He na ..........5k!!!!

Poczytaj jak słaby i dziurawy jest dany pomysł na armię, zanim nie przyniesie on wygranej na następnym masterze.

Moderatorzy: Yudokuno, PAWLAK

ODPOWIEDZ
Relosu
Kretozord

He na ..........5k!!!!

Post autor: Relosu »

NO wlasnie planuje sobie taka bitwe rozegrac i teraz klece rozpe ktora musi byc super mega magiczna(a jak).

Archmag355
4lvl, BoH

Arcymag 355
4lvl, Power Stone, Seer, Jawel of Dusk, Ring of Corin, PoH

Arcymag 355
4lvl, Seer, Channeller, Sigil of Asuryan, Ds

Prince on Dragon 554
Dragon, Lance, Shield, Bow of the Seafarer, Armor of Protection

198 BSB
Elven Steed, Ithimlar Barding, Dragon Armor, BSB, Battle Banner

Mage 170
2lvl, Ds, Ds

Mage 170
2lvl, Ds, Ds

Mage 180
2lvl, RoF, Ds

Mage 170
2lvl, Annulian Crystal

Commander 172
Lance, Shield, Dragon Armor, Great Eagle, Reaver Bow

10 RBT 1000

6x10 Archers 720
5x Muzyk 30

9 Dragon Princes 315
FCG, Banner of Sorcerrery

3 Tiranoc Chariots 255

Casting Pool: 19(nie liczanc przedmiotow i BoS)
Dispel Pool: 12
Models in Army: 2
Total Army Cost: 4999

Malo mnie w jednostkach ale mysle ze zanim przeciwnik doleci to go wystrzelam/wymague. Ktos cos poleca ?? Prosil bym o uwagi szczegolnie osoby ktore rozegraly ze 2 takie bitwy choc kaza bedzie cenna.
przeciwnik to albo HE albo OnG albo Imper.
Ostatnio zmieniony 18 wrz 2007, o 17:01 przez Relosu, łącznie zmieniany 3 razy.

Artemis
Chuck Norris

Post autor: Artemis »

10 RBT 1000
LOL :D

A tak w ogóle myślę że aż 6 dziesiątek archerów to za dużo - wystarczy 4, DP uszczuplić do 6. I zostanie koło 300 pkt. z tego wystawić może jeszcze jeden chariot (a może jeszcze 3 charioty?:roll:) i może jakieś piątki SH(do kontr- np. 2).

Awatar użytkownika
Crom
Chuck Norris

Post autor: Crom »

heh, jeden miscast konczący magie w którejs z pierwszych tur i juz cie moze nie być :P

Relosu
Kretozord

to i ja wiem i tego najbardziej sie obawiam no ale musze byc dobrej mysli. Co do tych archersow to najtanszy i najleprzy wybor w tym przedziale punktowym. W 10 SSpearow inwestowac nie warto bo za male to to i nic nie zrobi a archersi chociasz postrzelaja. 10dp musi byc zeby moc pozodnie przywalic i na bank przejechac w to w co wleci.

Awatar użytkownika
Młody
Niszczyciel Światów
Kontakt:

Post autor: Młody »

Może rzucę dośc odważne stwierdzenie, ale twierdzę ze moja rozpa na 2250 miałaby okrutnie duże szanse to pojechać ;).
Nic w tej rozpie poza strzelaniem i magią nie ma, to podstawowy problem, myślę ze 10 bolców zapewnia dostateczny ostrzał, może warto zamienic 4 oddziały łucznikow na 4x 5 silwerów z muzykami, wtedy będziesz przynajmniej miał czym chronic te bolce.
Pozdro
Młody

Snot Fanpage

Awatar użytkownika
Siweusz
Kretozord

Post autor: Siweusz »

Relosu pisze:to i ja wiem i tego najbardziej sie obawiam no ale musze byc dobrej mysli. Co do tych archersow to najtanszy i najleprzy wybor w tym przedziale punktowym. W 10 SSpearow inwestowac nie warto bo za male to to i nic nie zrobi a archersi chociasz postrzelaja. 10dp musi byc zeby moc pozodnie przywalic i na bank przejechac w to w co wleci.
Relosu, nie gderaj, tylko czytaj, bo koledzy prawdę piszą, a jak nie wierzysz, ti ja wezmę swoje HE na 3K i w 4 turze pozamiatam te Twoje 5K. :wink:
Pozdro.

Relosu
Kretozord

chyba jednak nie umiem robic rozpisek na duze pkt. Zamknac/usunac temat

Awatar użytkownika
Siweusz
Kretozord

Post autor: Siweusz »

Relosu pisze:chyba jednak nie umiem robic rozpisek na duze pkt. Zamknac/usunac temat
Nie zamykać, nie zniechęcać się, napisać jeszcze raz korzystając z rad kolegów, uczyć się. :wink:
Pozdro.

ODPOWIEDZ