Nocleg w Warszawie poszukiwany + ktoś do wypadu 1 sierpnia

Dyskusje na dowolne tematy, niekoniecznie związane z tematyką forum. To tutaj można poćwiczyć prawy shiftowy.

Moderatorzy: Heretic, Grolshek, Albo_Albo

ODPOWIEDZ
QQrydza
Prawie jak Ziemko

Nocleg w Warszawie poszukiwany + ktoś do wypadu 1 sierpnia

Post autor: QQrydza »

Wasz ulubiony forumowy wojownik szuka noclegu z czwartku na piatek, z paitku na sobote, i moze sobte na niedziele (te ostatnie nie wiem bo pewnie bede szukal ze Ślaskim Paziem)

Docelowo chcialbym wpasc 1 sierpnia, pobujac sie po Muzeum, moze na jakies eventy zalapac - wieć szukam kogos kto tez w tym czasie bedzie łądował patriotyczne baterie w stolicy

potem jest zgrupowanie kadry, na które chce zawitac, stąd dalszedni obecnosci w Wawie

preferowany nocleg w jednym miejscu ^^ w ramach rewanzu moze cos mniej lub bardziej alkoholowego ; )
"W mojej ocenie byliśmy lepsi skillowo ale przeciwnicy byli lepiej ograni, przygotowani pod nas, mieli lepszy rozpiski, większy głód zwycięstwa i mieliśmy trochę peszka."
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"

Awatar użytkownika
Grolshek
Administrator

Post autor: Grolshek »

Trzeba było być mniej forumowym wojownikiem a bardziej człowiekiem. Szukaj dalej :evil: Wolny pokój niech sobie stoi spokojnie.
Spróbuj lepszej gry: boltaction.pl

QQrydza
Prawie jak Ziemko

Muwisz że u Ciebie nie mogę wziąść miejsca? smutne ; ( liczę w takim razie na kogs innego ^^
"W mojej ocenie byliśmy lepsi skillowo ale przeciwnicy byli lepiej ograni, przygotowani pod nas, mieli lepszy rozpiski, większy głód zwycięstwa i mieliśmy trochę peszka."
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"

Awatar użytkownika
Grolshek
Administrator

-Qc- pisze:Muwisz że u Ciebie nie mogę wziąść miejsca? smutne ; ( liczę w takim razie na kogs innego ^^
Spotkamy się na zgrupowaniu to pogadamy bez forum :wink:
Dziecinna zagrywka nie zadziałała dziecko. Musisz spróbować inteligentniej.

Awatar użytkownika
loko
Masakrator

Post autor: loko »

qc to prawda że zdarzyło Ci się pobrudzić własnymi fekaliami zostawionymi byle gdzie? wole spytać u źródła niż żyć w niewiedzy.
kupię bretke,orki, leśne elfy i wampiry. http://forum.wfb-pol.org/viewtopic.php?f=55&t=52293

QQrydza
Prawie jak Ziemko

Musisz mieć naprawdę smutne życie osobiste ze po półtorej roku jeszcze żyjesz czymś takim ^^

Ale ewentualnemu gospodarzowi obiecuje- nie będę pił :D niestety mam leki niełączone z alkoholem

Awatar użytkownika
Morog
Falubaz
Kontakt:

Post autor: Morog »

-Qc- pisze:Ale ewentualnemu gospodarzowi obiecuje- nie będę pił :D niestety mam leki niełączone z alkoholem
ja też tak sobie mówię
loko pisze:qc to prawda że zdarzyło Ci się pobrudzić własnymi fekaliami zostawionymi byle gdzie?
reklama dźwignią handlu ;)
https://www.youtube.com/watch?v=m3pqEA5AXTE#t=33

posłuchaj tego islamofilu.....
http://www.youtube.com/watch?v=CMEwoGGL6dg

"nie dyskutuj z głupcem, sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem"

Awatar użytkownika
Grolshek
Administrator

Ludzie pamiętają. =D>

Awatar użytkownika
kubencjusz
Szef Wszystkich Szefów

Post autor: kubencjusz »

Hmmm czyli to stąd się wziął kakaowy kucyk w bazyliszkach ? :mrgreen:

Awatar użytkownika
loko
Masakrator

Post autor: loko »

nie no looz przecież to nic takiego, się pobrudzić troszeczkę. ale wolałem zapytać. a teraz wracam do mojego czarno białego życia.
kupię bretke,orki, leśne elfy i wampiry. http://forum.wfb-pol.org/viewtopic.php?f=55&t=52293

ODPOWIEDZ