Witam! Chciałbym się dowiedzieć ile kosztuje model staro-edycyjnego giganta? Zakupiłem właśnie takiego jak na zdjęciu za około 60 zł bo model mi się bardzo podoba ale nie wiem czy dobrze na tym wyszedłem:
Z góry dziękuję za odpowiedź !
Nokimam
Doliczając wysyłkę (8zł) i fakt że miał dodatkowe bitsy cena 62zł była w miarę ok, chociaż w górnej jej granicy (w sumie wychodzi 70zł). Na poziomie nowego plastikowego Gianta, zależy co Ci się bardziej podoba.
Chociaż widziałem już takie same tyle że do zmycia schodzące na Allegro za 32-37zł .
Life's a game with save and load features disabled.
Teraz mam 15 trolli. Nie dajcie im tak żyć. Sprzedajcie mi metalowego stone'a do kompletu...
Ogłoszenie 17:52. Siedzę z tymi trollami w domu o 20:16. To się nazywa szybka transakcja.
Po przerwie od wfb wracam mocniejszy. Tym razem padło na O&G. Ma ktoś może do sprzedania coś w rodzaju zestawu startowego ? W tym miesiącu budżet jaki moge przeznaczyc na wfb to max 300 zł a z tego co się orientuje modele z batalionu sa raczej "nieobowiązkowe". Stąd moje pytanie tu. Pozdrawiam zielonych.
"Od dwóch dobrych generałów wolę jednego, który ma szczęście", Napoleon "Mieć rację nie sprawia żadnej przyjemności, jeśli nie można wykazać innym, że się mylą..."
ja bym kupił hoppersów kilka sztuk, jakby ktoś miał w sensownej cenie...
no i ponawiam pytanie o szamana goblina z zestawu arachnoraka (gdyby ktoś złożył z katapultą i szamana miał na sprzedaż)
BTW jest coś takiego jak BSB savage orków??? bo jakoś nie mogę odszukać czegoś takiego a chciałem na nim grać więc nie wiem czy mam konwertować czy może można po prostu zwykłym orkiem bsb grać jako dzikim uzasadniając jego zbroję tym że po prsotu jest bohaterem więc nie lata na golasa jak jego ziomale...?
Sztandarowy savage orc'ów może być przecież spokojnie BSB. Warto oczywiście mu przerobić ten totem co by się odróżniał, poprzeczkę jakąś, kawałek szmaty z GSu i heja. Druga opcja to starszy sztandarowy, na ten przykład taki:
Witam wszystkich chcialem zamienic nastepujace modele na modele z VC (interesuje mnie rownowaga cenowa duzo bardziej niz modelowa/ilosciowa)
Modele z OK
- box mournfangow 110
- 7 leadbleacherow 198
- 5 modeli sztandarow 95 (mozna dolozyc do prawie kazdego oddzialu piechoty oprucz lead'ów)
- 10 modeli Irongutsow 282
- model thundertuska 175
MOdele z O&G
- Metalowy grimgor 60
- 30 ladnie pomalowanych orc boyzow 270
- box night goblinow 100
- box savage orc 88
- box fanatykow 45
- 4 metalowe bardzo ladnie pomalowane spear chukki nie wiem jak policzyc ale moge policzyc jak za finecastowe chyba 90 x 4 = 360
Interesuja mnie wszystkie modele z armi Vc za wyjatkiem szkieletow !! Oferty na pw prosze skladac w formie : Co posiadacie i co byscie za to chcieli .
Pozdrawiam serdecznie Kevin
Ja na moim kutrze, sam sobie sterem, wędkarzem i rybą !