Bedziecie mieli wypaśny "T3"Stix pisze:Przed wyjściem nowo edycyjnych HE pojawiały się plotki, że wszystkie księgi elfów były opracowywane razem i że mają wspólną zasadę dla wszystkich elfów.
Plotki ws 8ed. Kodeksu DE
Moderator: Yudokuno
- SaperHeart
- Piłkarz
Re: Plotki ws 8ed. Kodeksu DE
Trudno powiedzieć, spolszczenia WFB utknęły na Emp i stoją w martwym punkcie, za to 40k dostaje polskie kodeksy wraz z pre-orderami...
"Nie może być kompromisu między wolnością a nadzorem ze strony rządu. Zgoda choćby na niewielki nadzór jest rezygnacją z zasady niezbywalnych praw jednostki i podstawieniem na jej miejsce zasady nieograniczonej, arbitralnej władzy rządu." - Ayn Rand
A ja bym chciał nowy kodeks. Przydałby się większy balans wg mnie, bo jest sporo jednostek i przedmiotów mega przegiętych a są też przez to takie które są przy nich mocno "srednie"... Chciałbym zeby wzmocnili exe, wiedzmy, bolty potaniały, mantykora zeby coś robiła, asasyni nie tylko z gwiazdkami, cos z BG bo są zbyt łatwo zabijalni, moze ciut tansze COK... Choć znając zycie wszyscy beda tesknic za obecnym kodeksem, bo mimo kilku wad to bardzo udany AB
- Paraszczak
- Falubaz
A mi się dziś śniło (bez kitu - poważnie), że:
Czarodziejki DE tracą możliwość brania Lorów z Booka, za to znają Dark Lore i Maw Lore (lol?).
Wyszedł jakiś special hero: 2 Gnoblarów na smyczy popędzanych przez DE Sorce.
DE mogą brać do 600pts z Army: Ogre Kingdoms jako kontyngent.
Cold Ony drożeją 5pts ale Championi są 1lev Mage i znają 0 z Beasta.
Balisty 70/35pts te za 35pts z obsługą gnoblarów.
Fluffowo było o jakimś mega przymierzu DE i OK.
Hahhahhaa to chyba te temperatury i fakt, że brat gra Ogrami.
Czarodziejki DE tracą możliwość brania Lorów z Booka, za to znają Dark Lore i Maw Lore (lol?).
Wyszedł jakiś special hero: 2 Gnoblarów na smyczy popędzanych przez DE Sorce.
DE mogą brać do 600pts z Army: Ogre Kingdoms jako kontyngent.
Cold Ony drożeją 5pts ale Championi są 1lev Mage i znają 0 z Beasta.
Balisty 70/35pts te za 35pts z obsługą gnoblarów.
Fluffowo było o jakimś mega przymierzu DE i OK.
Hahhahhaa to chyba te temperatury i fakt, że brat gra Ogrami.
na 6, nie demonizuj (i wszystkie lizaki)Stix pisze:Ahoj!
Nie wiem na ile to prawda ale według nowych plotek lizardmeńskie Cold one'y mają 2 ataki i zasadę predator fighters (po każdym udanym ataku mogą natychmiast wykonać następny), więc...
https://www.youtube.com/watch?v=m3pqEA5AXTE#t=33
posłuchaj tego islamofilu.....
http://www.youtube.com/watch?v=CMEwoGGL6dg
"nie dyskutuj z głupcem, sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem"
posłuchaj tego islamofilu.....
http://www.youtube.com/watch?v=CMEwoGGL6dg
"nie dyskutuj z głupcem, sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem"
-
- Warzywo
myślę że nic lepiej nie będzie tylko gorzej
zabiorą nam połowę kozackich rzeczy z książki dadzą jakiś drogi śmieć który tylko na papierze będzie coś robił ;/
T3 to już przywykłam ,,, zdjęli by tylko ograniczenie ze straży i dodali egzekutorom jakiś bonus i nie było by tragedii
moje skromne zdanie
zabiorą nam połowę kozackich rzeczy z książki dadzą jakiś drogi śmieć który tylko na papierze będzie coś robił ;/
T3 to już przywykłam ,,, zdjęli by tylko ograniczenie ze straży i dodali egzekutorom jakiś bonus i nie było by tragedii
moje skromne zdanie
natknąłem się na coś takiego w sieci.
Beli marcus stumped by maesltröm:
Various sources claim that the release of Dark Elves is coming ... Would both the book and the minis finished today (August) and scheduled for later this year, possibly October / November ...
Main rules of the army: hate, masters poisons, lethal attack, eternal hatred.
models:
Plastic Box Witch Elves x 10
Flying Monster Box (Wrath) plastic x 1 + Option PE, Beastmaster, Sorceress
Icy truck box / plastic Shopping Slave x 1 Option Hero
Plastic Blister Priestess of Khaine
Plastic Blister Murderer
Blister Finecast King of the Executioners
* Quarantine not reviewed / commented
Walk Monster Box plastic / plastic box Executioners x 10 / Box Cauldron of Blood (Altar) (one or two of the three)
Beli marcus stumped by maesltröm:
Various sources claim that the release of Dark Elves is coming ... Would both the book and the minis finished today (August) and scheduled for later this year, possibly October / November ...
Main rules of the army: hate, masters poisons, lethal attack, eternal hatred.
models:
Plastic Box Witch Elves x 10
Flying Monster Box (Wrath) plastic x 1 + Option PE, Beastmaster, Sorceress
Icy truck box / plastic Shopping Slave x 1 Option Hero
Plastic Blister Priestess of Khaine
Plastic Blister Murderer
Blister Finecast King of the Executioners
* Quarantine not reviewed / commented
Walk Monster Box plastic / plastic box Executioners x 10 / Box Cauldron of Blood (Altar) (one or two of the three)
Kładę na to chusteczkę czy wychodzą w plastiku. Mnie tylko interesują nowe jednostki, jakie się pojawią. Any idea?
Najfajniejsza zapowiedź, to chyba to, że ostatni blister wygląda mi na to, że dostaniemy Exe herosa, co byłoby zajebistą opcją.
Najfajniejsza zapowiedź, to chyba to, że ostatni blister wygląda mi na to, że dostaniemy Exe herosa, co byłoby zajebistą opcją.
Na fejsie są takie, stronki gdzie były podawane zawsze najnowsze plotki,zdjęcia itp.
High ELfy , Lizaki, dwarfy mają swoje stronki tu przykładowa :
http://www.facebook.com/pages/Lizardmen ... ion=stream
High ELfy , Lizaki, dwarfy mają swoje stronki tu przykładowa :
http://www.facebook.com/pages/Lizardmen ... ion=stream