Nowy armybook?!
Moderator: Ziemko
Re: Nowy armybook?!
Na pewno bedzie mozna zrobic mocno naporowe - bazyl z krysztalem do buffowania, kluczowy troglodon do podwyszania z 6 na 5 dodatkowych atakow i reszta w napor.
Ciekawia mnie bardzo staty bazyla, bo w sumie nic kompletnie o nich nie wiadomo.
Ciekawia mnie bardzo staty bazyla, bo w sumie nic kompletnie o nich nie wiadomo.
Uwielbiam ten span bubasaurami..... 
Czuję ,że saurusy dzięki pf wrócą w jakimś stopniu do łask

Czuję ,że saurusy dzięki pf wrócą w jakimś stopniu do łask

Z innej beczki, Xier Ty jesteś jakimś Lizakowym hejterem?
Co patrze to coś nie pasuje mimo że codexu jeszcze nie ma.

A to nie wiecie ,że dostaną opcję brania GW?
Wole się nie nastawiać jak większość że wszystko będzie zajebiste itdLasti pisze:Z innej beczki, Xier Ty jesteś jakimś Lizakowym hejterem?Co patrze to coś nie pasuje mimo że codexu jeszcze nie ma.

nieregulaminowy podpis usunięty - administracja
Xier pisze:A co nimi chcesz robić z 4s?
Np. dostac syganture z beasta majac s5 t5 4+ sejwa, predatory na 5+ ze spearami + zwiekszona I od bulbosa.
Jak dla mnie brzmi calkiem calkiem.
Wszystko brzmi całkiem fajnie, zaraz usłyszę rzuć brzytwę, obniż tafa itd. Opieranie klocka na magi i boostach jest słabe (niepewne). No nic ja już się booka nie mogę doczekać 

Ostatnio zmieniony 28 lip 2013, o 22:41 przez Xier, łącznie zmieniany 1 raz.
nieregulaminowy podpis usunięty - administracja
- Bearded Unclean 'Un
- Kretozord
Ja żucia brzytwy nie poleciłbym nikomu...Xier pisze:Wszystko brzmi całkiem fajnie, zaraz usłyszę żuć brzytwę, obniż tafa itd. Opieranie klocka na magi i boostach jest słabe (niepewne). No nic ja już się booka nie mogę doczekać
"Każdy może, prawda, krytykować, a mam wrażenie, że dopuszczanie do krytyki, panie, to nikomu tak nie podoba się. Wiec dlatego z punktu, mając na uwadze, że ewentualna krytyka może być, tak musimy zrobić, zeby tej krytyki nie było, tylko aplauz i zaakceptowanie tych naszych, prawda punktów, które stworzymy."

GW teraz idzie w dobrą stronę wypuszczając codexy (znów mowie o 40k...) bo opierają się na wspomaganiu jednostek innymi jednostkami/buffami gdzie dana jednostka na papierze wygląda średnio ale podpakowana inną jednostką/czarem ma kopa. I to jest dla mnie spoko, oby było sporo takich komb i buffowania, robi się wtedy ciekawiej 

Mieli i będą mieć. To nieodłączny element tej armii.