziom na stół, więc wybaczcie, że nie brnąłem w zabawę z rozjaśnianiem czerni;)
Niedługo będziecie mieli możliwość doczepić się wlasnie do rozjaśnień czerni, bo rusza nowy projekt
Co do wody, to faktura lekkich fal z green stuffu, normalne rozjaśnienia i na końcu specyfik ala efekt wody, wygląda jak wikol, ale zasychając przybiera postać przezroczystą. Jakieś cudo z modelaskiego tutaj w Niemczech, kupiłem i testuję z ciekawości
Niedługo będziecie mieli możliwość doczepić się wlasnie do rozjaśnień czerni, bo rusza nowy projekt
Co do wody, to faktura lekkich fal z green stuffu, normalne rozjaśnienia i na końcu specyfik ala efekt wody, wygląda jak wikol, ale zasychając przybiera postać przezroczystą. Jakieś cudo z modelaskiego tutaj w Niemczech, kupiłem i testuję z ciekawości
Mały zwiastun tego, nad czym teraz pracuje
Jak to poprawić jeszcze?
Jak to poprawić jeszcze?
- smiejagreg
- Ciśnieniowiec
Jeśli to ma być ogień na mieczu, to możesz z żółtego przechodzić aż do ciemnej czerwieni na końcówkach płomieni...
Sądząc po skórze - jakiś DE Ci wyjdzie ...
Sądząc po skórze - jakiś DE Ci wyjdzie ...