MASTER W GDAŃSKU - BALTIC WFB OPEN 2013 /// 20-21 Lipca
- GrimgorIronhide
- Masakrator
Re: MASTER W GDAŃSKU - BALTIC WFB OPEN 2013 /// 20-21 Lipca
Tak to jest jak się z telefonu pisze na szybko
Znalazłeś ochotnika do chlapnięcia tych trolli czy sam się za to bierzesz ?

Mamy 50 zapisanych. Pełna lista pod linkiem
https://docs.google.com/spreadsheet/ccc ... tWkE#gid=0
Jeśli ktoś ma jakieś uwagi to dawać znać.
Przypominam też o wyborze obiadu na sobotę.
Edit: i przed wysłaniem upewnijcie się tez czy załączyliście rozpiskę
https://docs.google.com/spreadsheet/ccc ... tWkE#gid=0
Jeśli ktoś ma jakieś uwagi to dawać znać.
Przypominam też o wyborze obiadu na sobotę.
Edit: i przed wysłaniem upewnijcie się tez czy załączyliście rozpiskę
Imperialna moc!Azgaroth pisze:30 savage orków z wardem na 5+ i dodatkową bronią + lord na dziku i szaman walczą z 40 halabardnikami imperium (I tura - działa choppas). Dzikusy wbijają jedną ranę (), lord na dziku zapomina jak się walczy i nie wbija nic, szaman nie trafia. Halabardnicy wbijają 10 ran, test LD na stubborna dwukrotnie oblewam, na dystans ucieczki rzucam dwie jedynki
![]()
Misiu pysiu, poszła rozpa 

-
- Oszukista
Zgłoszenie poszło 
mała poprawka w rozpisce, drobnostka, raczej oczywista

mała poprawka w rozpisce, drobnostka, raczej oczywista
Ostatnio zmieniony 15 lip 2013, o 22:14 przez Krzysiek_312, łącznie zmieniany 1 raz.

Widzę, że 32 osoby nie są w stanie przez pół godziny zajrzeć do działu początkujący, to zapytam tutaj:
Czy jeżeli w rozpisce mam maga lorda z domeną beast, to muszę mieć przy sobie pomalowany model jakiejś bestii w którą mogę go przemienić 6tką z tego lora. Co jeżeli takiego modelu nie posiadam? Czy mogę użyć odpowiedniej podstawki i ustawić na niej maga?
Jakoś średnio wyobrażam sobie tachanie 5ciu różnych stworzeń, które wpierw muszę kupić i pomalować w 4 dni...
Czy jeżeli w rozpisce mam maga lorda z domeną beast, to muszę mieć przy sobie pomalowany model jakiejś bestii w którą mogę go przemienić 6tką z tego lora. Co jeżeli takiego modelu nie posiadam? Czy mogę użyć odpowiedniej podstawki i ustawić na niej maga?
Jakoś średnio wyobrażam sobie tachanie 5ciu różnych stworzeń, które wpierw muszę kupić i pomalować w 4 dni...
dlaczego w 4 dni? myslisz, ze jesli bedziesz miesiac malowal figurke to nie mozesz nia grac przez jakis magiczny powod?buniek pisze: Jakoś średnio wyobrażam sobie tachanie 5ciu różnych stworzeń, które wpierw muszę kupić i pomalować w 4 dni...
a co do malowania i kupowania figurek to chyba caly podpunkt o braku proxow i niepomalowanej armii wlasnie to zaklada
Ja jeszcze odpowiem jako sędzia malarski - nie masz modelu - nie zmieniasz się. 
Najłatwiej jest mieć model jednej bestii, w która zawsze się zamieniasz ;p

Najłatwiej jest mieć model jednej bestii, w która zawsze się zamieniasz ;p
Kupię bretońskie modele z 5tej edycji:
Metalowi quesci,
French Games Day Knight 'L'Hermite De Malemont' !! ,
4ed rycerze na piechotę.
Snot Fanpage <<--- , klikać!
Metalowi quesci,
4ed rycerze na piechotę.

Nie, nocleg w szkole tylko z sb/ndz.Chester22 pisze:Pewnie już gdzieś było, ale nie chce mi sie przeglądać wszystkich stron tematu. Nocleg będzie też z piątku na sobote?
pzdr!
Jagal
Metalowi quesci,
4ed rycerze na piechotę.
Metalowi quesci,
4ed rycerze na piechotę.

-
- Chuck Norris
Co tak mało osób, oj chyba wizja braku grilla na plaży dała się we znaki, czy może jeszcze nie zaktualizowana lista??
W zeszłym roku było podobnie - 74 na podobny moment, potem powiększyło się do 87.JaSzczuras pisze:Co tak mało osób, oj chyba wizja braku grilla na plaży dała się we znaki, czy może jeszcze nie zaktualizowana lista??
Ale tak czy siak ubolewamy, bo master w dogodnym terminie, można dzień więcej zostać na plaży, dobry sprawdzaian przed DMP... a frekwencja no cóż - słaba...
Metalowi quesci,
4ed rycerze na piechotę.
Metalowi quesci,
4ed rycerze na piechotę.

-
- Kretozord
Gdzie jest Lidder jak trzeba zrobić statystyki schab vs drób vs mielony!?!
34 : 24 : 6 +2 !paulinka17 pisze:Gdzie jest Lidder jak trzeba zrobić statystyki schab vs drób vs mielony!?!
Musze je zamówić, wiec nawet takowe prowadze

Metalowi quesci,
4ed rycerze na piechotę.
Metalowi quesci,
4ed rycerze na piechotę.

-
- Falubaz
Kuc prosiłe zeby napisac: Mamy jedno miejsce w samochodzie z Katowic do Gdańska, wyjazd piątek późny wieczór. Może ktoś z Krk?