Sto lat temu skonwertowalem... I se patrze PMoTM4 ma taki temat, to se mysle ze dobra okazja zeby pomalowac, a co.
Sama konwersja:
PMoTM4 Eshin Sorcerer
Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
Artemis, zobacz oryginalny wzór, na stronie GW.Artemis pisze:Powiem szczerze mi to Sorcerer'a nie przypomina Dla mnie to szczur z mieczem (kataną?) na plecach i czymś przypominającym znak drogowy.
Bardzo udana konwersja, widać dużo pracy włożone, ale jak dla mnie trochę za blisko oryginału. Może coś jeszcze pokombinować?
Trzymam kciuki za powodzenie szczura w PMoTM4.
Niestety, wrzesień mam mocno obstwiony róznymi sprawami, bo podobnie jak Ty mam skonwertowanego sorcerera Eshinu i pomyślałem, że będzie to niezła mobilizacja do pomalowania. Ale nie dam rady.
Pozdrawiam,
Krzysiek
a czy przypadkiem jedna z zasad PMotM jest to ze figurka musi bc wykonana w czasie ogloszenia tematu...? niwem, moze sie myle
konwersja super, pozdrawiam
konwersja super, pozdrawiam
Bo to zasadniczo raczej jest zabojca niz mag... 2 hand weapony z poisonem plus czar teleportacji...Artemis pisze:Powiem szczerze mi to Sorcerer'a nie przypomina Dla mnie to szczur z mieczem (kataną?) na plecach i czymś przypominającym znak drogowy.
Hy - taki wlasnie mial byc, gdy w zamierzchlych czasach trwania storm of chaos planowalem zakupic model mordheimowy (i dorobic jeszcze jednego), zeby cala trojka wygladala jak wyciagnieta z jednej bajki...KrzysiekW pisze:Artemis, zobacz oryginalny wzór, na stronie GW.
Bardzo udana konwersja, widać dużo pracy włożone, ale jak dla mnie trochę za blisko oryginału. Może coś jeszcze pokombinować?
Trzymam kciuki za powodzenie szczura w PMoTM4.
Niestety, wrzesień mam mocno obstwiony róznymi sprawami, bo podobnie jak Ty mam skonwertowanego sorcerera Eshinu i pomyślałem, że będzie to niezła mobilizacja do pomalowania. Ale nie dam rady.
Pozdrawiam,
Krzysiek
A kombinowac lepiej nie bede, bo przekombinuje i bedzie klops