Drunken Dwarfs
Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
Drunken Dwarfs
w końcu wpadłem do kumpla potestować robienie zdjęć figurkom. Mam nadzieję, że zmotywuje się by częściej coś zamieszczać, z tego co maluje bo ostatnio mam takie nawet nie głupie tempo. Figurki są z MO zestaw drunken dwarfs, pewnie nie uda mi się złożyć całego oddziału pijaków, bo jednak jest tych modeli mniej na rynku niż się spodziewałem, aczkolwiek próbuje.
Swoją drogą kiedyś zastanawiałem się czy najpierw Przemcio napisze logiczny post czy ja założę galerię. Moją galerię chociaż będzie widać.
Swoją drogą kiedyś zastanawiałem się czy najpierw Przemcio napisze logiczny post czy ja założę galerię. Moją galerię chociaż będzie widać.
- smiejagreg
- Ciśnieniowiec
Sorki, ale te figsy wyglądają jak wipy, aż się prosi o dalsze działania na nich. Modeli pijaków trochę jest, tylko ciężko je dostać, podobnie jak dwarf casualties...
- smiejagreg
- Ciśnieniowiec
Oooops!!! Czyżby to początki malowania? Jeśli tak, to faktycznie lux ...
- smiejagreg
- Ciśnieniowiec
Fajnie - jedynie ta trawa, czy co to jest jest jednokolorowa. Przydałoby się coś z nią zrobić...
Z http://puppetswar.com/product.php?id_product=82, w Polsce dystrybuują je Faberzy w tej chwili.
dziekikudłaty pisze:Z http://puppetswar.com/product.php?id_product=82, w Polsce dystrybuują je Faberzy w tej chwili.
misha pisze:heh gorzej jak przez taką nędzę stół ci spadnie czy cuś i figurki za tysiaki polecą po podłodze w otchłań płaczu i rozpaczy
- smiejagreg
- Ciśnieniowiec
Pryszcze na dupie gromią
haha, Genialny figs
M&M Factory - Up. 14.01.2017 Ostatnia trójka pegazów
Czysta ta dupa jak na niskie standardy sanitarne Chyba, że krasnal się chwali tym, że własnie umył se żopę.
hahha kurde, ten goły tyłek gniecie wszystko :) złoto za wykonanie!!!
"For a sharp second, Selenia froze, and Crovax's blade found home. As the Angel shattered like glass, Crovax felt his mind collapse - the curse had been fulfilled"
- The tale of Crovax the Cursed
- The tale of Crovax the Cursed