4344 miał na własną, mocno uzasadnioną, prośbę usunięty profil z ligi.Laik pisze:Proszę o zmianę klubu na Ósma Bila dla ID (...) 4344
![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
Moderator: swieta_barbara
4344 miał na własną, mocno uzasadnioną, prośbę usunięty profil z ligi.Laik pisze:Proszę o zmianę klubu na Ósma Bila dla ID (...) 4344
Dymitr pisze:Piotr PiotrB Bystroń Ósma Bila Kraków
dobry troll jest dobry
Wie o tym że ktoś go dodałKrzysiekW pisze:4344 miał na własną, mocno uzasadnioną, prośbę usunięty profil z ligi.Laik pisze:Proszę o zmianę klubu na Ósma Bila dla ID (...) 4344Widzę że ktoś go dodał - wie o tym?
swieta_barbara pisze:Jesteś maszyna debelial, bez Ciebie to hobby dawno by umarło.
Krzysiowi się pomyliło - dużo zmian jest ostatnio topewnie dlatego. Ja nic o tym nie wiem - zresztą Laik i 8 billa też.Dymitr pisze:Piotr PiotrB Bystroń Ósma Bila Kraków
dobry troll jest dobry
Czyli rozumiem ze zostanie to poprawione? A moje stare konto usunięte by nie pojawiały się w przyszłości takie pomyłki? Jest mi obojętne który ID zostanie byle wszystkie wyniki były w jednym.kudłaty pisze:Zwyczajowo modyfikuje się stare konta by zachować bardziej prestiżowe ID, w Poznaniu nie zbierano ID w zgłoszeniach.
kudłaty pisze:80+ siekier dwuręcznych to odkryta opcja ofensywna.